Küçük Düşün Büyük Olsun!

ooo o nasıl fiyat öyle kış ortasında o fiyata olurdu domates salatalık
daha çok erken
pahalıymış sizin orası

ooo o nasıl fiyat öyle kış ortasında o fiyata olurdu domates salatalık
daha çok erken
pahalıymış sizin orası
uçmuş fiyatlar uçmuş, şimdi böyleyse 1-2 ay sonra ne olacak diye düşündüm ben de
bu pazarda çok tezgah yok, onun için diğer pazarlara göre 50 kuruş 1 lira normalde de pahalı olur ama sebzeleri çok temiz ve güzel, paranın hakkını verir.
yazın evime yakın yerlerdeki pazarları da geziyorum
burası işyerimin arka sokağında
iş arası gidince vakit kaybı olmuyor diye genelde buraya gidiyorum. bugün evime yakın da pazar var ama akşamları artık hava erken kararıyor ve ortalama 45 dakika kayıp demek benim için.

Mutlu gunler hanimlar. Is arkadasim raporlu, onun isleri de bana kaldi. Bugun hic firsat bulup bakamadim. Keyifler yerinde mi? Soguk olmasa da hava bugun kisa doner gibi oldu. Ee zamani artik. Dogrusu kisi da ozlemisim

Gecmis olsun canim. Bursadaki aktarlarda grip macunu yapiyorlar. Ister bali kendin götürüyorsun, ister ordan aliyorsun. Envayi cesit baharat oluyor icinde. Ben her kis basi yaptiririm, grip olayim olmiyayim her gun duzenli olarak kullanirim. Bagisiklik sistemini kuvvetlendiriyor.

kızlar topiğe uğrayamadım kaç gündür ama şükür ki öyle aman aman bir harcamam da olmadı. maaşımı aldıktan sonra 1 çeyrek alıp yastık altı yaptım. kumbarama da bi 200lük koydum. küçük paralarımı aniden lazım oluyor diye atamıyorum kenara ama böyle büyük bırakınca unutuyorum da bir süre sonra. bakalım böyle böyle ne kadar birikecek

ben her sene sonbahara girince kendimi yoğun bakıma alıyordum ama bu sene geç kaldım sanırım
mevsim geçişleri tam hastalık zamanı, bir de ben hasta olunca ilaç kullanamadığım için iyileşmem çok uzun sürüyor
tam grip gibi de değilim sinizütten de olabilir onu da tam anlamadım
evde çeşitli bitkilerden kendi yaptığım macun ve çay karışımım var
geçen sene çok faydasını gördüm
çayı bugün iş yerinde 2 sefer demledim, biraz daha iyiyim şimdi ama hala halsiz ve bitkinim
eve giderken bal alıp macunu da kullanmaya başlamam lazım

Amannnn herşey ateş pahasi.
Bi çarşı pazar gezelim dedik
Oğluma çamaşır aldım 10tl.
Marketde yoğurt,nar, cennet hurmasi ve ekmek aldım 20tl verdim
oğluma silgi, uc, yaprak test aldım
10tl de buraya verdim.

Amann oraya buraya derken gidiyor paralar.

Evimi supurdum.
Simdi de yemek yapicam.
Pilavım var
Ispanak yapicam.
Kalan hamsiyide bol soğanla buglucam.

Evden çıkmamak en hayırlısı sanirim.
Sıkıldim hatta magza market gezerkende.
Herkes bezmiş kendinden.

Lcw girdik hic bisi beğenmedim zaten almicaktimda oyle bi bakalim dedik.
Bisi almicam diyorum eksik çıkıyor

Kartı yeni ödedik 300tl oldu sanirim hemen.

Merhaba kızlar

Bu aralar pek keyifsizim, kafam karışık.

İşyerimden istifa etmek istiyorum. Aylık gelirim iyi, giderimiz de çok. 1000-1400 lira olmak üzere iki tane kredi borcumuz var. Kredilerden birisi temmuz birisi seneye kasımda bitiyor.

Şehir değiştirmek istiyorum, farklı bir iş yapmak istiyorum sektör değiştirmek istiyorum. Şu anki iş ortamımı seviyorum ama yaptığım işten hiç keyif almıyorum. Ne yapsam bilmiyorum, kafam çok karışık. Bir süre maddi sıkıntı çekeriz ama sonra düzlüğe çıkarız inşallah. Bir süre bileziklerim idare eder bizi. Kredilerimizi öderken yani.

Napsam bilemiyorum, çok mutsuzum.

Allah yardimcin olsun. Oyle bir donem ki, isimiz olduguna sukretmemiz lazim. Yerinde olsam is arastirmadan istifa etmezdim. Hazira dag dayanmaz canim

yani iyi kazanıyorumdan kasıt ne 3 mü 5 mi 10 mu? 10 sa tabiki bırakılmaz ya da 5 se falan tabıkı bırakılmaz ama tutup da2 dersen bi de sevmıyorsan iş araştırmalarına gir canım?iş sektörün ne niçin sevmıyorsun?

Allah yardimcin olsun. Oyle bir donem ki, isimiz olduguna sukretmemiz lazim. Yerinde olsam is arastirmadan istifa etmezdim. Hazira dag dayanmaz canim

Doktorum ben. 4,5-5 arası alıyorum. Ama inanın sevmiyorum işimi. Hata kaldırmayan bir meslek sonuçta. Benim yerime doktorluğu sevenler yapsın.

Yok işte. Elimden de başka ne iş gelir bilmiyorum
bende sevmediğim mesleği yapıyorum daha doğrusu işi sevıyorum da ortamı sevmıyorum mecbur çalışıyorum.yapabilecek hiç bi şeyin yoksa kı bak 2.çocuk gelecek gitme bi yere.sen anladığım ailen yüzünden biraz kaçmak istiyorsun diğer konularda denk geldim.yoksa mesleğin yüzünden mi hangisi önceliğin onu belirle?

elenaferrante branşını merak ettim.
Sevmeden yapılamayacak mesleklerden bence en baştakilerden
Öğretmenlik,doktorluk,polislik vs.
Çünkü insanlarla iletisim halindesin ozveri emek sevgi istiyor ve bol sabir.

Ahh bende buralardan kaçıp kucuk bir kasabada yasamak istiyorum ama olmuyor iste.
Olmuyor.
Işimiz ekmeğimiz burda.
Oglumun okulu.
Maddi olarak beni tutan bisi (esimin isi) olmasa gercekden giderim.
Yani denerim en azindan.
Yapabilirmiyim görmek istiyorum.
Içimde uhde olarak kalacak yoksa.

Sakin bir hayat yaşamak istiyorum dogayla ic ice.
Dışarı cikinca o marketlerde avmlerde kalabalikda mutsuzum ben.

Keşke olabilse keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…