- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
bende aldım verdim aldım verdim.. şuan 54,5 da kaldım 2 haftadır.. hedef 52 inş bakalım verebilecekmiy6im bu iştahla..Koca yaz 54olcam diye yırtındım olamadım.
56 sabitlendi benim meto.
Gorgulu kuslar gordugunu isler.Sen bu hayatta harika bir detaysın.
Canim kuzuna masallah. Doga yuruyusu gruplarimizda bebekli aileler de oluyor. Genelde babalar sirtlarina bagliyorlar, o afacanlar da bol oksijenden sallana sallana uyuyorlar. Simdiden baslayin dahil etmeye benceAnne-kız saatleri. Ne güzel.
Benim oğlum 8 aylık şu an 3-4 adet kitabı var. Çok özeniyorum ; biraz daha büyüsün beni anlayabilsin, birlikte gezelim, kitap alalım, yürüyüş yapalım , yüzelim, bisiklete binelim. Doğa yürüyüşlerini çok severiz esimle, onu da dahil edelim, yaprağı, ağaçları , yeşili anlatalım... Ona doğa sevgisini asilayabilmeyi çok istiyorum.
Gunaydin tutumlu hanimlar.Dun is cikisi spor gec de olsa k.validemi ziyaret. Birlikte guzel bir aksam yemegi, sonra cay ve meyve fasli. Seviyorum ben bu hatunu ya Yemegi ozellikle fazla yapmis, donuste elime tutusturdu. Yarin yemekle ugrasma, ogluma da selam soyle diyerek. Ic huzuru olan insanlari mutlu etmek ne kadar kolay.
Dort evlat sahibi bir kadin. Ucunu evlendirmis, birini sehir disina okumaya gondermis. Esini yeni kaybetmis. Kalabalik bir evken, kocaman evde tek kalmis. Ustelik sadece tek evladi ayni sehirde. Oturup kimseye sarmiyor, kendisini mesgul edecek islerin pesinde. Bizi gormek istediginde illa gelin, az geldiniz su bu demiyor. Sevdigimiz yemekleri haftalik menuye dahil edip, gelmeyi dusundugunuzde sabahtan soyleyin, sunu sunu pisireyim diyor. Anne gibi anne
merhaba ; arada tutumlu olmak için böyle konuları okuyorumKizlar bizim parali akraba gununde uyguladigimiz, komsu gününde de teklif ettigim ve kabul edilen bir sadaka yontemimiz var. Sizlerle de paylasmak istiyorum, belki uygulamak isteyenler olabilir.
Komsu gununde her katilan 200 tl getiriyor. Kim musaitse o davet ediyor vs. Ben de dedim ki, her ay ister 200+20, ister 180+20 verelim 20 lirayi ihtiyac sahibi bir veya bir kac aile belirleyip, topluca verelim dedim. Hepsinin cok hosuna gitti. Hepsi her zaman katilamasa da, parayi gonderiyorlar. Bu cumartesi herkes en az 20 tl fazladan verecek ve toplamda 400-500 tl olacak. Iki aile belirledik, onlara ulastiracagiz.
Aklinizda olsun kizlar. Her ay herkesin butcesi bir aileye 200-300 vermeye musait degil. Ama bu sekilde birlikten kuvvet doguyor. Belki sizler de uygulamak istersiniz.
Amin canimAllah başınızdan eksik etmesin. Benim eşimin ailesi de öyle, o kadar iyi niyetlilerki. Üstelik benim çocugum olması imkansız, ve evlenmeden önce biliyorlardı. Tek bir ima dahi duymadım. Her zaman hayatımı kolaylaştırmaya çalıştılar. Bende elimden geldiğince ilgileniyorum ve destek olmaya çalışıyorum. Böyle insanların olduğunu bilmek bile güzel.
Koca yaz 54olcam diye yırtındım olamadım.
56 sabitlendi benim meto.
Eşimle birlikte buna benzer bir diyet uyguladık. Bir hafta boyunca şeker ve un tuketmedik. Abur cubur asla yoktu. Aslında sağlıklı beslendik. 1.5 - 2 kilo verdik bir hafta sonunda.Ben yeni bir beslenme deniyorum.
Şeker ve paketli gıda yok denecek kadar az yiyorum. Günlük şeker 3 bardak çayda 1 er küp şeker.
