Kolay aslinda kucuk kavanozda deneyebilirsin.Bende turşu yapmak istiyorum ahh becerebildem ne güzel olur
Bende bugun triko giydim uzerine deri ceket giydim.Dün akşam kombiyi açtım iki Petek yanıyor dışarısı çok soğuk yahu güneş var ama zehir mübarek donuyoruz
Makinaya çamaşır atmam gerekiyor ama dışarıda kurulmuyor bide iş kokuyor icerdede iki makina astım iyice kurumamış hala nemli o yüzden bekliceksin yarın aticam
Aminnn bı balkonu sildim geldim alelim ayağım don kesti gerçektenBende bugun triko giydim uzerine deri ceket giydim.
Yinede usudum.
Artık soğuklar iyice yüzünu gosteriyor.
Allah herkese faturaları ödeme kolaylığı versin hepimize.
Tamam bende karar verdim bu hafta içi 2 tane bir kiloluk kavanoza yapacağımKolay aslinda kucuk kavanozda deneyebilirsin.
Ben büyük kavanozda falan yapmıyorum.
Az az kucuk yapiyorum.
Içme suyuyla yapınca guzel oluyor.
Sirke , sarımsak, su, kaya tuzu, 5-6tane limontuzu koyuyorum.
Tuzu suyla eritip tadına bakiyorum.(misal 1 çorba kaşığı koyup eritiyorum bakiyorum tadina)
Sirkeyide yarim çay bardağı kadar koyuyorum.
Geçen lahana yapmıştım açtım guzel oldu.
Bugünde lahana biberi karistirdim bakalim nasil olcak.
Ahhhh şuan çok üzüldüm allah sabır versin canımmmmm offff içim yandıKızlar
Kızım melek oldu.
Rabbim sabır versin. Yavrun şefaatçin olur inşallah canımKızlar
Kızım melek oldu.
YaaKızlar
Kızım melek oldu.
Sebze meyve icin 50tl gidiyor.(pazar gunleri)Kizlar haftalık ya da aylık mutfk deterjn vs ortlma ne kdr harcıyorsunuz ? Ne kadarını biriktirebiliosunuz ?
Ya cok güzeller bereketli olsun.Kızlar dün akşam bozuk para kumbaramı açtım. 2 parmak kadar boşluk kalmıştı aslinda ama dayanamadim artık. 8.5 ay oluyor başlayalı
497 TL cikti, allah bereket versin diyorum.
Şunları bi tamlatayim, yoğurt kabinin agzini yapistirip yenisini oluşturacağım.
Kızlar
Kızım melek oldu.
başın sağolsunKızlar
Kızım melek oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?