Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın Kızlar markete gittik geldik sütaşın 250 gram tereyağını 15 gün önce 8.99 tl ye almıştım şimdi aynı ürün 9.75 olmuş maşallah Pınar da aynen 350 gram 12.75 tl iken artık 14.75 olmuş . Sütaş beyaz peynir çikolata tereyağı sirke kahve zeytin ekmek hindi salam aldık 40 tl gibi bi ödeme yaptım Kızlar

Günaydın Kızlar markete gittik geldik sütaşın 250 gram tereyağını 15 gün önce 8.99 tl ye almıştım şimdi aynı ürün 9.75 olmuş maşallah Pınar da aynen 350 gram 12.75 tl iken artık 14.75 olmuş . Sütaş beyaz peynir çikolata tereyağı sirke kahve zeytin ekmek hindi salam aldık 40 tl gibi bi ödeme yaptım Kızlar

Biraz kurcaladım da önceki tarihleri haklısın sanırım çok düşmez. Altınlar yerinde dursa sanırım daha iyi.
Bu gidişle rakam hiç artmayacağa benziyor zaten. :/

Bu arada sen de hoş geldin canım :)
Teşekkür ediyorum canım altın böyle hep yükseldiyse düşmüyor ve bu durumda altın zarar ettirmemiş oluyor

Ben elimdeki fiziki altinlari bankanin altin gununde 24 ayara cevirtip, altin hesabina aktaricam. Ordan gr altin almaya devam edicem gibi gorunuyor. En az iki sene bozmayi dusunmedigim icin, her sekilde param degerini korur diye dusunuyorum.

Teşekkür ediyorum canım altın böyle hep yükseldiyse düşmüyor ve bu durumda altın zarar ettirmemiş oluyor

Kısa vadede kullanacak olmasam aslında şuandaki birikimimi de altın olarak yapardım ancak şuan altın çok hareketli ve yüksek. Uzun süre dokunmayacağım birikim evresine geçince ben de kesinlikle altına yöneleceğim :)

Varligi da, yoklugu da bilen ve oldukca kalabalik bir ailede buyudum. Her zaman iyilik zayi olmaz diyen aile buyuklerimiz vardi. Gorduklerimizi uygulamaya calisiyoruz, onlarin tirnagi olamayiz o baska. Guzel dusincelerin icin tesekkur ederim, mahcup ettin.

Bende aynen bak en az 6 ay filan hiç dokunmamak gerekiyor aldığın altına

MissMoonTwilight altın zaten uzun vadede kazandırıyor o bilinen gerçek.
Gr suan 156larda seyrediyor sanirim.
Bu 140lara düşmez artik
150 belki.
Yani enflasyon belli olmuyor ki.
Şuan ne desem bos.
Ilk atamı 570tl almıştım. Sonra 630tl
Sonra 890tl falan.
Şuan 1000 civarını ne sanirim.
Takip dahi edemedim.

Bayadirda altın almiyorum.
Nakitte tutuyorum.

Kizlar cogunluk ne diyor devammi edicez.
Benim kafam karisik.
Gün param zaten denk gelmicek o ayrı bi olay oldu zaten.
Denk gelseydi 4bin tl bilezik alırdım.

1000tl den ata almak hic işime gelmiyor.
Yılbaşından sonra nolcak bakalim

Bu altın düşmez. Ben bundan sonra 140 laro göreceğini pek sanmıyorum. Euro için de artık 3 lere inmez.
Ortalık çok kötü çok.

Selamlar.
Bende altın düşmez diye düşünüyorum.
Gram almaya devam edicem.
Akşamdan beri yakıyoruz kombiyi.
Yakmaya başlayanlar var mı
Oğlum iyi olmadı ilaçlarda fayda etmedi. Bugünde azıcık tuvalet kazası yaşadı yıkadım mecburen iyice burnu akmaya başladı. Uyumak istemiyormuş öğle uykusuda rafa kalkıyor. Biraz oyun oynadık keyis ( keyif ) yapalım dedi ıhlamur ısıttım ona kendime çay yaptım. Kısır yaptım tv izledik keyis yaptık. Banyoyu yıkadım
Akşama belki gidebilirsem kuyumcuya giderim. Gidemezsem haftaiçine kalır

Ben bayadir 2 petek yakıyorum.

Benimde oğlan mizmiz.

Dünden beri boğazım acıyor diyor.
Üşüdüm dedi (petekde yandığı halde)
Ateside yok oysa

Çorba,meyve,pastil, ayva yapraklı elmakabuklu, dal tarcinli, limonlu ıhlamur, limonlu bal, sicak su torbasi ve aferinle dogruluttum bugun biraz.
Şuan iyi şükür.
Dün okadar keyifsizdiki hep yatti halsizdi.

