Küçük Düşün Büyük Olsun!

Teşekkür ederim kızlar. Umarım güzel bir kapı açılır ve sizlere haber veririm.

Sevgiler hepinize.

“Bir mutluluk kapısı kapandığında diğeri açılır. Ancak biz kapanan kapıya o kadar uzun bakarız ki, bizim için açılmış bulunan yeni kapıyı görmeyiz.” Helen Keller

Aynı hataya düşmeyeceğini biliyorum... gelsin sıradaki kapılar... :)

günaydın kızlar, nasılsınız
grip oluyorum, oldum sanırım bilmiyorum
hiç iyi hissetmiyorum, başım gözlerim çok fena ağrıyor.
bitki çayı koydum
bir sürü de işim var, dinlenmeden nasıl iyleşeceğim
var mı hemen iyleştirecek karışımlarınız

Günaydın Hanımlar,
Dün İstanbul'da toplantı vardı. Sabah uçakla git, akşam dön epey yorucu oldu. Dün gece de kızım 4 kez uyandı. Perişan vaziyette şirket merkezindeki toplantıya geldim bu sabah.

Bugün yemek yapamıcam börek vs vardı evde onları yeriz.
ev temizleyip
makineye çamaşır atmalıyım.
market için liste olusturucam
bankaya para yatırıcam
ve hastaneye gidicem.

Ne kadar anlamlı . Hemen alıntılıyorum bende

Çok güzel yağmur yağıyor ağır ağır camdan izliyorum kahvede yapicam şimdi evimin işlerinde bitti şükür bitmedide bitti işte
Aksamada fırında tavuk patates pilav salata yapicam
Kasım 5 ine kadar 150 TL miz var idare edecegiz inşallah biz haftalık 150 TL harcıyoruz kızlar bunun içine oğlumun bezi ıslak mendili falanda dahil ayda birde 150 TL kadarda market alışverişi yapıyoruz deterjan peynir falan iste ya bı ay çay şeker yağ falan alıyoruz yani bı ay gıda öbür ay deterjan havlu kağıt WC kağıdı falan alıyoruz çok şükür bu konuda bı düzene oturdu önceden hiç bilmezdim buraya takıldım takılalı daha dikkat eder oldum

Merhaba hanımlar
şoka gittim geçen hafta termal çorap ve patik gelmişti
kendime termal bot çorabı aldım soğukta giyerim diye çok hoşuma gitti yumuşacık 5.95tl
15li toz vanilin aldım 1.10
başka da harcama yapmam bugün

öğlen yemek sonrası pazara gittim
yağmur yağdı herşeyin fiyatı arttı
domates 7 TL, salatalık 5 TL almadım. hem fiyatı çok pahalı buldum hem de o fiyata göre güzel görünmüyorlardı
marketten alacağım
patates ve pırasa aldım. 5 TL harcadım :)
bugün akşama yayla çorbası ve etli patates yemeğim var
akşam yemekten sonra yarın için de pırasayı pişiririm
sonraki günlere geldiğinde bakarız yemeklik başka birşey almadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…