ALLAH uzun sağlıklı ömurler versin canim@limonlutarcinlikek ayyyy ne güzel gezdin ya. İmrenerek takip ettim.
@tr_lelli ben de 39 um ama valla hiç öyle hissetmiyorum. Bugün bir fotoğraf koymuştum. Eskilerden. Bir arkadaşım mesaj atmış. Eskiden daha yaşlıymışsın diye
Oooo daha genciz yapılacak çok şey var. Allah’ın izniyle inşallah
Bende hem paralar gitmesin hemde zula olsun istiyorumMarkete gittim, maylo dev havlu kagit 2,99 le peti.. dus jeli 4,99 tl mendix islak mendil 1,49 tl idi. Buzdolabi poseti, cikolata, manti, minik domates aldik
Ben en son abc koyu mavi yumusatici almistim. Cok begenmistim.tr_lelli yesile de gozum kaydi ama yine mavi aldim o indirimde degildi bitmek uzereydi mecbur aldim buyuk boy 7,99 tl idi.
Ulker bizim 5 lt sivi yag 25,90tl idi aklim kaldi ama esimi kandiramadim tasimak istemedi
Evde 2 lt bir yag acilmadi, birde 5lt tenekm bitmedi 1lt kadar vardir.
Stok yapmak istiyorum su an son zamanlar hersey cok zamlanacak. Bari olabildigince uzun gider.
Ben de çok merak ediyorum. En kısa zamanda yazar umarım. Güzel haberlerle gelir@algernonacicekler bebeğin nasil?
Amin inşallah canım... hepimiz sağlıklı bir ömür sürelim inşallahALLAH uzun sağlıklı ömurler versin canim
Bugun kendimi iyi hissedince biraz carsiya ciktim, bahsettigin gibi iyice kazaklar hep 40-50 arasiydi. Daha basit olanlar vardi 30-35 arasi.Ben yelek giymeyi seviyorum. 8-9 tane yemeğim var. Onların içine de ancak balıkçı yaka ya dayuvarlak yaka badi tarzı kazaklar giyiliyor. Az önce boynerde baktım. 60 tl idi. Düşündüm düşündüm sonra da bıraktım. Daha ucuza bulurum dedim.
Bulurum di mi??
Hiç yelegim yok ama fiyatları lcw da bile 50-60tlBen yelek giymeyi seviyorum. 8-9 tane yemeğim var. Onların içine de ancak balıkçı yaka ya dayuvarlak yaka badi tarzı kazaklar giyiliyor. Az önce boynerde baktım. 60 tl idi. Düşündüm düşündüm sonra da bıraktım. Daha ucuza bulurum dedim.
Bulurum di mi??
Bugun kendimi iyi hissedince biraz carsiya ciktim, bahsettigin gibi iyice kazaklar hep 40-50 arasiydi. Daha basit olanlar vardi 30-35 arasi.
Aaaa o zaman en kısa vakitte gidip alayım bari.Hiç yelegim yok ama fiyatları lcw da bile 50-60tl
Belki indirim yakalarsin
Bende hem paralar gitmesin hemde zula olsun istiyorum
Iyi oluyo be elimizin altında hemen
Ben yelek giymeyi seviyorum. 8-9 tane yemeğim var. Onların içine de ancak balıkçı yaka ya dayuvarlak yaka badi tarzı kazaklar giyiliyor. Az önce boynerde baktım. 60 tl idi. Düşündüm düşündüm sonra da bıraktım. Daha ucuza bulurum dedim.
Bulurum di mi??
Çok kaliteli olmasına gerek Yok. Zaten üstüne yelek giyeceğim. Yeleği de kaç kere giyerim ki..,Ben cokta abartmayi sevmem ama fiyata bakiyorum cok uygunsa kacirmak istemiyorum artik stok istedigim pek bsy kalmadi kasim aralik ocakta fatura yukunu hafifletmek istedim.
Bence marka fiyat dengesine bakin yada 1 yil icinmi aliyorsunuz seneye azda olsa giyermisiniz?
Ben bir ay once kotonda 2 tane 30 tl ye almistim, beklentim bu yil sık giymek
Çok çok geçmiş olsunKızlar
Dün doğum yaptım.Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Çok kaliteli olmasına gerek Yok. Zaten üstüne yelek giyeceğim. Yeleği de kaç kere giyerim ki..,
Geçen yıl jimmy key dan almıştım. Tanesi 80 tl. Hemen bozuldular. Kolları sarktı. Sinir oldum sonradan.
En kısa zamanda uğrayıp bakacağım. Çok teşekkür ederim.Ben koton/lcw/ de facto dan cok aldim koton lcw daha kaliteli sanki.
Su an en ucuzu bence koton.
Hepsi her avmde var model renk cok cesitli hepsinde alabilirsiniz
yok canım nerdeeee.düğün vardı esimin dayısının. Kuafördir hazirlanmadir gir gel, cok yoruldum.. bu arada kuaföre 40 tl verdim. Evde makyajımı hallettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?