Meyve, kuruyemiş, hurma ve kuru meyve hurma yetebliecek kadar yiyorum kesinlikle az değil 1 2 porsiyon meyve ve ara öğünlerde kuruyemiş hurma serbest
2 dilim tam buğday ekmegi var. Ben akşamları hiç yemiyorum, Kahvaltı ve öğle yemeğinde durumu göre biraz arttırabillyorum.
Aç değilim, tam tersi şeker beni zehirliyormuş, o kadar dinçleştimki.
Gün içinde enerjim sıfırlanıyordu, hep uykuluydum
Şekersiz 21 gün adı altında instagramda hesap takip ediyorum.
Sindirim sorun yaşadığım için kilom sürekli +1 +1,5 fazlaydı, bazen çok şişkinlik ve ağrı çekiyordum.
2 haftada 3 3,5 kilo düştüm.
Bu kadar kolay olduğunu bilseydim daha önce denerdim
Diyet diyince açlık ve zorlanma ilk aklıma gelendi ama bu beni çok rahatım
Hastahaneye gittiğimde çikolata yemek zorunda kaldım, 5 tüp kan verdim, içim bayılmıştı. İnan paketi bitiremedim.
Hedefim 57 altı, sonra da 56 58 aralığında sabitlemek
benim kemiklerim çok ağır, en zayıf halimde 55 56ydım.
Kıza çok teşekkür ederim iyi dileklerinize umarım güzel haberlerle dönerim.
Eşimle birlikte buna benzer bir diyet uyguladık. Bir hafta boyunca şeker ve un tuketmedik. Abur cubur asla yoktu. Aslında sağlıklı beslendik. 1.5 - 2 kilo verdik bir hafta sonunda.
Ayda 10 tl, 20 tl nerelere verilmiyor ki. Birlik olmadan herkes ayri ayri birilerine verse, yer tutmaz, is gormez. Ama bu sekilde gecim sıkıntısı ceken bir aileye ciddi bir meblag oluyor.merhaba ; arada tutumlu olmak için böyle konuları okuyorum
geçen burda görmüştüm kurban kumbarası bende uygulayamaya başladım hergün 1-2-3 tl atıyorum damlaya damlaya göl olur
sizin fikrinizde çok hoşuma gitti bir daha ki günde bende sunucam bu konuyu çok güzel bir düşünce allah kabul etsin.
Geçmiş olsun
teşekkürlerÇok geçmiş olsun.
Akşam yemeği mercimek çorbası ve fırında etli pilav salata.
Gunaydin tutumlu hanimlar.Dun is cikisi spor gec de olsa k.validemi ziyaret. Birlikte guzel bir aksam yemegi, sonra cay ve meyve fasli. Seviyorum ben bu hatunu ya Yemegi ozellikle fazla yapmis, donuste elime tutusturdu. Yarin yemekle ugrasma, ogluma da selam soyle diyerek. Ic huzuru olan insanlari mutlu etmek ne kadar kolay.
Dort evlat sahibi bir kadin. Ucunu evlendirmis, birini sehir disina okumaya gondermis. Esini yeni kaybetmis. Kalabalik bir evken, kocaman evde tek kalmis. Ustelik sadece tek evladi ayni sehirde. Oturup kimseye sarmiyor, kendisini mesgul edecek islerin pesinde. Bizi gormek istediginde illa gelin, az geldiniz su bu demiyor. Sevdigimiz yemekleri haftalik menuye dahil edip, gelmeyi dusundugunuzde sabahtan soyleyin, sunu sunu pisireyim diyor. Anne gibi anne
Çok şanslısınız insan eşiyle evlenmiyor eşinin ailesiylede evleniyor kocamla her huzursuzluğum ailesi yüzüne çıkıyor çok pimpirikliler çok detaycılar kopuklar birbirlerindenAllah başınızdan eksik etmesin. Benim eşimin ailesi de öyle, o kadar iyi niyetlilerki. Üstelik benim çocugum olması imkansız, ve evlenmeden önce biliyorlardı. Tek bir ima dahi duymadım. Her zaman hayatımı kolaylaştırmaya çalıştılar. Bende elimden geldiğince ilgileniyorum ve destek olmaya çalışıyorum. Böyle insanların olduğunu bilmek bile güzel.
Okul aile birliğine el mi atsam napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?