Çok sağol canimÇok geçmiş olsun canım.
Saol cnm yatiyorumBol bol dinlen. Kendini yormadan yap herşeyi
Günaydın hanımlar
Bugün planlarım arasında ütü yapmak, saç boyatmak ve akşam misafirliğe gideceğimiz için kek ya da kurabiye yapmak var.
geçmiş olsun canım.Ouf.
Kızlar bebeğim tutunamadı.
Düşüyormus bu kanamalarla.
Yani düşük yapmışım.
Rabbimin imtihani.
'Rabbim verirse lütfudur vermezse imtihanımdır' derdi kuzenim hep yıllarca denemediği yöntem kalmadı ve çocuğu olmadı. en son eşinin ısrarı ile koruyucu aile oldular, sonraki duruma göre evlat edineceklerdi.Kızlar bende dün transfer oldum ama tutmadı gibi hissediyorum .(inşallah tutmuştur)kaç yıldır uğraşıyoruz manevi olarak çok yıpratıcı bi süreç.fazlasıyla mutsuzum .kredi çektik giden paramıza mı yanayım bir sürü borcumuza mı yanayım.eşime karşı mahçubum .doktorun ilgisizliği embriyolog uzmanı ile birbirlerinden habersiz oluşları dondurulacak bir embriyomun bile olmaması.neye üzüleceğim şaşırdım .sizlerden ricam dua eder misiniz?benim için transferin başarılı olması için.şu ruh halimden çıkmak için ...(
Cok sagol canim.günaydın kızlar
geçmiş olsun canım.
Çok şükür sen iyisin ve ilerleyen dönemlerde onu içinde hissetmeden, daha çok büyümeden yaşadın bu acı tecrübeyi
istediğin zamanda hayırlısıyla nasip olur dilerim
'Rabbim verirse lütfudur vermezse imtihanımdır' derdi kuzenim hep yıllarca denemediği yöntem kalmadı ve çocuğu olmadı. en son eşinin ısrarı ile koruyucu aile oldular, sonraki duruma göre evlat edineceklerdi.
menepoza girdim galiba diye düşünürken, hiçbirşey olmadan kendiliğinden hamile kaldığını öğrendi.
şu anda ikisi de onun evladı.
sen içini ferah tut ve olumsuz düşünme, hayırlısıyla sen de evladını kucağına alırsın dilerim.
Amin kanki Allah daha beterlerinden korusun hepimizi.tr_lelli M maviduvar1 geçmiş olsun
Hayat nelerle karşılaşacağımız belli olmuyor malesef
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sagol cnm. ALLAH razı olsunGünaydın kızlar
tr_lelli canım geçmiş olsun Allah büyük
M maviduvar1 sana da geçmiş olsun canım sana bişey olmaması en öenmlisi
A Aysem8989 İnşallah tutmuştur Allah emeklerini boşa çıkarmasın
@zynpzeynep benim oğlumda çok ağlar her şeye ağlar deridini anlatsa ağlar anlatmasa ağlar ben artık onun zor bir evlat olduğunu düşünüyorum
Yani huyu öyle büyüyüne kadar böyle devam edecek bence
Bende çok ağladığı ve huysuzlandığı zaman sakince bekliyorum sonra kucağıma geliyor sarılıyoruz falan
3 yaşında kreşe başlattım bu ara vurma eylemi de başladı
1 kere odaya götürdüm
eğer vurursa yine götüreceğimi söylüyorum vurmuyor
okumayı ve öğrenmeyi çok seviyorum ama bazen annelik duygusu ve çocuğun tavrına göre de içgüdüsel yaklaşıyorum
Günaydın kızlar
Dün ufak bir kaza yaptım. Canım acayip sıkkındı. Ben iyiyim şükür. Arabam biraz hasar aldı. O da çok fazla değil. Bugün eşim götürecek servise. Bakalım ne diyecekler. Ben eşimin arabasını alacağım da çok korkuyorum trafiğe çıkmaya. Sizi hiç okuyamadım. Şimdi haberim oldutr_lelli hayırlıs böyle imiş. Bence rabbşm saba bir seçenek sunmuş. Bebiş ister misin istemez misin diye... böyle bir tecrübe yaşadın, duygu karmaşasına girdin, kafanda ölçtün biçtin. Oğlunun tavrını gördün. Rabbim gönlüne göre versin.
