Küçük Düşün Büyük Olsun!

ayy ben siz bilezik alıyorsunuz diye okuyup katılıyordum
beni de yazar mısın her ay bir ata karşılığı bankadan gram alacağım

Mrb kizlarr
A101 ve bime gittim geldim bimden ağda ve bı kaç abur cubur aldım 9 TL ödedim
A101 den vazelin aldım oğlu için vücudu çok kuruyor iyi geliyor günde 3 kere nemlendiriyor vazelin ile oda 10 TL

A101 de fairy sıvı bulaşık deterjanı ikincisi %50 indirimdeydi eşim dün almış iki tane

Bu arada hapyy Center da yeni indirimler var akşam eşim gelirken patates soğan alicam kilo 1 TL epeyce alsın ki pazardan taşıması zor oluyor sonra

ayy ben siz bilezik alıyorsunuz diye okuyup katılıyordum
beni de yazar mısın her ay bir ata karşılığı bankadan gram alacağım
Canım çocukluğumuz bilezik alicaz ama bir kac kisi o meblayla ata gr almayi tercih etti.
Altın olsun çamurdan olsun eklim canim.

Benimde katalog incelemem lazim.
Hapycanterda bazen guzel indirim oluyor ozellikle pirinç şeker deterjan gibi seylerde.

Benimde katalog incelemem lazim.
Hapy cantare bazen guzel indirim oluyor ozellikle pirinç şeker deterjan gibi seylerde.
Aynen öyle büyük şeylere ihtiyacım yok şu anlık indirimde gorunce alıyorum ama yinede bide kışın bunlar için alışveriş etmek istemiyorum zorlanıyoruz şimdiden yazı çıkaracak kadar aldım

Aynen öyle büyük şeylere ihtiyacım yok şu anlık indirimde gorunce alıyorum ama yinede bide kışın bunlar için alışveriş etmek istemiyorum zorlanıyoruz şimdiden yazı çıkaracak kadar aldım
Bende deterjan yumuşatıcı pirinç şeker epey zulaladim.
Kışı çıkartırım gibi.
Çay yakalamam lazim indirimden.
Paketi açtım karistirdim gerçi ama yerine 1 tane almam lazim.

Bende deterjan yumuşatıcı pirinç şeker epey zulaladim.
Kışı çıkartırım gibi.
Çay yakalamam lazim indirimden.
Paketi açtım karistirdim gerçi ama yerine 1 tane almam lazim.
Çay fiyatlarida uçmuş ya eşim balkupu almış tomurcuk ve seylon çay ile karıştırıcsm bakalım yumuşatıcı ABC aldım indirimde bulunca yine Akçam bazen ikincisi %50 indirimli oluyor alıyorum o zaman

Biz 2000tl gibi bir mebla dusunduk.
Kaç gr tekabül ediyo tam bilmiyorum 14-15 gr falan sanirim.
Öyle konuşmuştuk.
Ama tabiki herkesin geliri bütçesi farkli.
Calisan calismayan, belli bir gelire sahip, tutumlu olan bir cok hanimin yakalayabilecegi bir hedef. Hayirli olsun altinlarimiz. Singir singir bir cok altinimiz ve bilezigimiz olur insallah.

Çay fiyatlarida uçmuş ya eşim balkupu almış tomurcuk ve seylon çay ile karıştırıcsm bakalım yumuşatıcı ABC aldım indirimde bulunca yine Akçam bazen ikincisi %50 indirimli oluyor alıyorum o zaman
Şeyhanlarda da iyi indirim vardi.
Bende yumuşatıcı ordan aldim.
Karıştırınca cayi hem tadı güzel hemde bereketli oluyor.
Ihlamurda baslarim ben şimdi çay daha az gidiyor ozaman.

Calisan calismayan, belli bir gelire sahip, tutumlu olan bir cok hanimin yakalayabilecegi bir hedef. Hayirli olsun altinlarimiz. Singir singir bir cok altinimiz ve bilezigimiz olur insallah.
Aynen canim.
Ayda 300-350tl tek maaşlada geçinilse atılır diye düşündük.
O sebepden 2000+ dedik.

