- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
ben haziranda pejo 307 aldım ikinci el. krediyle uğraşmak istemedim hiç. sağolsun abimin çevresinden galerici bulduk ve on bin peşin verip kalanı 5 senet yaptık. bu ay borcum bitti. otuz binlik aracım oldu. şimdi aynı galericiye gidip takasa girip 50binlik araç alıcam. kalan 20bine senet yapıcam yine 5 senet yapıp ödicem ve 50 bin sermayem olmuş olacak. yavaş yavaş yükseltmiş olucam aracı ve ayağımda hiç yerden kesilmemiş olacak. tavsiyem tanıdık galerici bulmanız. hem araçtan sıkıldığınızda takasa kolay girebilirsiniz. şimdiden hayırlı olsunMuhtesem bir topik olmus. Cok faydalı. Hepinizin eline saglık, allah daha cok versin hayırlı mutlu guzel gunlerde harcamayı nasip etsin.
Araba almayı dusunuyorum. Yakın zamanda arac kredisi ceken arkadaslar ne kadar kredi cektiniz ve aracın degeri ne kadardı? Fikir edinmek isterim.
İyi aksamlar.
Cok iyi . Bende iş bankasindan actim birikim yapiyorum altin olarakYa Kızlar birşeye karar verdim YapıKrediMobil bankacılıktan altın hesabı oluşturdum kendime . Oradan altın alıp satmak istiyorum artık evde fiziki altın olmasındansa böyle daha iyi olmaz mı acaba
Al sat ıçin yüklü bi mebla olmali diyye biliyorum. Az olunca kar zarar pek belli olmuyorYapanlari duyuyorum ama bi araştırmam anlamam lazim.
Kafam pek basmadı benim anlamadim.
2 ayda bir çeyrek ve 0.5 gram altından 45 tl kar etmişim ki bence altın daha uçacakCok iyi . Bende iş bankasindan actim birikim yapiyorum altin olarak
Kesinlikle. Bende ayni sekilde 8 ayda bin lira2 ayda bir çeyrek ve 0.5 gram altından 45 tl kar etmişim ki bence altın daha uçacak
Artık altın alıcam bu şekilde rakam yükselebilir önemli değil ki düşmeyecek altının tarihine bakıldığı zaman asla düşme olmuyorKesinlikle. Bende ayni sekilde 8 ayda bin lira
Bozuldum biraz yenilip içmesinden asla değil inan eşim 10 gün Yok ya bizimde kartımızda belli bir miktar paramız kaldı memlekette gidicez ona harçlık ayırdık geçen ay işte 15 inde de maaşımız yatacak ondan da para ekleyeceğiz rahatça gidip gelmeyi istiyoruz. Bunun için açıkcası markete inip pastalık malzeme yada ıvır zıvır almak istememiştim eşim yokken bu şekilde olsun parayı harcamayayım dedim yoksa zaten ben onları çayada alırdım . Saat 14:00 te geldiler 18:30 da gittiler
O zaman iletisimini minumuma dusureceksin canimBenimde dolabımda mutlaka birşeyler olurdu ama bu aralar olagan üstü şeyler yaşıyoruz eşim 15 gün görevde olacak daha bir hafta geçti ve üzgünüm gerçekten dolaba birşeyler yapacak durumda değildim ne yazıkki . Dolabımda olan puaçaları arkadaşıma götürmüştüm 2 gün evvel. Ayrıca ben kimseye ya ben sana kahveye gidiyorum diyip uzun saatler oturmuyorum. Böyle olmasıda bana saygısızlık geliyor ne yazıkki
Zaten minimum hiç öyle görüşmeyiz İnan birde böyle sürekli görüşmediğim insanların bu tarz davranmasına şaşırıyorum aslına bakarsan. Ame neyse yaprak sarması filan yediler sonuçtaO zaman iletisimini minumuma dusureceksin canimOnlar da nasil olsa esin evde yok deyip kaldilar sanirim. Acik acik isin oldugunu soylemek de bir secenek. Bazi insanlar malesef halden anlamiyor. Anlasa da anlamazdan geliyor.Insan iliskileri zor.
Aynen en çok dikkat ettiğim şey elektrik faturam.Fatura çok iyi gelmiştuce_tuce darısı başımıza. Bir daha ki hafta gelmeye başlar faturalar.
Arabaya masraf çıktı 500 tl ödedik.
Kumbaramı açtım 80 tl çıktı. Bütünlemedim daha. Şimdi yeniden başladım biriktirmeye.
Fatura çok iyi gelmiştuce_tuce darısı başımıza. Bir daha ki hafta gelmeye başlar faturalar.
Arabaya masraf çıktı 500 tl ödedik.
Kumbaramı açtım 80 tl çıktı. Bütünlemedim daha. Şimdi yeniden başladım biriktirmeye.[/QUOTE
Msj tekrarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?