Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annelik boyle bir sey demek ki. Bugune kadar esiyle inatlasmak yerine, kendi maasindan eve katkida bulunup, kisisel ihtiyaclarini alip, kalani biriktirseydi elinde yuklu bir para olurdu. Ama o ne yapti? O harciyorsa, benim neyim eksik, harcarim, gezerim, tozarim dedi. Uyarilara burun kivirdi hep. Borcu borcla kapatip, sirtini ailesine dayamayi tercih etti. Yazik, gunah! Artik halamin evlat cefasi cekecek yasi gecti. O sefayi gec, hala onlarin derdiyle dertleniyor. Diger cocuguna da haksizlik ediyor ama, kiyamiyor demek ki

günaydın hanımlar
ya bu doların altının euronun hali nedir böyle
tr_lelli ne olacak bizim bilenzikçi tayfanın hali
gram altın alınacak gibi değil inşallah düşer
aynen canım..
Düğn bir bakayım dedim .. dolar olmuş 3,83 küsür euro olmuşl 4,45 küsür.. altın desen 156 da gramı..
Moralim iyice bozuldu..
paramız pula döndü..geçen senede bu aralar aynen böyle uçuyordu dövizler..,
Benim anlamadığım kimse bişy yapmıyor..nereye kadar böyle çıkıcak bilmiyorum..Gene oyunmu dönüyor acab.. nedir anlamadım..

En nefret ettiğim insan tipi çok özür dilerim ama

Günaydın kızlar
Malesef altın ve döviz uctukca bu fiyatlar her şeye yansıyor markete bı gidiyorsun evdeki hesap çarşıya uymuyor

zelalke gecmis olsun canım sende salgından nasibini almışsın

Janita sanada çok geçmiş olsun tam hastalık havası kızlar dikkat etsekte nafile bulaşıyor bı şekilde

Birazdan bime gideceğim bulaşık makinası parlatıcısı almaya derz aralarını temizliyecwgim iki tane alırım büyük ihtimal yumurta bitmiş bı 3O lluda yumurta alırım akşam eşim menemen istedi

Günaydınlar
günaydın hanımlar
Bende yavaş yavaş vazgeçer gibiyim bu ay koyamadım mesela diğer aylar nasıl olur bilmiyorum
Bilezik olmasa da bir kolye belki

günaydın hanımlar
Bende bilmiyorum.
Guncelleyesim bile yok.
Altın tırmanışta resmen.
Gr düşük alcaksak gereği yok zaten bilezige bulasmanin.

Ya cidden Kızlar kasımda annemlere gidicez şehir dışına oraya giderken biraz birikim yapıp onu unutup gitmek istiyorum. Çünkü geri dönüşte paraya ihtiyacımız olucak ortada harcanıp gitmese iyi para. Bu durumda para dursa mı yoksa biraz altın mı alsak çok kararsızım ne diyo sunuz

Maalesef altın daha çok artacak kızlar nisan ayına kadar hep öyle oluyor. Nasıl birikim yapıcağız altın alcagiz hersey bu kadar pahalıyken o mechul
O zaman altın alıp bundan kar etmeye çalışıcaz

Ben tl de tutucam eger dusmezse (sanmiyorum) helede erken seçim falan olursa hic alinmaz.

Maalesef altın daha çok artacak kızlar nisan ayına kadar hep öyle oluyor. Nasıl birikim yapıcağız altın alcagiz hersey bu kadar pahalıyken o mechul
bundan nasıl emin oalcağız ?ya tekrar bir düşüş olursa.. tewkrar 150 civar yada daha da altına inerse.. bu kezde zarar etmiş olacağız.. şuan çalkantılı bir dönemdeyiz.. umarım herşey rayına oturur..

Altın oyle canim ya.
Fazla oynak.
Ama şu ve + seyirlerde bence almak mantıklı degil.
Helede bilezikde falan gr düsecek.

Ben altının düşeceğini düşünmüyorum artık düşse düşse 156 değil 154 filan olur daha başka düşmez. Altın hep böyleydi ki Türkiye’de sürekli çalkantılı o yüzden altın düşmez bence . 2 tl düşse zaten çok zarar edilmez ayrıca bu tarz yatırımlar yapıyorsak bu riski almak gerek galiba

Merhaba kızlar...
Nasılsınız?
Sevgili DenizGeldi için uğradım bir selam vereyim istedim...İnşallah her şey yolundadır ve sağlığınız iyidir...
Ben iş güç koşturmaca derken buralara çok fazla giremez oldum. Ama tasarruflu olmaya ve birikim yapmaya elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Altın almaya devam ediyorum ben...Ama birikimlerim sepet şeklinde...Ben de risk alınması taraftarıyım...Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...Allah'tan her şeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…