- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
ooo o nasıl fiyat öyle kış ortasında o fiyata olurdu domates salatalıköğlen yemek sonrası pazara gittim
yağmur yağdı herşeyin fiyatı arttı
domates 7 TL, salatalık 5 TL almadım. hem fiyatı çok pahalı buldum hem de o fiyata göre güzel görünmüyorlardı
marketten alacağım
patates ve pırasa aldım. 5 TL harcadım :)
bugün akşama yayla çorbası ve etli patates yemeğim var
akşam yemekten sonra yarın için de pırasayı pişiririm
sonraki günlere geldiğinde bakarız yemeklik başka birşey almadım çünkü
uçmuş fiyatlar uçmuş, şimdi böyleyse 1-2 ay sonra ne olacak diye düşündüm ben deooo o nasıl fiyat öyle kış ortasında o fiyata olurdu domates salatalık
daha çok erken
pahalıymış sizin orası
Allah bağışlasinValla bende ikiz bebişler var ona göresonra pişman olma
Ahahaha sağolasın canım :))Allah bağışlasinminicik bebislerle mi korkutacaksin beni
Gecmis olsun canim. Bursadaki aktarlarda grip macunu yapiyorlar. Ister bali kendin götürüyorsun, ister ordan aliyorsun. Envayi cesit baharat oluyor icinde. Ben her kis basi yaptiririm, grip olayim olmiyayim her gun duzenli olarak kullanirim. Bagisiklik sistemini kuvvetlendiriyor.günaydın kızlar, nasılsınız
grip oluyorum, oldum sanırım bilmiyorum
hiç iyi hissetmiyorum, başım gözlerim çok fena ağrıyor.
bitki çayı koydum
bir sürü de işim var, dinlenmeden nasıl iyleşeceğim
var mı hemen iyleştirecek karışımlarınız
Gecmis olsun canim. Bursadaki aktarlarda grip macunu yapiyorlar. Ister bali kendin götürüyorsun, ister ordan aliyorsun. Envayi cesit baharat oluyor icinde. Ben her kis basi yaptiririm, grip olayim olmiyayim her gun duzenli olarak kullanirim. Bagisiklik sistemini kuvvetlendiriyor.
Allah yardimcin olsun. Oyle bir donem ki, isimiz olduguna sukretmemiz lazim. Yerinde olsam is arastirmadan istifa etmezdim. Hazira dag dayanmaz canimMerhaba kızlar
Bu aralar pek keyifsizim, kafam karışık.
İşyerimden istifa etmek istiyorum. Aylık gelirim iyi, giderimiz de çok. 1000-1400 lira olmak üzere iki tane kredi borcumuz var. Kredilerden birisi temmuz birisi seneye kasımda bitiyor.
Şehir değiştirmek istiyorum, farklı bir iş yapmak istiyorum sektör değiştirmek istiyorum. Şu anki iş ortamımı seviyorum ama yaptığım işten hiç keyif almıyorum. Ne yapsam bilmiyorum, kafam çok karışık. Bir süre maddi sıkıntı çekeriz ama sonra düzlüğe çıkarız inşallah. Bir süre bileziklerim idare eder bizi. Kredilerimizi öderken yani.
Napsam bilemiyorum, çok mutsuzum.
yani iyi kazanıyorumdan kasıt ne 3 mü 5 mi 10 mu? 10 sa tabiki bırakılmaz ya da 5 se falan tabıkı bırakılmaz ama tutup da2 dersen bi de sevmıyorsan iş araştırmalarına gir canım?iş sektörün ne niçin sevmıyorsun?Merhaba kızlar
Bu aralar pek keyifsizim, kafam karışık.
İşyerimden istifa etmek istiyorum. Aylık gelirim iyi, giderimiz de çok. 1000-1400 lira olmak üzere iki tane kredi borcumuz var. Kredilerden birisi temmuz birisi seneye kasımda bitiyor.
Şehir değiştirmek istiyorum, farklı bir iş yapmak istiyorum sektör değiştirmek istiyorum. Şu anki iş ortamımı seviyorum ama yaptığım işten hiç keyif almıyorum. Ne yapsam bilmiyorum, kafam çok karışık. Bir süre maddi sıkıntı çekeriz ama sonra düzlüğe çıkarız inşallah. Bir süre bileziklerim idare eder bizi. Kredilerimizi öderken yani.
Napsam bilemiyorum, çok mutsuzum.
Allah yardimcin olsun. Oyle bir donem ki, isimiz olduguna sukretmemiz lazim. Yerinde olsam is arastirmadan istifa etmezdim. Hazira dag dayanmaz canim
yani iyi kazanıyorumdan kasıt ne 3 mü 5 mi 10 mu? 10 sa tabiki bırakılmaz ya da 5 se falan tabıkı bırakılmaz ama tutup da2 dersen bi de sevmıyorsan iş araştırmalarına gir canım?iş sektörün ne niçin sevmıyorsun?
tamam hadi bırak git sevmıyorsun anlarım ama ne iş yapacaksın gitiğin şehirde var mı bı plan bı teklıf ne bılım bunun gibi bi şey?Doktorum ben. 4,5-5 arası alıyorum. Ama inanın sevmiyorum işimi. Hata kaldırmayan bir meslek sonuçta. Benim yerime doktorluğu sevenler yapsın.
tamam hadi bırak git sevmıyorsun anlarım ama ne iş yapacaksın gitiğin şehirde var mı bı plan bı teklıf ne bılım bunun gibi bi şey?
bende sevmediğim mesleği yapıyorum daha doğrusu işi sevıyorum da ortamı sevmıyorum mecbur çalışıyorum.yapabilecek hiç bi şeyin yoksa kı bak 2.çocuk gelecek gitme bi yere.sen anladığım ailen yüzünden biraz kaçmak istiyorsun diğer konularda denk geldim.yoksa mesleğin yüzünden mi hangisi önceliğin onu belirle?Yok işte. Elimden de başka ne iş gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?