Küçük Düşün Büyük Olsun!

batıda nöbet doğuda görev canım mecburuz bu duruma ya asker polis böyle yaşıyoruz işte
Allah yardımcın olsun canım.. ama sen evde 10 gün falan tek kalıyorsun ya sürekli ben sizi 10 yıl sonra düşünemiyorum manyak birikim yapmış olursunuz inşallah :)

ya benim sadece buzdolabım 12 tl gibi bir elektrik yakıyor benim herhalde 42 nin altına elektrik düşmez sanki .elektriğin birim fiyatı ne acaba merak ettim

Allah yardımcın olsun canım.. ama sen evde 10 gün falan tek kalıyorsun ya sürekli ben sizi 10 yıl sonra düşünemiyorum manyak birikim yapmış olursunuz inşallah :)
hahhaa ay çok tatlısın bebişimmmm belirli yerler var oraya gidince evet böyle uzun sürüyor görev zaten türkiyenin çok önemli bir yerinde görevdeydi haberlere çıkan yerlerden biri anlayacağın. inan dışarı çıkıp bir lokma yemek yenmiyor üzerim,z bir şey almıyoruz adam öyle inanılmaz zor şartlarda çalışıyor ki parasına kıyamıyorum

olsun çoluk çocuğunuz ilerde sizlerin sayesinde rahat edecek inşallah :) Ama cidden zor ya Allah yardımcın olsun canım. biz gibi masa başında kazanmıyor o paraları ki biz bile her gün söylene söylene işe geliyoruz.

sana anlatamam 12 saat kesintisiz dagda yürüyorlar sırflarında 30 kilo sırt çantasıyla üfff çok kötü inan. Ama işte onlar olmasa kimse yatağında rahat uyuyup sokakta rahat gezemez inan neyse bizim maaşımızdan birikim için kesinti oluyor 400 tl kadar belki daha fazla kv biizm evden kendi evine çıksa biz evi kiraya versek sanki daha rahat birikim yapıcaz gibime geliyor bende kenarda paramız olsun istiyorum bakalım memleketten geri dönüşte birikim yapmaya çalışıcam daha beceremedim ama belli sebeblerimiz var arabanın masrafı sonra biz tatile gidip gelince doğu maaşının gittiğimiz gün kadar kısmı kesiliyor o çok fena oluyor kredimizin miktarı yüksek çünkü. Şimdi işkurun sitesinde bir ilan gördüm başvurmak istiyorum ama olursa izne gidicez o kalacak diye başvuru yapamıyorum üfff

valla verdikleri maaş az bile yani o işe kendi eviniz mi var anlamadım pek o kısmını :) birikim için nasıl kesiliyor maaştan talimat mı verdiniz acaba ?

valla verdikleri maaş az bile yani o işe kendi eviniz mi var anlamadım pek o kısmını :) birikim için nasıl kesiliyor maaştan talimat mı verdiniz acaba ?
kendi evimizi aldık 36 ay vadeli aylık 2250 tl ödemeli kredimiz var . 2019 aralıkta bitiyor kredimiz. Evimizde kv oturuyor şuan onun evi kentsel dönüşümde çünkü. Tsk da konut oyak diye istersen maaşından kesip birikip yapılıyor üzerine belli oran koyuyor. 10 sene sonra çektiğinde güzel bir miktar alıyorsun . Bunun için eşim imza attı talimat verdi . Ayrıca evet alınan maaş cidden yaşananlara göre çok düşük bunu tüm kalbimle söylüyorum . Bazen kimseye birşey anlatamıyorum yaşadığımız stress

ay bu arada eşim göreve başladığı zaman hemen ırak görevi çıktı 6 ay diye göreve gitti 1 sene kaldı o sürede biz hiç görüşemedik ailesi filan kimseyle görüşemedi . Ayrıca tam o sıra nişanlanacaktık o ertelendi 1 sene sonra nişanladık. Oradan toplam 100 bin tl birikimle döndü üzerine 70 bin tl kredi çektik evimizi 170 bine aldık canım

