Küçük Düşün Büyük Olsun!

te_ lelli niye ban yedi cidden aaaa

Merhaba kızlar

Sabah A101 e gittim tr_lelli nin söylediği yeşil ABC yumuşatıcıyı buldum aldım. Ayrıca , şampuan , kızıma oyuncak , ekmek ve 1 tane simit aldım.. Dönerkende sigara aldım toplamda 40 lira harcadım.. Kumbara ya da 2 Lira attım Bereket versin.. Başka bi masrafım olmaz bugün artık inş

Merhaba Kızlar dışarı çıktım eczaneye gittim ilacıma 32 tl verdim sonra markete girdim yoğurt makarna ve Tutku bisküvi aldım 7 tl verdim birkaç gün evden çıkmayacağım artık perdeleri yıkamaya başlıcam yarın

Bu gün evdeydim boş günüm
Çocukları okula yolladım kahvaltı yaptım evi topladım toz aldım
Markete uğradım maya ve yumuşatıcı aldım tr_lelli senin dediğin yeşilden aldım bişe browni 19 tl verdim
Kızımı alıp eve geldim beraber kek ve poğaça yaptım
Büyük kızımokuldan geldi
Birşeyler atıştırdı spora gitti
Kuru fasulye koydum pişiyor yanına pilav yapıp kızımı
almaya gitmeliyim

Selam kızlar neti az kullanmaya karar verdim zaten sürekli elimde değil ama daha da azaltıcam bu durumu günde 15 dk girmeye karar verdim 5 dk 5 dk olarak bölücem bunuda.bir süre böyle devam edicem.
Dün pazar alışverişi yaptım pekmex süt aldım 35 tuttu. Şok tan da oyuncak aldım makarna 10 tl tuttu. Kumbaraya 10 tl attım.
Bugünde yumurta almaya çıkıcam.
Arkadaşım geldi tarhana hediye ettim yarım kilo kadar. Acı biber turşusu da verdim. O mutlu oldu bende mutlu oldum.

Bende çalışanlara özeniyorum keşke bende iş bulabilsem de eşim 10 gün evde yokken böyle kafayı yemesem
ama evin hep tertipli düzenli,sıcak yemeğin hep var hamurun pastan.yorulduğunda ya da canın istemediğinde kafayı gömüp uyuman valla ne bilim ya.bence harika bi şey ilerde bebğin olunca tamamen onunla ilgileneceksin.rahat bı yaşam gibi geliyor bana sanki. ya da insanoğlu hep kendinde olmayanı istermiş ya ondan galiba benimki:)

Evet aynen öyle canım ben Temmuz’da istifa ettim İnan şuan bir işim olması için neler vermezdim

Bende çocuk sebebi ile işten ayrıldım. Tedavi olmam gereken sağlık sorunum vardı ayrıldım.
Doğru düzgü bir işte bulamıyorum çalışma saatleri çok uzun çocuk olunca 12 saat çalışamadım.

Elecda ne guzel yapiyorsunuz
Masallah size
Planlamayi bende severim
Simdilerde param kalmiyo tabi yapamiyorum

Merhaba Kızlar
Dün kartımız kesilmesi sebebiyle bütün hemen mazot aldım. Depo 240 liraya doldu. Genelde bir ay yetiyor bir depo mazot
Kitap yurdundan kitap aldım 70 lira verdim
Eşim markete gitti. 90 lira ödemiş. Aylık alışveriş listemiz kalabalık ancak Migros’ta zaman zaman 60 liralık alışverişe indirime giren ürünler var. Onların tarihlerini not aldım. Ona göre alışveriş yapacağım

Selam birikimci hanımlar :)) bugün gidip spora yazıldım 3 aylık 230 tl. Umarım işe yarar hiç para biriktiremiyorum ben bu aralar dün arkadaşıma 75 tl kazak hediye aldım diğer arkadaşın kızına 25 tl elbise aldım.Sürekli gidiyor.Bir de araba kredisine girdim neyseki karşılığında araba var.Bu da birikim sayılır 22 ay kaldı.

Yaf yat dinlen kendine vakit ayır güzel olmaz mı bu arada.hiç mi iş yok orda.. ne bilim kotondur lwc dır bu gibi markalarda çalışsan.
Koton filan Yok burada zaten lcw de çalışmak için vardiyaya girmek gerekiyor oda eşime uymuyor eğer öyle bir işe girsem eşimle hiç görüşemeyiz valla

Vay be! Benim eşim kredi kartını bile ödemeyi unutur o yüzden bütün finans benim üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…