- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
canimmmmBeth18 ayyyy ne güzel gezdin ya. İmrenerek takip ettim.
@tr_lelli ben de 39 um ama valla hiç öyle hissetmiyorum. Bugün bir fotoğraf koymuştum. Eskilerden. Bir arkadaşım mesaj atmış. Eskiden daha yaşlıymışsın diye
Oooo daha genciz yapılacak çok şey var. Allah’ın izniyle inşallah
Aiy ne cok severim gündüz uykusunu.Merhaba sabah erkenden cumhuriyet bayramı kutlamaları icin kahvaltı bile yapmadan Ordu evine gittik oradan da şehir meydanına yoruldum . Sabah uyandığım zaman karnım çok toktu tabi bir süre sonra kazıntı başladıneyse kutlama bitti eşimle eve geldik üzerimizi değişip markete indik domates çorbası soğan patates 2 ekmek ve böğürtlen reçeli aldık 12 tl gibi birşey ödedik. Eve gelip kahvaltı yaptık ortalığı topladım uzandım kendimi çok yorgun hissediyorum Kızlar keşke uyusam ama hiç olmuyo gündüz
Ben normalde asla unuyamam ama bi hasta olmam ya bi sorun olması lazım. Galiba dün gece düzgün uyumadım ondan sersem gibiyim şuan uyandımAiy ne cok severim gündüz uykusunu.
Arada uyurum hala.
Ama ya kapı çalıyor ya oglum uyandırıyor ya telf çalıyor sinir oluyorum.
Bende turşu yapmak istiyorum ahh becerebildem ne güzel olurHamsiyi ayikladim attim firina buğlanıyor.
Biber ve lahanada az tursu yaptim karisik.
Ihlamur attim ocagada oglum icin.
Üzümlü kek yaptim o da pişecek sirasini bekliyor.
Portakal tamamen çıksada portakallı kek kurabiye yapsak buzlukdakiler bitti.
Kendimi cok yorgun hissediyorum ya
Ütü kaldi artik.
Dinlenicimm.
Yarında arkadaşa davetliyim.
Masallahhh bereketli olsunnKızlar dün akşam bozuk para kumbaramı açtım. 2 parmak kadar boşluk kalmıştı aslinda ama dayanamadim artık. 8.5 ay oluyor başlayalı
497 TL cikti, allah bereket versin diyorum.
Şunları bi tamlatayim, yoğurt kabinin agzini yapistirip yenisini oluşturacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?