Aynen ama altini almak da zor oldu çok pahalı.O zaman altın alıp bundan kar etmeye çalışıcaz
Gecen yilların altin yükselme düşme grafigine bakabilirsin cnm fikir olması için aylara göre değişiyor genelde sanmıyorum 150 lere inecegini önümüzdeki kiş inmez ama yaza doğru bilemem. Tabii yine de siz bilirsiniz. Bu benim sahsi görüşüm.bundan nasıl emin oalcağız ?ya tekrar bir düşüş olursa.. tewkrar 150 civar yada daha da altına inerse.. bu kezde zarar etmiş olacağız.. şuan çalkantılı bir dönemdeyiz.. umarım herşey rayına oturur..
Aynen katılıyorum cnmBen altının düşeceğini düşünmüyorum artık düşse düşse 156 değil 154 filan olur daha başka düşmez. Altın hep böyleydi ki Türkiye’de sürekli çalkantılı o yüzden altın düşmez bence . 2 tl düşse zaten çok zarar edilmez ayrıca bu tarz yatırımlar yapıyorsak bu riski almak gerek galiba
Bende o çaya güvenmiyorum çünkü fiyatı ucuz ya bilmiyorum . Bazı şeylerin ucuz olması içime hep şüphe düşürmüştürBir arkadaş öyle demiştş benimde içime sinmedi. Burdan biriydi ama kimdi unuttum zaten bitmişti benim berk. Çok da çay içmiyoruz 1000 kilo 8 9 ay gidiyor.
Deme oyle deme, misafir berekettir. Ne guzel yasadiginiz sehre geliyorlar ve sizi sayip ziyaret edecekler. Ben hic ugramadan gitseler uzulurdum.Annem msj atmış babamın kuzeni eşiyle beraber bizim yaşadığımız şehre geliyormuş sizede uğrayacak hazırlıklı ol dedi bende tmm dedim. Buzlukta yaprak var mantı var yemeğe gelirlerse bunları pişiririm çorba fırına tavuk patates . Çaya gelirlerse fırına kek atarım hemen . Yaprak pişirim sütlü irmik tatlısı yaparım öyle . Üff böyle belirsiz misafiri sevmiyorum sürekli hazır olda durmak gıcık ediyo beni Kızlarevim şuan bal dök yala tertemiz halıları bile silmiştim
Öyle tabi misafiri çok severim ben misafir geleceği zaman hazır ol da duruyorum şimdi ne zaman gelecekleri belli olmadığı için hafta sonu hazır olda durucamDeme oyle deme, misafir berekettir. Ne guzel yasadiginiz sehre geliyorlar ve sizi sayip ziyaret edecekler. Ben hic ugramadan gitseler uzulurdum.
Öyle tabi misafiri çok severim ben misafir geleceği zaman hazır ol da duruyorum şimdi ne zaman gelecekleri belli olmadığı için hafta sonu hazır olda durucam
Arasalar yemeğe buyurun demek istiyorum işte ama aramaları lazım ne zaman geleceklerini bilmeden hazırlık yapamam kiBence hic sıkıntı yapmaya gerek yok. Sen hazirligini yap, kimin nasibiyse o yer. Gelmezlerse baska birilerini cagirirsin.
Hazirlik derkem yemeklik malzeme. Ya da borek, kek. Sar at buzluga. Kek de atiyorum buzluga, kurabiye de. En azindan caya gelirlerse elinin altinda olur.Arasalar yemeğe buyurun demek istiyorum işte ama aramaları lazım ne zaman geleceklerini bilmeden hazırlık yapamam ki
Olabilir ya annemde kek atıyo ben börek kurabiye filan atıyorum kek atmadım hiç.Hazirlik derkem yemeklik malzeme. Ya da borek, kek. Sar at buzluga. Kek de atiyorum buzluga, kurabiye de. En azindan caya gelirlerse elinin altinda olur.
Olabilir ya annemde kek atıyo ben börek kurabiye filan atıyorum kek atmadım hiç.
Ben kek atıyorum. Yani aslında aklınıza ne gelirse koyuyorum buzluğa. Bugüne dek sadece bulgur pilavından memnun kalmadım.Tadı değişmiyormu kek kurabiyenin.
Kurabiye hamurunu mu koyuyorsunuz kendini mi.
Ben daha neler öğrenicem sizden
Hayir canim degismiyor. Ben dilimliyorum ve tupper dondurucu kaplarina siraliyorum. Misafir geldiginde cikarip, m.dalgada cozdurerek ikram ediyorum. Kurabiyeleri de pismis koyuyorum. Mayali veya mayasiz pogacalar da koyuyorum.Ne zaman misafirim gelse, elimin altinda en az 3 cesit hazir ikramliklarim oluyor. En fazla bir cesit salata yapiveriyorum. Boylece hic gerilmiyorum, fazladan yorulmuyorum. Misafirin keyfini cikariyorum.Tadı değişmiyormu kek kurabiyenin.
Kurabiye hamurunu mu koyuyorsunuz kendini mi.
Ben daha neler öğrenicem sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?