Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli bence oğluna bu konuda fikir sorma, yani onun istememesi normal bu yaşına kadar yalnız büyümüş ve ikinci bir kişiye gerek duymuyor. eskiler çocuk yaparken öbür çocuklarına sormuyordu ki çok kardeşli olmak doğal birşeydi. bu doğaın kanunu ve ilerde kardeşinin olması kesinlikle çok güzel bir şey olacak onun için canım. bence eşn doğru söylüyor

Günaydın hanımlar
dün su faturası gelmiş 36 tl
geçen ay 30 gelmişti dikkat etmiştim baya bu ay daha az dikkat etmişim demekki
suyun metreküp fiyatına da zam gelmiş tabi o da var
canım zam gelmeyen aymı var..
Aynı şekilde bizde her ay nerdeyse aynı tüketirizi suyu.. 1 yada 2 birim fark eder sadece arada..
ama her ay fatura yükseliyor.. çaktırmadan zammı yapıştıryorlar..
Önceden zam yaparken haberlerde duyardık.
Artık gizli zam yapıyorlar maalesef..
Ben faturalarımı karşılaştırınca fark ediyorum.
Zam zamm zamm>(Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

ayy en sevdiğim şeydir ya..
Bir yerde para unutup da sonradan çıkması..
Sanki Allah gönderiyor..Çok sevindim canım..Güle güle harcayın..:)

günaydın arkadaşlar....
bu hafta da 800 gr vermişim :) kaplumbağa hızıyla da olsa ilerliyorum, hedefe doğru, bu güzel... :)

cahil insanlara hiç tahammül edemiyorum
bir de
işlediği büyük günahı ( haramı) insanların gözüne soka soka, ifşa edenlere, marifet sayanlara................................

ne olacak benim bu halim... :)

günaydın arkadaşlar....
bu hafta da 800 gr vermişim :) kaplumbağa hızıyla da olsa ilerliyorum, hedefe doğru, bu güzel... :)

cahil insanlara hiç tahammül edemiyorum
bir de
işlediği büyük günahı ( haramı) insanların gözüne soka soka, ifşa edenlere, marifet sayanlara................................

ne olacak benim bu halim... :)

Vay be! Benim eşim kredi kartını bile ödemeyi unutur o yüzden bütün finans benim üzerimde
Benim eşim inşaat mühendisi. Kamuya geçmeden önce şantiyelerde hep teknik ofis kısmında çalıştı. Planlama, bütçe vs. adamın işi zati. Bazen bana bir ev bütçesi mail atıyor kümülatif oranlar falan var

benim eşim avukat olduğu için sanırım, hiç ilgilenmiyor, bütçe, plan vs işleri ile... :)
plan, bütçe, yatırım, birikim vs. benim işim... :)

maddi anlamda, kendim için ( yoksa dünya insanları için, çok güzel planlarım, fikirlerim, hayallerim var :) ) tek hayalim olan, kaçışlarımda kullanabileceğim, bazen ailemle, bazen sevdiklerimle, arkadaşlarımla, hoş zamanlar paylaşabileceğim, istanbul içinde, bir köyde, yazlık/kışlık, dört mevsim kullanabileceğim ev hayalim nihayet gerçekleşme aşamasına geldi, çok şükür...

inşaat mühendisi, aynı amanda iç mimaride de çok iyi olan bir arkadaşımla çalışmalara başladık... inşallah bir kaç aya, yetişmezse, ilkbahara kullanılabilecek duruma gelecek.....

elecda, senin acil durum parası gibi, ben de ev için bir bütçe ayırdım....içini istediğim gibi dayayıp, döşeyebilmek için... :)

Aynı evi ben de Ankara'da istiyorum ama bizim daha vaktimiz var. İnşallah küçük bir bahçesi olan prepabrik bir haftasonu evi bize de nasip olur.

İnş canım... Ne güzel.. Rabbim herkese nasip etsin..

Aynı evi ben de Ankara'da istiyorum ama bizim daha vaktimiz var. İnşallah küçük bir bahçesi olan prepabrik bir haftasonu evi bize de nasip olur.
İnş canım sizede.. İsteyen herkese de nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…