Küçük Düşün Büyük Olsun!

ALLAH uzun sağlıklı ömurler versin canim

Bende hem paralar gitmesin hemde zula olsun istiyorum
Iyi oluyo be elimizin altında hemen

Ben yelek giymeyi seviyorum. 8-9 tane yemeğim var. Onların içine de ancak balıkçı yaka ya dayuvarlak yaka badi tarzı kazaklar giyiliyor. Az önce boynerde baktım. 60 tl idi. Düşündüm düşündüm sonra da bıraktım. Daha ucuza bulurum dedim.
Bulurum di mi??

Bugun kendimi iyi hissedince biraz carsiya ciktim, bahsettigin gibi iyice kazaklar hep 40-50 arasiydi. Daha basit olanlar vardi 30-35 arasi.

Hiç yelegim yok ama fiyatları lcw da bile 50-60tl
Belki indirim yakalarsin

Bugun kendimi iyi hissedince biraz carsiya ciktim, bahsettigin gibi iyice kazaklar hep 40-50 arasiydi. Daha basit olanlar vardi 30-35 arasi.

Hiç yelegim yok ama fiyatları lcw da bile 50-60tl
Belki indirim yakalarsin
Aaaa o zaman en kısa vakitte gidip alayım bari.
Pazartesi iş çıkışı uğrarım belki. Teşekkürler Kızlar

Bende hem paralar gitmesin hemde zula olsun istiyorum
Iyi oluyo be elimizin altında hemen

Ben cokta abartmayi sevmem ama fiyata bakiyorum cok uygunsa kacirmak istemiyorum artik stok istedigim pek bsy kalmadi kasim aralik ocakta fatura yukunu hafifletmek istedim.

Bence marka fiyat dengesine bakin yada 1 yil icinmi aliyorsunuz seneye azda olsa giyermisiniz?
Ben bir ay once kotonda 2 tane 30 tl ye almistim, beklentim bu yil sık giymek

Çok kaliteli olmasına gerek Yok. Zaten üstüne yelek giyeceğim. Yeleği de kaç kere giyerim ki..,
Geçen yıl jimmy key dan almıştım. Tanesi 80 tl. Hemen bozuldular. Kolları sarktı. Sinir oldum sonradan.

Çok kaliteli olmasına gerek Yok. Zaten üstüne yelek giyeceğim. Yeleği de kaç kere giyerim ki..,
Geçen yıl jimmy key dan almıştım. Tanesi 80 tl. Hemen bozuldular. Kolları sarktı. Sinir oldum sonradan.

Ben koton/lcw/ de facto dan cok aldim koton lcw daha kaliteli sanki.
Su an en ucuzu bence koton.
Hepsi her avmde var model renk cok cesitli hepsinde alabilirsiniz

GÜNAYDIN KİZLAARR. Biz dün evimize gittik.. evi kendimiz temizlemekten vazgeçtik salı günü temizlik şirketi gelip temizleyecek. 225 tl ye evi tertemiz yapıyorlar. Benim kv görümceler biz temizleyelim demislerdi ama kimseyi uğraştırmak istemiyorum.. biz bugün eşimle şimdiki evde toparlanmaya başlarız..

Günaydın Kızlar
Kolay gelsin zelalke ... Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah

Kahvaltımızı ettik. Akşama yemek yaptım. Kek yaptım. Çamaşır katladım. 3 tane nar ayıkladım. En zoru buydu bence. Odaları toparladım.
Şimdi çayımı aldım. Oturdum. Daha pazara gideceğim. Banyo dolaplarına el atasım var.

Bizde de kahvaltı fasli bitti.
Ortalığı topladim.
Hazırlandım annemi bekliyorum.
Bugün buranın pazari.
Mandalina,marul falan alicam.
Oğluma lcw icine giymek icin beyaz bady tarzi bisi bakicam.
Caydanligimi tamire vermiştim onu alicam.
Balımda alirim.

Aksama çorba balık salata var.

Ben de pazara çıktım. Oradan lcw ye uğradım. Oğlana çorap kendime de evde giymek için penye uzun kollu t shirt aldım.

günaydın hanımlar
bizde de kahvaltı faslı bitti evi süpürdüm
bugün doğum gününe gideceğim hediye almıştım zaten bir de makarna salatası yapıp götüreceğim
doğalgaz 13 tl gelmiş
daha açmadık kombiyi bakalım açılışı ne zaman yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…