Bu şekilde tutunamayan ve düşen bebekler genelde kromozom bozukluğu olan, bir şekilde hastalığı ılan bebekler oluyor. Doğal Seçil’im denilen şeu nedeniyle yaşamıyorlar.
çok güzel düşünmüşsün lelliKizlar bi ablam var gecen yil eşini kaybetti.
Oğluyla yaşıyor suan.
Bi emekli maaşı kaldi eşinden evi de kira.
Elimden geldigince destek olmaya calisiyorum bende.
Bu benim dusukde falan geldi bana her gün aradı hep dua etti.
Şuan onunda bacaklarından tedavi olması lazım insallah bende elimden geldiğince destek olucam herzamanki gibi.
Türbelere gidememiş hep icinde.
Kimse goturmedi gidelimde demedi.
Bende yalnız gidemedim diyo.
Nezamandirda istiyor gitmek.
Allah nasip ederse iyileşince onu mahmut hüdai hazretlerine ve eyüp camine götürmek istiyorum.
Pierlotiye falan cikariz sabah gider aksam geliriz diyorum.
Yani içim bunu cok istiyor.
Bana gidelim de diyemiyor emrivakiyi sevmez ama cok istediğini ben biliyorum.
Ben gittim gordum ama defalarca daha giderim.
Sanki banada cok iyi gelecek.
Icimi ferahlatmam lazim.
Şuan bana en iyi gelecek yerler cami ve turbe.
Haftaya gitmeyi dusunuyorum hadi hazırlan dicem sabah oglum okula gidince uskudardan başlıriz.
Gezdiricem onu.
Haftaya 150-200tl ayırım diyorum yol parası yemeği ona bi de hediye alırım eyupden tesbih, kuran, ortu, seccade ne olursa.
Onun okadar istemesi içimde sey oldu acaba benim yapmam icin o hayri bana bir yol mu? Bu.
Herşey tesadüf değil mi zaten?
Hayır nerde sevabı neresinde nerden bilebiliriz ki.
Belki burada saklı.
Içimden gelen bu umarim onun istediği gibi olur sevinir içimiz ferahlar.
Allah her daim hayır etmeyi nasip eden kullarindan eylesin hepimizi.
Amin inşallah tutunmuştur da gerek kalmaz aynı işkenceye :))iğneler yol stres çok yıpratıcı. Hoş olmada bile yapamayacağız ki biz maddiyattan ötürü( sağol canım isim için olmaz ise bir kaç yıl sonra ona giderim artık . Ben de pcos var ve yaşım 33 ( şansım gittikçe azalıyor
günaydın arkadaşlar...
tr_lelli çok geçmiş olsun, Rabbim daha hayırlısını nasip etsin...
M maviduvar1 sana da çok geçmiş olsun.....
nacizane tavsiyem bol bol sadaka verelim.... görünür, görünmez kazalara, bela ve müsibetlere karşı kalkandır...
Teşekkür ederim hoş buldum :)amin inşallah kavuşurum bebeğim inşallah tutunmuştur.Hz.Mevlana ne güzel söylemiş aynen dediğin gibi elimden geleni yaptım dua etmekten başka yapıcak bir şey yok bu süreçte .Çok teşekkür ederim tavsiyeniz ilaç gibi geldi İnan’ınöncelikle hoş geldin ( ben ilk görüyorum, çok sık giremediğim için )
çok zor bir süreç, elemanım yeni denedi tüp bebeği.... maddi manevi yıpratıcı bir süreç.....Rabbim gönlünüze göre versin.... inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz bebeğinize....
" Dua; kapı çalmaktır, sonrasına karışmak haddi aşmaktır. " der Hz. Mevlana
biz elimizden geleni yapar, tedbiri alır, dua ederiz, takdir Allah ındır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?