Hafta ici sınavı var
Tamamen iyileşmesi lazim.
Daha ders calisacak.

Anne hasta olmak cok kötü birşey diyip durdu dün.

Kızlar birşey sorucam.
Benim başımamı geliyor anlamıyorum.
Kalın kazakları yıkıyorum asıyorum topladıpımda kötü kokuyor.
Neden olabilir tekrar. Yıkıyorum asıyorum toplarken yine aynı. Kazak yıkamak kabus oldu. Özellikle çok kalın olanlar. Diğerlerinde aynı makinadan çıkanlarda böyle bir sıkınyı yok. Eskide değiller

Bende mandalina ve elmalı ıhlamur yaptım. Boğazlarına bal pekmez Karabiber yaptım.
Ballı şerbet yaptım. Öksürüyor ilaç verdim.
Çorbada veriyorum her öğün pek düzelmiyor ateş koy halsizde değil burnu akıyır öksürüyor kuzum

Evi supurdum.
3.mak çamaşır yikaniyor
Yemek yapicam.
Daha doğrusu ne yapicam bilmiyorum.

Mercimek corbasi
Fırında tavuk ve pilav yapım diyorum pratik.

Dün kitap aldım ama bitirdim :/
Elime aldımmı bırakamıyorum malesef.

Netten şampuan siparişi verdim gratisteki indirimi kaçırdım 26tl benim sampuan.
2 tane şampuan +1sabun hediyeli 40tl sipariş verdim.
Kârlı oldu.
12tl cepte sabunda bedavaya gelmiş oldu.
Hediyesi zaten.

Kendime bir kac tane kitap daha istiyorum.
Dün giysiler okadar boş boş baktim ki aklımın kaldığı hic bisi olmadi.

Ama önümüzdeki ay 150tl falan ayırıp kendime bir kac parca bisi alicam.
Butik gezicem ama.
Avm gereksiz pahali ve modeller hep ayni genelde.

Aman kuzular hasta olmasin.
Gece kac defa kontrol ettik babasıyla

Merhaba kızlar...
Ben de marketten yeni geldim. İndirim günü olmasına rağmen bomboştu. Bu aralar dikkat ediyorum millet zaruri ihtiyaçlarını dahi erteliyor. Herkeste bir korku hali mevcut. İnşallah hep böyle devam etmez. Ama altin olsun döviz olsun sürekli yükseliş gosteriyor. Dün akşam çocuklarla konuştuk biz de bundan sonra daha çok dikkat etmeye karar verdik. Zorunlu ihtiyaçlar haricinde pek harcama yapmamaya çalışacağız. Zaten her şeyimiz var. Bu aralar stok yapmaya devam ediyorum çünkü fiyatlar her geçen gün artıyor ve daha da artacak. Kışı çıkartacak kadar kenarda her şey olmalı. Bugün de 9 kg çamaşır deterjanı , 4 lt sıvı sabun , 4 lt bulasik deterjanı , 32 li wc kağıdı, 12 li kağıt havlu ve 30 lu yumurta aldım hepsi de indirimdeydi toplam 67 tl ödedim. Gayet uyguna geldi. Yarın da pazara cikacagim. Geçen hafta cikamamistim evde bir şey kalmadı. Bu hafta bakliyat, et , köfte falan idare ettim. Yarın sebze meyve de alırım. Bundan sonra havalar soğur fiyatlar da artar yavaş yavaş kisliklara yoneliriz. Onlar da büyük tasarruf ettiriyor. Buzlugumuz dolu, salçamız, yağımız, turşumuz, recelimiz, kurutmalarimiz, domateslerimiz var. Allah yemek nasip etsin, evlerimize bereket versin inşallah...

Merhaba kızlar
Dün bebek görmeye gittik
Bugün ve yarın da Doğumgünü programı var
Sabah oğlanın kıyafetleri yıkadım kuruttum
Evi süpürdüm
Kışlık ayakkabılarımı çıkardım
Eski bir sandalet ve 2 ayakkabı kutusunu da atıyorum
Almaya almaya azaltmışım dolabı
Ama eşimi de durdurmam lazım ben kızıyorum diye gizli alıyor
Dün yine 2 gömlek almış
Valla çok üzülüyorum gereksiz ve fazladan yapılan alışverişe
Mümkün olduğunca hesaplı olmaya çalışıyorum
Dün oğluma aldığın çeyrek altını da aldım
257 lira olmuş eski tarihli
Bilezik konusunda bekleyelim
Yani bilezik değilde tam altın vs alırız
Sonuçta 2 aydır aile birikiminden hariç kendi harçlığım ile 600 lira ayırdım
Bu konu gündemde olmasa o parayı da harcayabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…