Bi anda karar verdim ben kızlara sordum yaparmiyiz birbirimizi gazlarmıyız diye baktim 30u gectik.

Herkes heveslendi.
Kızlar tam birikim canavarı vesselam.

Sonra dedimki bi de mart da bileziklerin altinlarin resimlerini atarız sayfaya ne gaz olur bize ama dedim.

Kızlar sağolsun olur dediler.
Öyle basladik.
Herkes ufak tefek başladı bile.

Bakalım kim kac gr nekadar olcak.

Şeyhanlarda da iyi indirim vardi.
Bende yumuşatıcı ordan aldim.
Karıştırınca cayi hem tadı güzel hemde bereketli oluyor.
Ihlamurda baslarim ben şimdi çay daha az gidiyor ozaman.
Ayy seyhanlar eşimi gönderdim finish deterjan alsın diye kalmamış iki tane alacaktı millet indirim kovalıyor yahu bitirmisler

Bizde kışın çok çay içiliyor kışın gelen gidenin bitmez 1 kilo çay iki kilo şeker 1 hafta gidiyor kışın resmen çaya yatırım yapıyoruz bide Çaykur turistten başka icmiyorlar
İndirimli almak gerçekten işe yarıyor ben kışın ufak tefek alışveriş dışında bişi almam daha genelde her sene bu aylarda kombilerde falan yanmadan büyük alışveriş yapıyorum kışın zorlanmamak için iyide oluyor

Ayy sorma onu cok iyi yakaladık annem 2 tane bende 2 tane aldim
Verneldi sanirim o da indirimdeydi aldım hemen.
Bingo 9kg 21tl falandı aldim.
Sık yıkanıyor çamaşır deterjan dayanmiyor.
Kasa nasil kalabalik oluyor ama zannedersin bedava :)

Bingo yu da söyledim eşime almış 9 kilo evdede bimin ki vardı denemek için almıştım 1'5 kilo beyazlar ve 1'5 kilo renklileri için fena değil billmatik kullanıyorum

Millet de haklı ne yapsın burda bı çağrı açılışı olduda kasadaki kuyruk bir boyda bir boya millet arabaları doldurmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşımda pcoslu ve hiç tedavi görmeden çok umutsuz olduğu zamanda hamile olduğunu öğrendi.3 yaşında bebeği
Rabbim nasip ettimi ol dedi mi oluyor.

Bugün yine ağladı. Sakince ağlamak istitorsan içeride ağlayabilirsin dedim. Tamam tamam ağlamıcam zaten canım sıkılmıştı dedi.
Daha öncedr denemiştim bu yöntemi hiç tutmamıştı bu sefet ağlamadı şükür.

@Papatya geçmiş olsun.
Geçen bende çarpıyordum acemiyim deneme yaparken panik yaptım eşim yanımda müdahale etti ama korkuyorum şimdi.iyi yapmışsın sıcağı sıcağına binmişsin yine.

tr_lelli iyi düşünmüşsün haftaya planın için sevaptırda kim bilir ne mutlu olur.

Ee listeye girmeyen bir benmiyim. Altın arttı 13 gram alırım diyordumda 11 gram alırım ancak

1 yıl sonra bozmayı planlıyorum zarar edermiyim acaba altın alırsam. Düşünceleriniz nedir
Tl olarak harcanır diye kkorkuyorum.

Eşim 30 tl verdi bu aralar çok cömert. Kasım ortası hedefim 650 700 civarı 300 tl biriktirdim 20 gün falan oldu.

Kuzum muhallebi istedi. Muhallebi yaptım.
Akşam eşim geç gelecek bulgur pilavı var yanına patates salatası yapıcam.

Kızlar günüm için börek yapcam hazır yufkadan.
Patatesli yapıp çiğ dondurucam. Çıkarınca çözdürüp mü fırına koyucam. Çözdürmeden mi

çözdürmeden fırına atıyorum ben çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…