Annelik boyle bir sey demek ki. Bugune kadar esiyle inatlasmak yerine, kendi maasindan eve katkida bulunup, kisisel ihtiyaclarini alip, kalani biriktirseydi elinde yuklu bir para olurdu. Ama o ne yapti? O harciyorsa, benim neyim eksik, harcarim, gezerim, tozarim dedi. Uyarilara burun kivirdi hep. Borcu borcla kapatip, sirtini ailesine dayamayi tercih etti. Yazik, gunah! Artik halamin evlat cefasi cekecek yasi gecti. O sefayi gec, hala onlarin derdiyle dertleniyor. Diger cocuguna da haksizlik ediyor ama, kiyamiyor demek kiHalanızı ayakta alkışladım tebrik ediyorum valla evi alırlardı millete borç ödetirlerdi allah korusun. Ya birde evli barklı insanlar kendi kararlarını kendileri verip ayakları üzerinde durmayı bilmeleri lazım artık sürekli çevre yardımı ile olmaz ki. Geçen ay annemle kv bize geldiler 1 hafta kaldılar. Sürekli bi markete gitme telaşına kaldılar ben uyurken filan sessizce gitmeler işte erzak alma çabaları. En son giderken oraya buraya para saklamalar . Kv tepsinin altına saklamış buldum geri verdik. Annem konsolun çekmecesine . Sonra kv arabada arka koltukta otururken koltuğun cebine koymuş . Bizde onu bulduk bir sonraki gün hesaplarına geri yolladık. Anneminkini bulduk onu da annemlerin hesap numarası yok diye altın aldım kasımda giderken götürücez. Demem o ki ben 800 tl para ile böyle uğraşıp kabul etmiyorum insanlar ne kadar rahatlar ya şaşırıyorum bazen
aynen canım..günaydın hanımlar
ya bu doların altının euronun hali nedir böyle
tr_lelli ne olacak bizim bilenzikçi tayfanın hali
gram altın alınacak gibi değil inşallah düşer
En nefret ettiğim insan tipi çok özür dilerim amaAnnelik boyle bir sey demek ki. Bugune kadar esiyle inatlasmak yerine, kendi maasindan eve katkida bulunup, kisisel ihtiyaclarini alip, kalani biriktirseydi elinde yuklu bir para olurdu. Ama o ne yapti? O harciyorsa, benim neyim eksik, harcarim, gezerim, tozarim dedi. Uyarilara burun kivirdi hep. Borcu borcla kapatip, sirtini ailesine dayamayi tercih etti. Yazik, gunah! Artik halamin evlat cefasi cekecek yasi gecti. O sefayi gec, hala onlarin derdiyle dertleniyor. Diger cocuguna da haksizlik ediyor ama, kiyamiyor demek ki
Bende yavaş yavaş vazgeçer gibiyim bu ay koyamadım mesela diğer aylar nasıl olur bilmiyorumgünaydın hanımlar
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar.. ben de gribim dökülüyorum işe gitmedim. İlaç aldim uzanıyorum, sabah haberlerini izliyorum..
Msj tekrarıGünaydın kızlar.. ben de gribim dökülüyorum işe gitmedim. İlaç aldim uzanıyorum, sabah haberlerini izliyorum..
Bende bilmiyorum.günaydın hanımlar
O zaman altın alıp bundan kar etmeye çalışıcazMaalesef altın daha çok artacak kızlar nisan ayına kadar hep öyle oluyor. Nasıl birikim yapıcağız altın alcagiz hersey bu kadar pahalıyken o mechul
bundan nasıl emin oalcağız ?ya tekrar bir düşüş olursa.. tewkrar 150 civar yada daha da altına inerse.. bu kezde zarar etmiş olacağız.. şuan çalkantılı bir dönemdeyiz.. umarım herşey rayına oturur..Maalesef altın daha çok artacak kızlar nisan ayına kadar hep öyle oluyor. Nasıl birikim yapıcağız altın alcagiz hersey bu kadar pahalıyken o mechul
Altın oyle canim ya.bundan nasıl emin oalcağız ?ya tekrar bir düşüş olursa.. tewkrar 150 civar yada daha da altına inerse.. bu kezde zarar etmiş olacağız.. şuan çalkantılı bir dönemdeyiz.. umarım herşey rayına oturur..
Ben altının düşeceğini düşünmüyorum artık düşse düşse 156 değil 154 filan olur daha başka düşmez. Altın hep böyleydi ki Türkiye’de sürekli çalkantılı o yüzden altın düşmez bence . 2 tl düşse zaten çok zarar edilmez ayrıca bu tarz yatırımlar yapıyorsak bu riski almak gerek galibabundan nasıl emin oalcağız ?ya tekrar bir düşüş olursa.. tewkrar 150 civar yada daha da altına inerse.. bu kezde zarar etmiş olacağız.. şuan çalkantılı bir dönemdeyiz.. umarım herşey rayına oturur..
Bir arkadaş öyle demiştş benimde içime sinmedi. Burdan biriydi ama kimdi unuttum zaten bitmişti benim berk. Çok da çay içmiyoruz 1000 kilo 8 9 ay gidiyor.Berk mi boyaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?