Hayırlısı olsun canim daha iyisi olur umarim.Olumsuz canım. O yüzden yazmak istemedim.
Keyfim hiç yok. Kara kara düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
Bende öyleyimBir haftalık menüyü önceden hesaplamadım hiç bugüne kadar. Her gün aklıma eseni yapıyorum, düzenli programlı olmak ne güzel.
Uzun sure kampanya yapmicaz dediGeçen haftasonu yaptılar kampanya ve bu hafta sonu da yaptı.. ya da 1 er hafta arayla da olabilir.. Beğendiysen Takip et istersen mutlaka kampanya yapacaktır eminim..
Ben grip oldum sanirim.1 hafta ruh gibi gezerimYemeklerde hazır ödev kontrole başlıcam esimi bekliyorum.
Tabi o ara 732915 tanede çamaşır katladim.
Çamaşır astim.
Nevresimlerim yastik yuzlerim havlularim yeminle yıkamaktan eskidi.
1 haftadan fazlası bana batiyor.
Dolap ici çekmece düzenlemelere atmalara ara vermistim.
Yarın yine basliyorum.
Birikmiştir bisiler.
Mia- minimale geri dönsek ya
Iki kişiyiz ama 4 yetiskinin yediklerini yiyoruz herhalde. Misafir ol gel bana kebaplar yapayim sanaaaVay vay menülerin ne kadar zengin misafirin olasım geldi
At kankaBen grip oldum sanirim.1 hafta ruh gibi gezerim
atilacak azaldi.1-2 cekmece kaldi bakmadigim
Sonra 2. Kez elden geciricem dolaplari
Donelim kanki foto atim sana bol bol
Biyolojik annem cok hareketliymis, dogayi cok severmis. Ona cekmisim sanirim. Hatta 15 gunlukken daga cikarmislar beni, o gun bugun dag bayir geziyorum. Gerci babamda da var doga aski. Gobegimi uludagin zirvesine gommuslertürümün son örneği olmadığıma sevindim... :) yok canım, inanma sen onlara... bende üç tane var, bırak gezmeye engel olmayı, onlardan dolayı gezecek, bir sürü yer daha ekleniyor... :) eğlensinler, öğrensinler, anılar biriktirelim diye, ekstradan o kadar çok gidilecek, gezilecek yer, yapılacak aktivite çıkıyor ki, yetişemiyoruz... :)
Etma kankey deme :)At kanka
Bu arada kanına girmek gibi olmasında görünce sen geldin aklıma
Bim e bambu zımbırtılar geliyormuş:)
Tebriklerkızlar bugün bizim evliliğimizin 2 yılı bitti :) evlilik yıldönümümüz.. ne çabuk geçmiş yaa..
Evlenme yil donumu olan altin kizlar, daha nice mutlu yillariniz olsun
Tesekkur ederim canimm
Cok sukur bugunume..
Kizlar ben evden yemek goturme konusunda fikir sormustum
O gunden beri evden ayarliyorum, ve cok kolay oldu.
Biz illa soguk salata zeytinyagli yemek severiz, hep uygun bsyler buldum.
Hem midem hem butcem rahatladi..
Hayırlısı olsun hiç canını sıkma. Benim eşim geçen ay bir işe girdi güya çok güzel olacaktı çok ısrar ettiler gel bizimle çalış diye. Meğerse çok problemli bir yermiş zor kaçtı. Şimdi daha iyi bir iş buldu tamamen süpriz. Senin de önüne güzel fırsatlar çıkar eminim.
Hayırlısı olsun canim daha iyisi olur umarim.
The Black Allah daha guzel kapilar acsin insallah canim, uzulme hic. Her seyde bir hayir vardir.
Uzun sure kampanya yapmicaz dedi
neyse baska hesapta buldum kampanya
Valla bende ikiz bebişler var ona göreIki kişiyiz ama 4 yetiskinin yediklerini yiyoruz herhalde. Misafir ol gel bana kebaplar yapayim sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?