Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar nasılsınız?? dün işten bi kaç saat erken çıktım, eve gittim evi süpürdüm, wc- banyo temizledim. yemek yaptım.. arkadaşım aradı ona akşam iş çıkışı gel yemeği bende ye sonra oturur sohbet ederiz dedim.. çayın yanına milföy arası nutella koyup fırınladım.. akşam sohbet ettik eve bıraktık .. güzel bi akşam oldu

Bu Cuma bir iş görüşmesine gideceğim ben de. Umarım iyi geçer.
Bebeğim e şu an babaanne bakacak sonra bakıcı ayarlamaya çalışacağım. Sürekli bu durumu düşünüyorum. Uyku düzenini devam ettirebilecekler mi, kişisel gelişimine katkı sağlayabilecekler mi, bebeğim beni çok arayacak mi gibi bir sürü sorular kafamda.
Umarım hepsi benim boş kuruntularım olur ve bu süreç beklediğimden daha iyi geçer.
Janita seni burada görmek ne güzel. :)

Hepinizi gormek de cok guzel canim. Allah islerini rast getirsin ve heeeepsi senin kuruntularindan ibaret olsun

A Aysem8989
Senin için tam iyi niyetlerde bulunacakken ezan okunmaya başladı.
Allah kalbinden geçeni hakkında hayırlı eylesin , hayırlı bir evlat nasip etsin sana.
Sana ve isteyen herkese...
Amiinn çok ama çok teşekkür ederim inşallah mutlu Haberler verebilirim hem eşime hem ailelere hem de size

Cok sagolun kizlar.

The Black ya kötüyü dusunme.
Yani bu beybiler aslinda cabuk büyüyorlar ve surekli huyları değişiyor büyüdükce.
Denemiş olursun hem.
Herşey umarim istediğin gibi olur.
Yolunda gider

tr_lelli bilezik mevzusu neydi canim? Ben ata, yarim veya ceyrek aliyorum. Onlar olmaz mi? Cunku hic bilezik takmiyorum. Yatirim amacli alsam en isciliksiz olanlari bile bozarken kayba ugruyor. Ben yanlis mi biliyorum?

Yemek yapmam gerekiyor yataktan cikasim yok.

Alışverişi ayın 20sinden sonra yapmaya karar verdim. Kart kesilsin bari yeteri kadar kabardi.

Ne yemek yapcamida bilmiyorum.
Pilâv yapicam Allahın emri o.
Yanina tavuk mu sotelesem napsam.

Oğluma buzlukda pide vardi ondan isittim.

Yatmak nasil guzel ama işler bekliyo.

tr_lelli bilezik mevzusu neydi canim? Ben ata, yarim veya ceyrek aliyorum. Onlar olmaz mi? Cunku hic bilezik takmiyorum. Yatirim amacli alsam en isciliksiz olanlari bile bozarken kayba ugruyor. Ben yanlis mi biliyorum?
Canım mutlaka 3 asagi 5 yukarı kayıp görüyor.
Bilezik almaya karar vermiştik arkadaslarla..

30dan fazlayız hemde.
Listeyi güncelliyince görürüz simdi.

Bende bilezikde var ata da var.
Ama yine bilezige niyetlenmiştik.
6 ay birikim yapip bilezik alacağız dedik.

Uzun vadede kaybettirmez bilezikde olsa diye dusunuyorum.
Ama altın seklinde alanda olacakti lisetede .

Anladim canim. Beni listeye altinlarimla eklersiniz o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…