Küçük Düşün Büyük Olsun!

Haklisin ne kadar dikkat edersek edelim illa israf oldugu oluyor. Allah gorduklerimizden mahrum etmesin.

Haklisin ne kadar dikkat edersek edelim illa israf oldugu oluyor. Allah gorduklerimizden mahrum etmesin.
Amin inşallah...
İsraf ettikçe çok kızıyorum kendime ve eşime... o parayı kazanmak için sabahtan akşama kadar çalışıyorum, çocuğumu bırakıyorum, o parayla marketten pazardan taşıyorum. Sonuç hiç elim titremeden bazen çöpe atıyorum. Akşam ki salata gibi...

En azindan farkindayiz, ya farkinda olmasaydik? Benim babaannem Allah bu kadar musriflige ekmek veriyor davyiyoruz der hep.

En azindan farkindayiz, ya farkinda olmasaydik? Benim babaannem Allah bu kadar musriflige ekmek veriyor davyiyoruz der hep.
Bak bu söz kulağıma küpe olacak benim... çok hoşuma gitti.
Evet Farkında olmak, bundan dolayı vicdan azabı çekmek, kendimizi düzeltmeye çalışmak da çok önemli.

Mesajlariniz dan anladığım kadarıyla çok iyi bi insan a benziyorsunuz ornek insan da olmasi gereken çok iyi huylarinuz var konuşmalarımızda anladığım kadarıyla çoğu zaman hayranlıkla okuyor helal olsn diyorum cidden merak ettim sizi ya biraz kendinizi tanıtın varmı bu zaman da böyle olgun değerlerimize bağlı gençler

Kızlar
Dün doğum yaptım.Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
rabbim sağlığına kavuştursun bebişini ve de seni.. toparlanacak Allahın izniyle.. dualarım seninle..

günaydın kızlar.. bu sabah işe geldim.. biraz daha iyiyim çok şükür.. dün ikindi gibi eşim aradı öz dayısının kına gecesiydi ( bugün de düğün), iyi olursan kına gecesine uğrayalım dedi. ben de ilaçlarımı aldım, sıcak bi duş alıp .. tamam gidelim diye aradım, o zaman ben gelince hazırlan dışarda atıştıralım dedi.. tabiki dediğini yapmadım, o gelmeye yakın yemekleri ısıttım, gelince yedik toparlanıp gittik.. bugün de düğün var.. bi kuaföre gider saçlarımı yaptırırım. elbisem var zaten.. ekstra masrafım olmaz en fazla 30 tl kuaför..

Günaydın kızlar. Bugün tatil olmasına rağmen yine erkenden uyandım
Maaşımı aldığımdan beri giderlerimi yazıyorum. Şuanda hiç de fena gitmiyorum.
Günlük çay, kahve dışında iş yerinde pek harcamam yok.
Yemek işini fişle hallettiğimden günlük bayağı uyguna geliyor sulu ev yemeği için.
Yolu da iş yeri karşılıyor zaten, 3 ayda bir toplu taşıma kartlarımıza yükleme yapıyor.
Önümüzdeki ay maaşıma ek bir ödemem daha olacak, ilk zulam o zaman belli olacak işte.
Bu ay yapacağım harcamalar henüz bitmediğinden ayıracağım rakam daha belli değil :)

1. Bens
  2. _ ege_sny
  3. _ zelalke
  4. _ M muhendiseylul
    5_ E Esila09
    6_ elecda
    7_ hawar
    8_ @algernonacicekler
    9_ beren_naz
    10_ mornergis
    11_ chericherilady
    12_ sempatik_kiz
    13_ nazenin9320
    14_ M maviduvar1
    15_ bir yudum mutluluk
    16_ @meyraa
    17_ _bloom_
    18_ aysenn__
    19_ @Seyhan77
    20_ gulfemhatun
    21_ KIZLARIMCANLARIM
    22_ joeyfun
    23_ @Beyazpapatyammm
    24_ yenidennn
    25_ areser
    26_ @Defnelisemih
    27_ _Sitare_
    28_ @limonlutarcinlikek
    29_ Basi Agriyan Ordek
    30_ A Aysem8989
  5. 31_ @serenita90
  6. 32_ Janita
  7. 33_ K kahvemsi mutluluk
Kizlar altın tirmanistayken ne diyorsunuz?
Mart ayında cok fazla yukselirse gr dusecek alacağımız bilezigin.
Muallâktayım.

aynen senin gibiyim.. muallakta.. bakalım kızlar ne dicek.. acaba elimizdekilerle zaman kaybetmeden çeyrek yarım, tam gibi altınlar mı alsak kii.. ama çoookkkk yüklesleeeerrr...

tr_lelli zelalke Kızlar siz altının iyi takipçilerindensiniz, benden de tecrübelisiniz tabi o yüzden size sorayım.
Benim elimde bir miktar altın var. Bi ara yükselince bozdurayım 2-3 lira düşse bile yeniden alır 1 tane de olsa çeyrek fazladan almış olurum demiştim hiç üstüne eklemesem bile.
Düşer mi sizce ne dersiniz? Ben daha bu sene biraz biraz bakmaya başladım altına.

Ben ztn bu durumu yasamamak icin tl biriktirmem. 250 tl zula gibi bsy oldu extradan artti harcamamak icin zor durdum. Ben bu konu basladigindan beri 6,5 gr aldim. Onumuzdeki ay 9 gr a tamamlanacak sanirim ve onu bile toparlayip bilezige cevirecegim.
Ben tl tutamiyorum. Ztn alti ay gibi bir sure tl de kalip altin almayi planlamak mantikli deil. (Ytd) gecen yilki gibi 160 lara kdr tirmanip tekrar 138 139 lara da dusebilir biraz kismet ve sans isi. Kardesimin bilezigini referandum haftasi aldim sonrali hafta 5 tl asagi dustu. Cikabilirdide. Bunlara cok takilmiyorum cunku elimdeki altin karim oluyor

Düşse düşse 2 tl filan düşer canım altının düşmesi zor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…