Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım yenilen içilende değil zaten düşüncesiz olunca karşıdaki bozuluyor insan. Yani insanın o gün başka bir işi olabilir. Ben müsait oldukça çaya da davet ediyorum ama misafirlikte olsa bu kadar oturmayı anlamsız buluyorum.
Bir daha da çağırmayı düşünmüyorum kendileri gelirlerse kapım her zaman açık gelmeyin demem ama kahveye gelinde demem. İnsanın eli ayağına dolanıyor

Muhtesem bir topik olmus. Cok faydalı. Hepinizin eline saglık, allah daha cok versin hayırlı mutlu guzel gunlerde harcamayı nasip etsin.
Araba almayı dusunuyorum. Yakın zamanda arac kredisi ceken arkadaslar ne kadar kredi cektiniz ve aracın degeri ne kadardı? Fikir edinmek isterim.
İyi aksamlar.

günaydın genşşşlleerrr.. nasılsınız.. dün akşam iş çıkışı eve gittim hiçbirşey yapmadım:) yorgunluktan dökülüyordum.. eşim gelene kadar dinlendim.. o gelince de dışarı çıkıp birşeyler yedik. wc için küçük bi süpürge aldık, bi de çekpas.. eve geldikten sonra sadeve wc yi temizleyebildim.. haa kumbarama da 4 tl attım :)
hayırlı cumalar bu arada..

ben haziranda pejo 307 aldım ikinci el. krediyle uğraşmak istemedim hiç. sağolsun abimin çevresinden galerici bulduk ve on bin peşin verip kalanı 5 senet yaptık. bu ay borcum bitti. otuz binlik aracım oldu. şimdi aynı galericiye gidip takasa girip 50binlik araç alıcam. kalan 20bine senet yapıcam yine 5 senet yapıp ödicem ve 50 bin sermayem olmuş olacak. yavaş yavaş yükseltmiş olucam aracı ve ayağımda hiç yerden kesilmemiş olacak. tavsiyem tanıdık galerici bulmanız. hem araçtan sıkıldığınızda takasa kolay girebilirsiniz. şimdiden hayırlı olsun

Aniden gelen misafirler için buzlukta bir şeyler olması çok iyi oluyor
Kek poğaça sarma gibi benim eskiden olmazdı ama
Buraya takıla takıla öğrendim
Şimdi dondurucum da kek ve poğaça var
Hem aniden gelen misafir için iyi oluyor
Hemde kızım beslenmesine koyuyorum

Hem elim, hem zamanim genis oldugunda acil misafirler icin dondurucuya ikramlik atmaktan cok fayda gordum. Bana kim geliyor ki dememek lazim. Kimin ne zaman gelecegi hic belli olmuyor. Ikramlik konusunda kafam rahat olunca, hic stres yapmiyorum. Allah misafirsiz birakmasin kizlar.

Benimde dolabımda mutlaka birşeyler olurdu ama bu aralar olagan üstü şeyler yaşıyoruz eşim 15 gün görevde olacak daha bir hafta geçti ve üzgünüm gerçekten dolaba birşeyler yapacak durumda değildim ne yazıkki . Dolabımda olan puaçaları arkadaşıma götürmüştüm 2 gün evvel. Ayrıca ben kimseye ya ben sana kahveye gidiyorum diyip uzun saatler oturmuyorum. Böyle olmasıda bana saygısızlık geliyor ne yazıkki

O zaman iletisimini minumuma dusureceksin canim Onlar da nasil olsa esin evde yok deyip kaldilar sanirim. Acik acik isin oldugunu soylemek de bir secenek. Bazi insanlar malesef halden anlamiyor. Anlasa da anlamazdan geliyor.Insan iliskileri zor.

O zaman iletisimini minumuma dusureceksin canim Onlar da nasil olsa esin evde yok deyip kaldilar sanirim. Acik acik isin oldugunu soylemek de bir secenek. Bazi insanlar malesef halden anlamiyor. Anlasa da anlamazdan geliyor.Insan iliskileri zor.
Zaten minimum hiç öyle görüşmeyiz İnan birde böyle sürekli görüşmediğim insanların bu tarz davranmasına şaşırıyorum aslına bakarsan. Ame neyse yaprak sarması filan yediler sonuçta Birde ben öyle işim var filan asla diyemem

Fatura çok iyi gelmiş tuce_tuce darısı başımıza. Bir daha ki hafta gelmeye başlar faturalar.
Arabaya masraf çıktı 500 tl ödedik.
Kumbaramı açtım 80 tl çıktı. Bütünlemedim daha. Şimdi yeniden başladım biriktirmeye.

Aynen en çok dikkat ettiğim şey elektrik faturam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…