- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Ben 2 günde bir filan bulaşık çalıştırarak düşürdüm galiba rakamıSu bizimde 50 küsür geliyor 30 40 ta damacana tutuyor.
Doğal gazdan korkuyorum ben bakalım kaç gelecek.
Elektriğe bende dikkat ediyorum haftada 2 gün çamaşır yıkıyorum.bulaşık makinesinide gün aşırı yıkıyorum. Önceden hergün yıkıyordum bu ay düşecek mi merak ediyorum
Ben hergün yıkardım çamaşır bulaşık. Şimdi oğluma 2 takım dışarı kıyafeti ayırdım gelince hemen kirliye koymuyorum hergün kirliye koyuyordum şimdi temiz kalmışsa çıkarıp ertesi günde giydiriyorum böylece hergün çamaşır makinası çalışmıyor. Bulaşığıda gün aşırıya düşürdüm hatta bazen 2 günde bir oldu. Geçen ay su faturası çok canımı sıkmıştı. Birde hidrofor bağlandı çok akıyor vanadan kıstım banyonunkini değişmezse ana vanadan kısıcamBen 2 günde bir filan bulaşık çalıştırarak düşürdüm galiba rakamı
Hangi fatura buiyi akşamlar.....
bize iki faturadır az tüketimden dolayı faturalandırılamamıştır diye fatura'' 0'' geliyor...başına gelen var mı böyle bir durum?
Hangi fatura bu
Aaa hiç başıma gelmedi doğalgazda oluyor 50 metre küpün altında kalınca fatura gelmedi banaelektrik...
Kesinlikle ancak bu sekilde kredi karti borcunu bitirebiliriz. Bende kendime kota koydum. Sadece aidati derin dondurucu taksitimi ve market alisverislerimi karttan ödeyecegimMerhaba Kızlar
Karttan harcama işini minimuma indirmeye çalışıyoruz. Zaten içinde 2900 tl taksit var. Akaryakıt ve market alışverişi dışında karta dokunmamaya karar verdik. Bakalım tutacak mı planlar
Su 32 tl, doğalgaz 76 tl gelmiş.
Kıyafet alışveriş detoksumda gayet iyi gidiyor. Almamak daha çok mutlu ediyor beni.
Bende yakmıyorum daha yanmaz bizim evde şuan iyiyim eşim görevden gelince bakalım o ne diyecekD.gazı yakıyormusunuz. Ben yakıyorum. Apartmanda kimse yakmıyormuş. Baya soğuk oluyor oysa ki
Biz gerçekten her ay 6 bine yakın borç ödemekten bıktık. Mayıs’tan beri böyle. Taksitleri azaltmak ve 400 tl den daha az harcamaları tek çektirmek gibi bir hedef koyduk. Bakalım nasıl olacak.Kesinlikle ancak bu sekilde kredi karti borcunu bitirebiliriz. Bende kendime kota koydum. Sadece aidati derin dondurucu taksitimi ve market alisverislerimi karttan ödeyecegim
Tahminim mayis gibi borcum kalmicak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?