Düşse düşse 2 tl filan düşer canım altının düşmesi zor bence
Teşekkür ediyorum canım altın böyle hep yükseldiyse düşmüyor ve bu durumda altın zarar ettirmemiş oluyorBiraz kurcaladım da önceki tarihleri haklısın sanırım çok düşmez. Altınlar yerinde dursa sanırım daha iyi.
Bu gidişle rakam hiç artmayacağa benziyor zaten. :/
Bu arada sen de hoş geldin canım :)
Ben elimdeki fiziki altinlari bankanin altin gununde 24 ayara cevirtip, altin hesabina aktaricam. Ordan gr altin almaya devam edicem gibi gorunuyor. En az iki sene bozmayi dusunmedigim icin, her sekilde param degerini korur diye dusunuyorum.Kizlar altın tirmanistayken ne diyorsunuz?
- Bens
- _ @ege_sny
- _ @zelalke
- _ @muhendiseylul
5_ @Esila09
6_ @elecda
7_ @hawar
8_ @algernonacicekler
9_ @beren_naz
10_mornergis
11_ @chericherilady
12_ @sempatik_kiz
13_ @nazenin9320
14_ M maviduvar1
15_bir yudum mutluluk
16_ @meyraa
17_ @_bloom_
18_ @aysenn__
19_ @Seyhan77
20_ @gulfemhatun
21_ @KIZLARIMCANLARIM
22_ @joeyfun
23_ @Beyazpapatyammm
24_ @yenidennn
25_ @areser
26_ @Defnelisemih
27_ @_Sitare_
28_ @limonlutarcinlikek
29_ @Basi Agriyan Ordek
30_ @Aysem8989- 31_ @serenita90
- 32_
Janita - 33_ @kahvemsi mutluluk
Mart ayında cok fazla yukselirse gr dusecek alacağımız bilezigin.
Muallâktayım.
Teşekkür ediyorum canım altın böyle hep yükseldiyse düşmüyor ve bu durumda altın zarar ettirmemiş oluyor
Varligi da, yoklugu da bilen ve oldukca kalabalik bir ailede buyudum. Her zaman iyilik zayi olmaz diyen aile buyuklerimiz vardi. Gorduklerimizi uygulamaya calisiyoruz, onlarin tirnagi olamayiz o baska. Guzel dusincelerin icin tesekkur ederim, mahcup ettin.Mesajlariniz dan anladığım kadarıyla çok iyi bi insan a benziyorsunuz ornek insan da olmasi gereken çok iyi huylarinuz var konuşmalarımızda anladığım kadarıyla çoğu zaman hayranlıkla okuyor helal olsn diyorum cidden merak ettim sizi ya biraz kendinizi tanıtın varmı bu zaman da böyle olgun değerlerimize bağlı gençler
Bende aynen bak en az 6 ay filan hiç dokunmamak gerekiyor aldığın altınaKısa vadede kullanacak olmasam aslında şuandaki birikimimi de altın olarak yapardım ancak şuan altın çok hareketli ve yüksek. Uzun süre dokunmayacağım birikim evresine geçince ben de kesinlikle altına yöneleceğim :)
Ben bayadir 2 petek yakıyorum.Selamlar.
Bende altın düşmez diye düşünüyorum.
Gram almaya devam edicem.
Akşamdan beri yakıyoruz kombiyi.
Yakmaya başlayanlar var mı
Oğlum iyi olmadı ilaçlarda fayda etmedi. Bugünde azıcık tuvalet kazası yaşadı yıkadım mecburen iyice burnu akmaya başladı. Uyumak istemiyormuş öğle uykusuda rafa kalkıyor. Biraz oyun oynadık keyis ( keyif ) yapalım dedi ıhlamur ısıttım ona kendime çay yaptım. Kısır yaptım tv izledik keyis yaptık. Banyoyu yıkadım
Akşama belki gidebilirsem kuyumcuya giderim. Gidemezsem haftaiçine kalır
Bende mandalina ve elmalı ıhlamur yaptım. Boğazlarına bal pekmez Karabiber yaptım.Ben bayadir 2 petek yakıyorum.
Benimde oğlan mizmiz.
Dünden beri boğazım acıyor diyor.
Üşüdüm dedi (petekde yandığı halde)
Ateside yok oysa
Çorba,meyve,pastil, ayva yapraklı elmakabuklu, dal tarcinli, limonlu ıhlamur, limonlu bal, sicak su torbasi ve aferinle dogruluttum bugun biraz.
Şuan iyi şükür.
Dün okadar keyifsizdiki hep yatti halsizdi.
Hafta ici sınavı var
Tamamen iyileşmesi lazim.
Daha ders calisacak.
Anne hasta olmak cok kötü birşey diyip durdu dün.
Aman kuzular hasta olmasin.Bende mandalina ve elmalı ıhlamur yaptım. Boğazlarına bal pekmez Karabiber yaptım.
Ballı şerbet yaptım. Öksürüyor ilaç verdim.
Çorbada veriyorum her öğün pek düzelmiyor ateş koy halsizde değil burnu akıyır öksürüyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?