Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın kızlar
Ouf.
Kızlar bebeğim tutunamadı.
Düşüyormus bu kanamalarla.
Yani düşük yapmışım.
Rabbimin imtihani.
geçmiş olsun canım.
Çok şükür sen iyisin ve ilerleyen dönemlerde onu içinde hissetmeden, daha çok büyümeden yaşadın bu acı tecrübeyi
istediğin zamanda hayırlısıyla nasip olur dilerim

'Rabbim verirse lütfudur vermezse imtihanımdır' derdi kuzenim hep yıllarca denemediği yöntem kalmadı ve çocuğu olmadı. en son eşinin ısrarı ile koruyucu aile oldular, sonraki duruma göre evlat edineceklerdi.
menepoza girdim galiba diye düşünürken, hiçbirşey olmadan kendiliğinden hamile kaldığını öğrendi.
şu anda ikisi de onun evladı.
sen içini ferah tut ve olumsuz düşünme, hayırlısıyla sen de evladını kucağına alırsın dilerim.

Cok sagol canim.
Şu senin anlattigin olayi yasayan 2 tanidigim var.
Biri tüp bebek vs den sonra tamam artik olmuyor derken 40ina merdiven dayamışken kendiliğinden hamile kaldi (simdi oğlu 2 yasinda)

Digeride 2. Çocuğu olmuyor diye kardeşi ölünce onun çocuklarından birine bakiyordu (4cocukla dul kalmıştı gelinleri) o çocuğa bakmaya başlarından sonra hamile kalmisti.

Şimdi o baktığı kardeşinin kızını evlendirdi.
Sonra olan kendi kızıda ilkokula basladi.

Rabbim ne eyler ne eylerse guzel eyler.

Günaydın kızlar

tr_lelli canım geçmiş olsun Allah büyük

M maviduvar1 sana da geçmiş olsun canım sana bişey olmaması en öenmlisi

A Aysem8989 İnşallah tutmuştur Allah emeklerini boşa çıkarmasın

@zynpzeynep benim oğlumda çok ağlar her şeye ağlar deridini anlatsa ağlar anlatmasa ağlar ben artık onun zor bir evlat olduğunu düşünüyorum
Yani huyu öyle büyüyüne kadar böyle devam edecek bence
Bende çok ağladığı ve huysuzlandığı zaman sakince bekliyorum sonra kucağıma geliyor sarılıyoruz falan
3 yaşında kreşe başlattım bu ara vurma eylemi de başladı
1 kere odaya götürdüm
eğer vurursa yine götüreceğimi söylüyorum vurmuyor
okumayı ve öğrenmeyi çok seviyorum ama bazen annelik duygusu ve çocuğun tavrına göre de içgüdüsel yaklaşıyorum

Sagol cnm. ALLAH razı olsun

Kuzular oyle oyle büyüyorlar iste.

Gunaydin tutumlu hanimlarEsim 3 gunlugune is icin sehir disina cikti. Ben de bu gece kizlari eve toplayip parti vericemSu bilezik mevzusunu biriniz bana anlatabilseydiEk gelirime hic dokunmadan her ay bir yarim, bir de cumhuriyet aliyorum. Esimin projelerden aldigi parayla da bankadan gram. Yeni hedefimiz guzel bir karavan almak. Doga gezilerini cok sevdigimiz icin, yillik izinlerde uzuuun uzun, h.sonlari da yakin yerlere kacariz diyoruz. Allah herkesin gonlune gore versin

çok geçmiş olsun canına zarar gelmedi ya gerisi önemli değil
aman sakın korkup el çekme arabadan sonrası daha zor olur

çok güzel düşünmüşsün lelli
demek ki sen vesile olup onun bu isteğini gerçekleştirecekmişsin
hem kafanı dağıtırsın hem de vicdanen rahat olursun hayır işlemiş olursun böylece
bi Allah razı olsun dese yeter

Günaydın Hanımlar,
Bugün Holdingde eğitim vardı ancak akşam haber geldi. İş yerinden bir arkadaşımın babası vefat etmiş. Kızılcahamam'da defnedilecekmiş. Ben de eğitime gitmedim, evden direkt cenazeye gideceğim.
@Papatya çok geçmiş olsun.

Günaydın hanımlar
dün indirimden indirime koşarak 3 market gezdim
madem fiyatlar bu kadar yükseliyor ben de inadına indirimsiz bişey almıyorum işte

Bime Kemal Kükrerin nar ekşisi gelmişti 8.95 onu aldım
ben salatalara limon sirke kullanmıyorum nar ekşisi seviyorum ama gerçeğini alıyorum nar ekşili sos değil ya kemal kükrer yada kühne alıyorum

Migrosta hindi ve tavuklarda %25 indirim vardı
hindi hiç denemedim hep mesafeli durdum ama protein açısından yüksek olduğunu ve tavuktaki gibi hormon vs işlemlerinin hindide olmadığını duymuştum denemek için aldım
750gr hindi göğüs 10 tl
migros markalı light ton balığı 6.95tl bunu da denemek için aldım dardanel üretiyormuş

sonra şoka gittim 3kg salatalık turşusu bidon şeklinde gelmiş
ben hep bimin turşusunu alıyorum ama küçücük hemen bitiyor büyük boy alayım dedim hem de fiyat olarak uygundu bizde zaten başka turşu yenmiyor
6.95tl verdim üreticisi de kemal kükrer

Günaydın kızlar
Annemler bizdeydi kaç gün giremedim
Sağolsun pazarımı yaptı,turşumu kurdu 1 gr altın verdi gitti :)İyi ki varlar Rabbim yokluklarını göstermesin
Kumbaramdan 75 tl çıktı
1200 tl işsizlik maaşı alacak eşim, tazminattan yiyeceğiz
Sabah eşim şok markete gitti 70 tl tutmuş.25 tl üzerine yumoş konsantre 3 lü yumuşatıcı 21,5 tan 15 e düşüyormuş alayım mı diye aradı al dedim uygundur herhalde dimi kızlar takip edemiyorum fiyatları epeydir almamıştım yumuşatıcı

öncelikle hoş geldin ( ben ilk görüyorum, çok sık giremediğim için )

çok zor bir süreç, elemanım yeni denedi tüp bebeği.... maddi manevi yıpratıcı bir süreç.....Rabbim gönlünüze göre versin.... inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz bebeğinize....

" Dua; kapı çalmaktır, sonrasına karışmak haddi aşmaktır. " der Hz. Mevlana

biz elimizden geleni yapar, tedbiri alır, dua ederiz, takdir Allah ındır....

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim. Eşimin Arabasıyla geldim işe. Korkarsam elim soğur diye hemen oturdum direksiyon başına.

bende pazartesi ütüyü fişte unutmuşum sabahtan öğlen bakıcı aradı dedi kızım onlarda durur uyku saati evimize çıkar o zman farketmiş
bende o gün birinin düğün parasına katılmıştım diyorum o karşı geldi
ev yanabilirdi
demirin üzerinde bırakmışım Allahtan

tr_lelli çok geçmiş olsun canım
M maviduvar1 sanada geçmiş olsun beterin beteri vardır Rabbim korumuş daha kötüsü olabilirdi

Teşekkür ederim hoş buldum :)amin inşallah kavuşurum bebeğim inşallah tutunmuştur.Hz.Mevlana ne güzel söylemiş aynen dediğin gibi elimden geleni yaptım dua etmekten başka yapıcak bir şey yok bu süreçte .Çok teşekkür ederim tavsiyeniz ilaç gibi geldi İnan’ın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…