Küçük Düşün Büyük Olsun!

canimmmm

Bugun cok karli bir alisveris yaptim. NormAl fiyati 35 -40 lira arasi degisen su ara cok da ihtiyacimiz olan bir urunu cok uygun bir fiyata aldim hatta nerdeyse bedavaya. Urun trendyolda indirimdeydi 27 liraya dusmustu. Benim de trendyolda kullanabilecegim 25 liralik indirim kodum vardi. İndirim kodunu kullanarak kargo parasi+ 2 lira odeyerek aslinda urunu 2 liraya almis oldum :)) cok mutluyum.

Amann pazarda pahalanmış ya.
Ispanak 5tl idi (daha gecen hafta 2.5tl almistim)
Hamsi 13tl olmus (o da 10tl idi)
Gitti paralar.

Marul(1tl)
Maydanoz (75krs)
Salatalık(2tl)
Domates(4tl)
Biber(2.5tl)
Yarım beyaz lahana(3tl)
3 kilo mandalina(10tl)
1kilo hamsi(13tl)
1kilo limon (5tl)
4 tane corap (10tl)
Çaydanlık tamir (15tl) (yenisini alsam iyiydi)
Dal tarcın (bir tutam vardi 5tl)
Kestane (12tl)

70tl Gitti

10tl kaldi bana :/

Bu hafta sebze almadim.
2 haftadır ıspanak,brokoli, karnabahar aliyordum.
Bu hafta almadim.

Kereviz alsaydım iyiydi ama unuttum.

Bana 1 hafta yeter.
Evde meyvede var.

Merhaba sabah erkenden cumhuriyet bayramı kutlamaları icin kahvaltı bile yapmadan Ordu evine gittik oradan da şehir meydanına yoruldum . Sabah uyandığım zaman karnım çok toktu tabi bir süre sonra kazıntı başladı neyse kutlama bitti eşimle eve geldik üzerimizi değişip markete indik domates çorbası soğan patates 2 ekmek ve böğürtlen reçeli aldık 12 tl gibi birşey ödedik. Eve gelip kahvaltı yaptık ortalığı topladım uzandım kendimi çok yorgun hissediyorum Kızlar keşke uyusam ama hiç olmuyo gündüz

Merhaba kızlar. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
Ben de pazardan yeni geldim.
1 kg muz 5 tl
2 kg mandalina 3 tl
2 kg elma 3 tl
1 kg domates 2 tl
1 adet karnıbahar 3 tl
1 kg pırasa 1,5 tl
1/2 kg ıspanak 2 tl
1 marul 1 tl
maydanoz 50 kuruş
1 kg havuç 1 tl
1 kg soğan 1 tl
2 kg patates 2,5 tl. Unutmadiysam aldıklarım bunlar ve 25.50 tl tuttu.
Bugün 5 litre süt aldık yoğurt da yaptım. 10 tl.
3 simit 2 ekmek aldık 5 tl.
5.50 kumbaraya attım.
Dolabı yerleştirdim. Ispanaklari doğradım akşam için yemek yapacağım.
Patates hasladim akşama poğaça ardından da kek yapıp fırına atacağım.
Evi topladim supurdum. Ütüyü akşam yapmıştım. Çocuklar sinemaya gitti. Ben de kahvemi yapıp biraz kitap okuyacağım.

Aiy ne cok severim gündüz uykusunu.
Arada uyurum hala.
Ama ya kapı çalıyor ya oglum uyandırıyor ya telf çalıyor sinir oluyorum.

Aiy ne cok severim gündüz uykusunu.
Arada uyurum hala.
Ama ya kapı çalıyor ya oglum uyandırıyor ya telf çalıyor sinir oluyorum.
Ben normalde asla unuyamam ama bi hasta olmam ya bi sorun olması lazım. Galiba dün gece düzgün uyumadım ondan sersem gibiyim şuan uyandım

Hamsiyi ayikladim attim firina buğlanıyor.

Biber ve lahanada az tursu yaptim karisik.

Ihlamur attim ocagada oglum icin.
Üzümlü kek yaptim o da pişecek sirasini bekliyor.

Portakal tamamen çıksada portakallı kek kurabiye yapsak buzlukdakiler bitti.

Kendimi cok yorgun hissediyorum ya
Ütü kaldi artik.
Dinlenicimm.

Yarında arkadaşa davetliyim.

Bende turşu yapmak istiyorum ahh becerebildem ne güzel olur

Ben bu hafta pazar yapmayacam pazara gitme derdi yok bugün üzerimde bir agrlk vr ztn hicbşy yapasım yok temzlik ve dus alabildm hemen hemen her hafta giderim gittiğimde 50-70 den asagı dönemiyorum maalesef balık 20 küsür tutuo ztn 1 kg alıoz

Kızlar dün akşam bozuk para kumbaramı açtım. 2 parmak kadar boşluk kalmıştı aslinda ama dayanamadim artık. 8.5 ay oluyor başlayalı

497 TL cikti, allah bereket versin diyorum.
Şunları bi tamlatayim, yoğurt kabinin agzini yapistirip yenisini oluşturacağım.

Eklentiler

• 20171028_140703-1.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 144
Masallahhh bereketli olsunn

Selam kızlar
Bende bu gün anca evle uğraştım temizlik falan işte aksamada hindi yürek sotelicem eşim istiyor

Pufff ayın 5 i bir türlü gelmedi öyle zorlandikki bu ay bı turlu geçmek bilmedi

Bu arada bende bı sürü bardak ayirdim atacaktım eşim atmami istemedi köye annemlere göndereceğim bağa bahçeye giderken semaver götürürler orda kullansınlar diye

Hesap yapmaktan beynim yandı

Bugün kabanları çıkardım. Baharlık montları, kot ceketleri kaldırdım.çizmelerimi çıkardım. Ayakkabıları kaldırdım. Eskiden tek kaşe kabanla, bir botla kaç kış geçirirdik. Şimdi ise çeşit çeşit model model...

Oğlumdan küçülen iki spor ayakkabı bir tane de bot ayırdım. Bakalım kime gidecek

Dün akşam kombiyi açtım iki Petek yanıyor dışarısı çok soğuk yahu güneş var ama zehir mübarek donuyoruz
Makinaya çamaşır atmam gerekiyor ama dışarıda kurulmuyor bide iş kokuyor icerdede iki makina astım iyice kurumamış hala nemli o yüzden bekliceksin yarın aticam

Selamlar.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Bugün çıktık dışarı 120 tl harcadık.
20 tl pazar alışverişi
24 tl sole 5 kg yağ aldım vardı 3 kilo kadar kış çıksın zam gelir korkusuna aldım.
Un zeytin tereyağ aldım.
4 kilo patates almış babamda sağolsun.
10 tl çay içtik. Para harcamamak için dışarı adım atmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…