Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de yıllarca dirsek çürütmüş olmama rağmen geçenlerde acaba emekli olsam, ben emekli olabiliyor muyum diye düşünürken yakaladım kendimi... sonra da otur oturduğun yerde. Daha 16 yıldır çalışıyorsun dedim...
elenaferrante başka ne iş yapabilirsin. Bu zamanda başka bir iş bulmadan ayrılmak çok mantıklı gelmiyor bana.

Ben de işimi çok seviyorum. Hatta çalışmayınca mutsuz oluyorum ama ortamdan nefret ediyorum. Bayılıyorum birşeyler üretmeye, anlatmaya, sunmaya ama gelgelelim ortam çok çok fena.

Bunun ortası Yok sanırım.

Ben de bu istifa işini bir süredir düşünüyorum, yani bir anlık sinirle verilmiş bir karar değil.
Hakkımızda hayırlı olsun inşallah

İyi akşamlar kızlar.Geçen yıl 650 tl ye aldığım nişan yüzüğümü bozdurdum 480 tl ye.Gitti bitti kurtuldum uğursuzluk getiriyordu.Yerine bilezik alayım kk na taksitle diye düşündüm 500 tl ye sayacaklardı sıkışmayım bu ay kalsın diye düşündüm.Parasını aldım ama bileziğimizi alacağız inşallah

Ben de bu istifa işini bir süredir düşünüyorum, yani bir anlık sinirle verilmiş bir karar değil.
Hakkımızda hayırlı olsun inşallah
Canım merak ettim. Ne dr u olduğunu.
Sıkıntı olmaz sormam inş.
Yani başka ne iş yapabilirsin. Ticarete atılabilirsin.
Dr lar ilaç fabrikalarında çalışabiliyor sanırım böyle birşey olabilir.
Araştırmadan çıkma istifa etme.
Ne yapabilirim diye araştır.
Bende muhasebe mezunuyum 4 yıl okudum 2 yıl yaptım bunaldım boğuldum. Çok çok alakasız bir işe yöneldim.bazen o kadar verdiğim emeğe çok acıyorum. Boşuna zaman kaybı.

elenaferrante ben ogretmenlik okurken son yil biraktim ve atandim. Devaminda bitirmedim cunku benim kafamda bir suru eksi vardi. Ogretmenligi ozluyorum ama su anki isime gecmek en mantikli kararim olmus.
6 yildir calisiyorum, gelirim 1000 1500 tl daha fazla olacakti ama manevi olarak cok daha iyiyim. Kesinlikle kiyaslanamaz bile.
Ailem gibi ortam is konusunda cok yogun zamanlarimda oluyor cok bos zamanlarda. Ben beklentilerimin karsiligini aliyorum
Evlenirken herkes ayri kostu asla unutamam.
Hak veriyorum size Ama lutfen arastirip ayrilinki bosluga dusmeyin

Kızlar napiyosunuz
Yemek fasli bitti.
Nar ayikladim erbaşlara
Ihlamurda kayniyor
Oglum test cözuyor bende iliştim koltuga.
Katlanacak çamaşırlar boşaltilacak bulaşık mak duruyor.

Oğlumu uyutuyorum.biraz tv baktım. 1 saat bakınca kafam kazan gibi oluyor.uyursa kahve içicem.
Kart ekstresi gelmiş. 150 tl lik taksit var.faturalarla 400 tl. Sigortalar başlayacak doğal gaz yine 1000 altına inmez kışın. Ne güzel düşmüştü.
Henüz küçük odaya taşınmadık eşim havalar iyice soğumadan taşımayacak belliki.
2 gündür bulaşık makinası çalışmıyor
Çamaşır makinasınıda haftada 2 ye düşürdüm. Elektrik faturasını düşürdüm de su faturası 60 tl gelmiş düşmüyor

off kızlar

Bu saat oldu hala hesap yapıyorum
maaşı çektik.. 100 lira eşim aldı ilaç almak için geri koydu mu bilmiyorum... 120 lira civarında da market alışverişi yaptık ama içinde nerdeyse hiç bişey yok... ne yağ , ne un , ne şeker Dişe dokunur tek şey kızımın çamaşırlarını yıkamak için aldığım deterjan , kaşar ve beyaz peynir.. Üstüne üstlük 30 lira da multinetten aldık bişeyler..

belediyeye teknik alt yapı hizmeti parası ödenecek.. 2000 ayırmıştım kenara ödeme için.. 900 de zulamda vardı onu da ekledim kalanını da annemin maaşından tamamladım..
920 lira da kredi kartıma ayırdım..
anneme bakan ablanın maaşını da ayırdım.

Nakit zulam temiz hiç bişey kalmadı.. Kumbaralara dokunmadım.. Eşime iş yerinden 2 küçük altın vermişler onları da ellemicem..

Tüm bunların haricinde de 900 lira kaldı 1 ay onunla idare etmem hatta bir kısmını zulaya atmam lazım...

Günaydın
Oğlumu okula bıraktım hemde sabah yuruyusu oldu bana.

Oğluma kaynak kitap bakiyorum.
Konu anlatımlı ozellikle.
Nasil pahalılar oyle ya
Geçen sene bütün derslerden 80tl almıştım
Bu sene 25-30-33tl diye gidiyor tanesi.
33tl olan akıllı tahta uyumlu defter şeklinde üzerine yapiyosun cok hoşuma gitti.
Ama 2 tanesi 66tl pahali diil mi ya.

Türkçe ve matematikden alasım var.

Kitap okuma seviyesi düşükse bence fiyatlarında kesinlikle payı var.
Ben oyle dusunuyorum.

Ben netten cok kitap almayı sevmiyorum.
Kitabi elime almak içeriğini incelemem gerek.
Uygun Kitap içinde semt semt gezmem gerekiyor. Yok parası oduyorum.

Gidip kırtasiyeden uygun fiyata okunacak kitap alınmıyor gayet pahalılar

Nette 20tl lik kitaplar 9.90 a olabiliyorsa demek ederi yarı fiyatina.

Bu şişirme fiyatlar yüzünden kitap alınmıyor bence.

Ooo taze gelin :)
Haha evet biraz öyle eşim çalışıyor TSK da personel . Tayinimiz şuan güneydoğuda . Bende evlendim işimden istifa ettim mecbur Doğu için. Şuan iş bulamadım bulamayacağım bu gidişle neyse ev aldık geçen sene 2250 tl kredi ödememiz var ve 26 ayımız kaldı bitmesine ekstra buradaki evimizin kirası şuan 750 tl işte böyle

Günaydın kotam yenilendi artık buralardayım.
Çok yağmur var dün çamaşırlarım ıslandı akşam yıkadım astım sabah yağmur sesine yataktan fırladım baktım ıslanmamış askılığı kapıya çekmiştim balkona gelmemiş neyseki. Kışın çamaşır kurutmak dert balkon kapalı değil salonda kurutsam 1 hafta kurumuyor balkonda da ayrı ıslanıyor. Nohut oda bakla sofa kurutmaya yer bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…