Allah hep hayırlısını vermiş neticede :) olsun bak sonunda hep güzel şeyler olmuş ama.stresi cidden insanı yaşlandırır bile dediğin gibi

Allah hep hayırlısını vermiş neticede :) olsun bak sonunda hep güzel şeyler olmuş ama.stresi cidden insanı yaşlandırır bile dediğin gibi
aynen öyle ama işte yapacak birşey yok şuan istifa etme gibi bir durum yok

bende fırın ayda 3 kez en fazla işte:) saç kurutma bızım evde süs olsun diye var zaten hiç kullanmıyoruz:)

ya benim sadece buzdolabım 12 tl gibi bir elektrik yakıyor benim herhalde 42 nin altına elektrik düşmez sanki .elektriğin birim fiyatı ne acaba merak ettim
Birim fiyatını bilmiyorum canım akşama faturayı bulup hesaplayayım.
D.gaz 1.25 gibi bişiy
Fırın bizde gün aşırı çalışıyor. Oğlum kek börek çok sever istiyor kıyamıyorum yapıyorum. Bulaşık makinasıda gün aşırı çalışır. Kurutma yapmadan çekerseniz bozulur demişti kurulumda hiç kapamadım bitti yanmadan. Kışın 75 80 olur artık geçen kış hep öyle geldi.

İstifa edip memurluğuna girebiliyorlar sanırım. Ama işini seviyorsa katlanmak düşüyor. Rabbim korusun kollasın inş.
memurluk için zaman geçmesi gerekiyor biraz torpil lazım onun için canım

hesaplayıp yazarsan çok sevinirim bana merak ediyorum çünküü

Bugün benim ek ödemem yattı. Eşimin aylardır satılamayan telefonu satılmış. Bınlarla faturaları ödedik. Oğluma 158 den bir gram altın aldım. Evdeki yardımcımızın parasını ayırdım. Yarın maaşları alınca
6100 kart
1545 araba taksidi
1185 kredi ( araba için kumlandık) ödeyeceğiz.
1600 tl de harçlık ( haftada 400 tl) ayıracağız. Kalan olursa Euro alacağım. Maaşlar vergiden dolayı her ay biraz daha azalarak yatıyor.

Bugün ne güzel tembellik yaptim.
Yorulmuştum ama ya hic oturmadan 4 saat yürüdüm sabah ama.
Butik avm gez gez dur.
Aksama kıymalı menemen var ıhlamur kahvaltılık falan.
Tembelliğin dibini sıyırmam gerekiyordu çünküsü.

Ya bu kardeşime binde bir hediye aldım o hep aliyo canını sevdigim.
Bileklik getirdi atolyeden.
Bi de parfüm aldırmış bana tahtakaleden.
Sagolsun.
Zevkli çocuktur vesselam.

Esime ekmek su siparisi vericem.
Kartı kullanmamaya devam.
Bugunkuleri zulayla aldim.
Kartı alacaklarıma saklıyorum.

Herkese iyi akşamlar..Bende buranın felaket tellalı gibi oldum ama döviz altın gene uçuşa geçmiş yaaylardır elimde bir miktar tl varmaalesefki dolar euro düşükken biraz daha düşer diye beklerken alamadan kaçtı gitti;
Euro:4,59
Dolar:3.90
Altın:160 olmuşneler oluyor neler dönüyor ben bunu çözemedimgündüz işlerden vakit buldukça ekonomi yazarlarını okuyorum,ekonomist olacam bu gidişle
Ama yok her kafadan bir ses çıkıuorlimi düşer spükülatif hareketler diyorFaiz lobisinin oyunları diyorKimi ekonomimizin kötüye gittiğinden bahsediyorDaha da öıkabilir diyorOufff kafam bir dünya oldu;Allahım yardım etsin bizlere ne diyelim artık;

Bende endiseliyim ulkemiz adini herseye zam zam. Döviz altin tavan ancak bizim paramiz eriyip gidiyor

Sen guzel takip ediyorsun.
Ben yılbaşında dahada artacağını dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…