- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
ayy ben siz bilezik alıyorsunuz diye okuyup katılıyordumCanım mutlaka 3 asagi 5 yukarı kayıp görüyor.
Bilezik almaya karar vermiştik arkadaslarla..
30dan fazlayız hemde.
Listeyi güncelliyince görürüz simdi.
Bende bilezikde var ata da var.
Ama yine bilezige niyetlenmiştik.
6 ay birikim yapip bilezik alacağız dedik.
Uzun vadede kaybettirmez bilezikde olsa diye dusunuyorum.
Ama altın seklinde alanda olacakti lisetede .
Canım çocukluğumuz bilezik alicaz ama bir kac kisi o meblayla ata gr almayi tercih etti.ayy ben siz bilezik alıyorsunuz diye okuyup katılıyordum
beni de yazar mısın her ay bir ata karşılığı bankadan gram alacağım
Benimde katalog incelemem lazim.Mrb kizlarr
A101 ve bime gittim geldim bimden ağda ve bı kaç abur cubur aldım 9 TL ödedim
A101 den vazelin aldım oğlu için vücudu çok kuruyor iyi geliyor günde 3 kere nemlendiriyor vazelin ile oda 10 TL
A101 de fairy sıvı bulaşık deterjanı ikincisi %50 indirimdeydi eşim dün almış iki tane
Bu arada hapyy Center da yeni indirimler var akşam eşim gelirken patates soğan alicam kilo 1 TL epeyce alsın ki pazardan taşıması zor oluyor sonra
Hedef kac gr canim?@kikiko ekledim canim listemiz bu
Ekim başlangıc mart sonu bitiş dedik 6 ay verdik kendimize
Aynen öyle büyük şeylere ihtiyacım yok şu anlık indirimde gorunce alıyorum ama yinede bide kışın bunlar için alışveriş etmek istemiyorum zorlanıyoruz şimdiden yazı çıkaracak kadar aldımBenimde katalog incelemem lazim.
Hapy cantare bazen guzel indirim oluyor ozellikle pirinç şeker deterjan gibi seylerde.
Bende deterjan yumuşatıcı pirinç şeker epey zulaladim.Aynen öyle büyük şeylere ihtiyacım yok şu anlık indirimde gorunce alıyorum ama yinede bide kışın bunlar için alışveriş etmek istemiyorum zorlanıyoruz şimdiden yazı çıkaracak kadar aldım
Biz 2000tl gibi bir mebla dusunduk.Hedef kac gr canim?
Çay fiyatlarida uçmuş ya eşim balkupu almış tomurcuk ve seylon çay ile karıştırıcsm bakalım yumuşatıcı ABC aldım indirimde bulunca yine Akçam bazen ikincisi %50 indirimli oluyor alıyorum o zamanBende deterjan yumuşatıcı pirinç şeker epey zulaladim.
Kışı çıkartırım gibi.
Çay yakalamam lazim indirimden.
Paketi açtım karistirdim gerçi ama yerine 1 tane almam lazim.
Geçen hafta 15 Gr aldık 2100 TL ye ama şimdi daha pahalıdır o günden sonra altın arttiBiz 2000tl gibi bir mebla dusunduk.
Kaç gr tekabül ediyo tam bilmiyorum 14-15 gr falan sanirim.
Öyle konuşmuştuk.
Ama tabiki herkesin geliri bütçesi farkli.
Calisan calismayan, belli bir gelire sahip, tutumlu olan bir cok hanimin yakalayabilecegi bir hedef. Hayirli olsun altinlarimiz. Singir singir bir cok altinimiz ve bilezigimiz olur insallah.Biz 2000tl gibi bir mebla dusunduk.
Kaç gr tekabül ediyo tam bilmiyorum 14-15 gr falan sanirim.
Öyle konuşmuştuk.
Ama tabiki herkesin geliri bütçesi farkli.
Şeyhanlarda da iyi indirim vardi.Çay fiyatlarida uçmuş ya eşim balkupu almış tomurcuk ve seylon çay ile karıştırıcsm bakalım yumuşatıcı ABC aldım indirimde bulunca yine Akçam bazen ikincisi %50 indirimli oluyor alıyorum o zaman
Aynen canim.Calisan calismayan, belli bir gelire sahip, tutumlu olan bir cok hanimin yakalayabilecegi bir hedef. Hayirli olsun altinlarimiz. Singir singir bir cok altinimiz ve bilezigimiz olur insallah.
Ayy seyhanlar eşimi gönderdim finish deterjan alsın diye kalmamış iki tane alacaktı millet indirim kovalıyor yahu bitirmislerŞeyhanlarda da iyi indirim vardi.
Bende yumuşatıcı ordan aldim.
Karıştırınca cayi hem tadı güzel hemde bereketli oluyor.
