- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Amin canım ya üzülüyoruz bizlerdr bugün eşim kaç kere aradı.bizde öyle yanımda yatıyor kaç kez öksürüyor uyanıyor ağlıyor perişan elim başında.Aman kuzular hasta olmasin.
Gece kac defa kontrol ettik babasıyla
dediğin gibi herkes tedirgin kimse harcama yapmıyorMerhaba kızlar...
Ben de marketten yeni geldim. İndirim günü olmasına rağmen bomboştu. Bu aralar dikkat ediyorum millet zaruri ihtiyaçlarını dahi erteliyor. Herkeste bir korku hali mevcut. İnşallah hep böyle devam etmez. Ama altin olsun döviz olsun sürekli yükseliş gosteriyor. Dün akşam çocuklarla konuştuk biz de bundan sonra daha çok dikkat etmeye karar verdik. Zorunlu ihtiyaçlar haricinde pek harcama yapmamaya çalışacağız. Zaten her şeyimiz var. Bu aralar stok yapmaya devam ediyorum çünkü fiyatlar her geçen gün artıyor ve daha da artacak. Kışı çıkartacak kadar kenarda her şey olmalı. Bugün de 9 kg çamaşır deterjanı , 4 lt sıvı sabun , 4 lt bulasik deterjanı , 32 li wc kağıdı, 12 li kağıt havlu ve 30 lu yumurta aldım hepsi de indirimdeydi toplam 67 tl ödedim. Gayet uyguna geldi. Yarın da pazara cikacagim. Geçen hafta cikamamistim evde bir şey kalmadı. Bu hafta bakliyat, et , köfte falan idare ettim. Yarın sebze meyve de alırım. Bundan sonra havalar soğur fiyatlar da artar yavaş yavaş kisliklara yoneliriz. Onlar da büyük tasarruf ettiriyor. Buzlugumuz dolu, salçamız, yağımız, turşumuz, recelimiz, kurutmalarimiz, domateslerimiz var. Allah yemek nasip etsin, evlerimize bereket versin inşallah...
bu günlerdeki benim halim daha önce bu kadar deildim şimdi ne zaman markete gitsem kendimi temizlik ürünleri reyonunda buluyorum kokluyorum falan hoşuma gidiyor benimde evde yağ cozler yumuşatıcısı falan doluBende bir kac parca daha zula yapmak istiyorum
Wc kağıdı
Sıvıyağ
Çay gibi.
Aklimdayken abc nin yeşil renkli yumusaticisini cok sevdim.
A101 e gelecek yakın zamanda.
Koku severlere duyrulur.
Yemek de halloldu.
Deterjanlar nekadar kimyasal zararlıysa ben bi okadar seviyorum.
Nolcak bendeki bu deterjan aşkı?
Yani kendimi o deterjan reyonlarından alamiyorum.
1 tanede bisi olsun alicam zulalicam.
2 raf dolu.
Yani muhakkak hepimizin ihtiyacı yani sivisabun, matik, şampuan vs illaki hepimiz almak zorundayiz ihtiyac
Ama ben ayri bi seviyorum.
Kizlar altın tirmanistayken ne diyorsunuz?
- Bens
- _ @ege_sny
- _
zelalke - _ @muhendiseylul
5_ E Esila09
6_ @elecda
7_ @hawar
8_ @algernonacicekler
9_ @beren_naz
10_ @mornergis
11_chericherilady
12_ @sempatik_kiz
13_ @nazenin9320
14_ M maviduvar1
15_ @bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17_ @_bloom_
18_ @aysenn__
19_ @Seyhan77
20_ @gulfemhatun
21_ @KIZLARIMCANLARIM
22_ @joeyfun
23_ @Beyazpapatyammm
24_ @yenidennn
25_ @areser
26_ @Defnelisemih
27_ @_Sitare_
28_Beth18
29_ @Basi Agriyan Ordek
30_ @Aysem8989- 31_ @serenita90
- 32_ @kikikoko
- 33_ @kahvemsi mutluluk
Mart ayında cok fazla yukselirse gr dusecek alacağımız bilezigin.
Muallâktayım.
Yakarım bu gezegeni !Sizin bilezik işi yaş diyim size.
daha çıkacak altın euro dolar.
mia dediydi dersiniz
hani hazır toplanmıssınız.
bunun hatrına yarım altın alıverin.
Nolcek bizim halimiz.bu günlerdeki benim halim daha önce bu kadar deildim şimdi ne zaman markete gitsem kendimi temizlik ürünleri reyonunda buluyorum kokluyorum falan hoşuma gidiyor benimde evde yağ cozler yumuşatıcısı falan dolu
ben iki tam altin almistim 2 hafta kadar once bence uzun sure bekleyecekseniz alin gitsin yuksek dusuk demedenKizlar altın tirmanistayken ne diyorsunuz?
- Bens
- _ @ege_sny
- _
zelalke - _ @muhendiseylul
5_ E Esila09
6_ @elecda
7_ @hawar
8_ @algernonacicekler
9_ @beren_naz
10_ @mornergis
11_chericherilady
12_ @sempatik_kiz
13_ @nazenin9320
14_ M maviduvar1
15_ @bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17_ @_bloom_
18_ @aysenn__
19_ @Seyhan77
20_ @gulfemhatun
21_ @KIZLARIMCANLARIM
22_ @joeyfun
23_ @Beyazpapatyammm
24_ @yenidennn
25_ @areser
26_ @Defnelisemih
27_ @_Sitare_
28_Beth18
29_ @Basi Agriyan Ordek
30_ @Aysem8989- 31_ @serenita90
- 32_ @kikikoko
- 33_ @kahvemsi mutluluk
Mart ayında cok fazla yukselirse gr dusecek alacağımız bilezigin.
Muallâktayım.
Bize haber ver yakacağın zaman da biz uzayalımYakarım bu gezegeni !
Şekerlik napiyooonnn bea.ben iki tam altin almistim 2 hafta kadar once bence uzun sure bekleyecekseniz alin gitsin yuksek dusuk demeden
iyilik minnos vallahi kafa dagitmaya ihtiyacim var biliyosun. Iyi de oluyor. Paraciklar gidiyo ama ne yapalim olsun canimizdan onemli degilŞekerlik napiyooonnn bea.
Iyi gezdin
Gez kuzucum en iyisini yapiyorsun.iyilik minnos vallahi kafa dagitmaya ihtiyacim var biliyosun. Iyi de oluyor. Paraciklar gidiyo ama ne yapalim olsun canimizdan onemli degil
Rabbim kolaylıklar versin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınızda olur bir ömür boyu evladınız.. Çok geçmiş olsunKızlar
Dün doğum yaptım.Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Bizde bulaşık bitmez en iyisi zulaya devam :)Nolcek bizim halimiz.
Ama geçenlerde bulaşık detrj. Bitmişti bulaşık daha bitmemişti cok sinir olmustum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?