Ihlamurda baslarim ben şimdi çay daha az gidiyor ozaman.
Ayy sorma onu cok iyi yakaladık annem 2 tane bende 2 tane aldimAyy seyhanlar eşimi gönderdim finish deterjan alsın diye kalmamış iki tane alacaktı millet indirim kovalıyor yahu bitirmisler
Bizde kışın çok çay içiliyor kışın gelen gidenin bitmez 1 kilo çay iki kilo şeker 1 hafta gidiyor kışın resmen çaya yatırım yapıyoruz bide Çaykur turistten başka icmiyorlar
İndirimli almak gerçekten işe yarıyor ben kışın ufak tefek alışveriş dışında bişi almam daha genelde her sene bu aylarda kombilerde falan yanmadan büyük alışveriş yapıyorum kışın zorlanmamak için iyide oluyor
Bingo yu da söyledim eşime almış 9 kilo evdede bimin ki vardı denemek için almıştım 1'5 kilo beyazlar ve 1'5 kilo renklileri için fena değil billmatik kullanıyorumAyy sorma onu cok iyi yakaladık annem 2 tane bende 2 tane aldim
Verneldi sanirim o da indirimdeydi aldım hemen.
Bingo 9kg 21tl falandı aldim.
Sık yıkanıyor çamaşır deterjan dayanmiyor.
Kasa nasil kalabalik oluyor ama zannedersin bedava :)
Benim arkadaşımda pcoslu ve hiç tedavi görmeden çok umutsuz olduğu zamanda hamile olduğunu öğrendi.3 yaşında bebeğiAmin inşallah tutunmuştur da gerek kalmaz aynı işkenceye :))iğneler yol stres çok yıpratıcı. Hoş olmada bile yapamayacağız ki biz maddiyattan ötürü( sağol canım isim için olmaz ise bir kaç yıl sonra ona giderim artık . Ben de pcos var ve yaşım 33 ( şansım gittikçe azalıyor
Bugün yine ağladı. Sakince ağlamak istitorsan içeride ağlayabilirsin dedim. Tamam tamam ağlamıcam zaten canım sıkılmıştı dedi.Günaydın kızlar
tr_lelli canım geçmiş olsun Allah büyük
@Papatya sana da geçmiş olsun canım sana bişey olmaması en öenmlisi
A Aysem8989 İnşallah tutmuştur Allah emeklerini boşa çıkarmasın
@zynpzeynep benim oğlumda çok ağlar her şeye ağlar deridini anlatsa ağlar anlatmasa ağlar ben artık onun zor bir evlat olduğunu düşünüyorum
Yani huyu öyle büyüyüne kadar böyle devam edecek bence
Bende çok ağladığı ve huysuzlandığı zaman sakince bekliyorum sonra kucağıma geliyor sarılıyoruz falan
3 yaşında kreşe başlattım bu ara vurma eylemi de başladı
1 kere odaya götürdüm
eğer vurursa yine götüreceğimi söylüyorum vurmuyor
okumayı ve öğrenmeyi çok seviyorum ama bazen annelik duygusu ve çocuğun tavrına göre de içgüdüsel yaklaşıyorum
Benim arkadaşımda pcoslu ve hiç tedavi görmeden çok umutsuz olduğu zamanda hamile olduğunu öğrendi.3 yaşında bebeği
Rabbim nasip ettimi ol dedi mi oluyor.
Bugün yine ağladı. Sakince ağlamak istitorsan içeride ağlayabilirsin dedim. Tamam tamam ağlamıcam zaten canım sıkılmıştı dedi.
Daha öncedr denemiştim bu yöntemi hiç tutmamıştı bu sefet ağlamadı şükür.
@Papatya geçmiş olsun.
Geçen bende çarpıyordum acemiyim deneme yaparken panik yaptım eşim yanımda müdahale etti ama korkuyorum şimdi.iyi yapmışsın sıcağı sıcağına binmişsin yine.
tr_lelli iyi düşünmüşsün haftaya planın için sevaptırda kim bilir ne mutlu olur.
Ee listeye girmeyen bir benmiyim. Altın arttı 13 gram alırım diyordumda 11 gram alırım ancak
1 yıl sonra bozmayı planlıyorum zarar edermiyim acaba altın alırsam. Düşünceleriniz nedir
Tl olarak harcanır diye kkorkuyorum.
Eşim 30 tl verdi bu aralar çok cömert. Kasım ortası hedefim 650 700 civarı 300 tl biriktirdim 20 gün falan oldu.
Kuzum muhallebi istedi. Muhallebi yaptım.
Akşam eşim geç gelecek bulgur pilavı var yanına patates salatası yapıcam.
Kızlar günüm için börek yapcam hazır yufkadan.
Patatesli yapıp çiğ dondurucam. Çıkarınca çözdürüp mü fırına koyucam. Çözdürmeden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?