- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Galiba da öyle olacak be cnm..bu gidiş hiç öyle iyi görünmüyor zaten..Ne oluyor hala anlayamadım..Gerçekten bu bir oyunmu geçen seneki gibi , yoksa kalıcı bir durummu..Ülkemizin ekonpmisimi kötüye gidiyorSen guzel takip ediyorsun.
Ben yılbaşında dahada artacağını dusunuyorum.
Canım hesapladım unutmadan yazayım oğluma daha 9 kitap çıkarmış onlsrı okuyacağımhesaplayıp yazarsan çok sevinirim bana merak ediyorum çünküü
Aynen canım öyle oluyor bu hesabı nasıl yaptın senCanım hesapladım unutmadan yazayım oğluma daha 9 kitap çıkarmış onlsrı okuyacağım
0.216 çıkıyor.
26 si kullanım gerisi vergiye kesilmiş
Torpil öyle işlerde de mi dönüyor. Doğru kamuda çalıştığım dönemde oluyordu demekki iyi torpille geliyorlardı
Hay maşallahmaaş ne kadar sorması ayip ikinizde mi çalışıyorsunuz yoksa eşinizin kacancı mi?Bugün benim ek ödemem yattı. Eşimin aylardır satılamayan telefonu satılmış. Bınlarla faturaları ödedik. Oğluma 158 den bir gram altın aldım. Evdeki yardımcımızın parasını ayırdım. Yarın maaşları alınca
6100 kart
1545 araba taksidi
1185 kredi ( araba için kumlandık) ödeyeceğiz.
1600 tl de harçlık ( haftada 400 tl) ayıracağız. Kalan olursa Euro alacağım. Maaşlar vergiden dolayı her ay biraz daha azalarak yatıyor.
Yada meslekler nedirHay maşallahmaaş ne kadar sorması ayip ikinizde mi çalışıyorsunuz yoksa eşinizin kacancı mi?
İkimizde çalışıyoruz. Çok şükür bugün ki halimize.Hay maşallahmaaş ne kadar sorması ayip ikinizde mi çalışıyorsunuz yoksa eşinizin kacancı mi?
Öğretim üyesi....Yada meslekler nedir
Birazdan bende hesaplıcam canım yazarım sanaTuce endekslerden hesapladım canım.
Becerebilsem özelden resim atarım ama hem beceremem hemde kotam az.
Vergiler yazıyor zaten faturada zaten. Sizin orda ne kadar
Kolay gelsin hocam . Mesleğinizde başarilar. İnsallah bana da nasip olur üniversiteİkimizde çalışıyoruz. Çok şükür bugün ki halimize.
Öğretim üyesi....
Benim arkadaşımda öğretim Üyesi ama 3000 e yakın alıyor branş okul değişiyor sanırım bir devlet üniversitesindeİkimizde çalışıyoruz. Çok şükür bugün ki halimize.
Öğretim üyesi....
Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah gönlüne göre verirKolay gelsin hocam . Mesleğinizde başarilar. İnsallah bana da nasip olur üniversite
Maaş ünvana göre değişiyor. Üzerine ek ders oluyor. O da ünvana göre değişiyor. Benim ünvanım biraz yüksek...Benim arkadaşımda öğretim Üyesi ama 3000 e yakın alıyor branş okul değişiyor sanırım bir devlet üniversitesinde
Eltimde bir ara yaptı hangi bilgisi ile bilmiyorum torpille 1700 alıyordu o da özel bir üniversitede.
Allah bereket versin o arkadaşıma da versin çok zorlanıyorlardı.
Sağolasın canım iyiyiz çok şükür. İkiz eğlenceli ve yorucu tabimavimli bebekler nasıl ikiz büyütmek nasıl gidiyor?
Masallah ne guzel :)Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah gönlüne göre verir
Maaş ünvana göre değişiyor. Üzerine ek ders oluyor. O da ünvana göre değişiyor. Benim ünvanım biraz yüksek...
İnşallah arkadaşınızda en kısa sürede istediği yere gelir.
Çok teşekkür ederim. Benim de öğretmenlere saygım sonsuz. Kesinlikle çok fazla özveri gerektiren bir iş...Masallah ne guzel :)
o unvanlar kolay kazanilmiyor bn sahsim adina hic cesaret edemedim direk kpss girip ogretmen olmayi sectim
Pisman miyim cok sukur degilim
Ama ogretim uyelerine her zamn saygim sonsuz
Çok teşekkür ederim. Benim de öğretmenlere saygım sonsuz. Kesinlikle çok fazla özveri gerektiren bir iş...
evet ünvanları alana kadar işimiz gerçekten çok zor. Çok şükür benim alacağım ünvanım kalmadı. Fakat buraya gelene kadar da çok şeyden fedakarlık etmek zorunda kaldım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Tebrik ediyorum gerçekten gıpta ile bakıyorum sizeÇok teşekkür ederim. Benim de öğretmenlere saygım sonsuz. Kesinlikle çok fazla özveri gerektiren bir iş...
evet ünvanları alana kadar işimiz gerçekten çok zor. Çok şükür benim alacağım ünvanım kalmadı. Fakat buraya gelene kadar da çok şeyden fedakarlık etmek zorunda kaldım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
E Esila09 canım eşim Siirt’te komşu bir şehirde şimdi isim vermiyim ama daha dönmedi allah kısmet ederse Çarşamba gece evimizde olacak beni düşünmene çok sevindim çok teşekkür ediyorum düşünülmek çok güzel . 10 gündür evde yanlızım deprem oluncada biraz şaşırdım hiç beklenen birşey değildi tabii neyse allah can sağlığı versinde
Geçen hafta üst komşuma çıkmıştım bendeki tabağını vermek için bana evini gezdiriyordu çocukların odasına raf yapmak için matkap kullanmışlar oda nasıl olduysa böyle fazla delinmiş bir anda. Duvarlar iyi değil mi ne . Kadınla konuşuyorduk bende matkapla birkaç yer delmem lazım onu anlattım . Dedik ki aa burada deprem olsa allah korusun apartman yıkılır çürük mü ne dedim bir hafta sonra deprem oldu nasıl bir ağIz var bende anlamadımDeprem ztn hep burnumuzin dibinde canim her yer fay dolu ulkenin yari nufusu deprem yasamis allah tekrarini gostermesin insallah..
Geçen hafta üst komşuma çıkmıştım bendeki tabağını vermek için bana evini gezdiriyordu çocukların odasına raf yapmak için matkap kullanmışlar oda nasıl olduysa böyle fazla delinmiş bir anda. Duvarlar iyi değil mi ne . Kadınla konuşuyorduk bende matkapla birkaç yer delmem lazım onu anlattım . Dedik ki aa burada deprem olsa allah korusun apartman yıkılır çürük mü ne dedim bir hafta sonra deprem oldu nasıl bir ağIz var bende anlamadım
Bende aynen bu kış evde elbise giyicem benimde çorap almam lazım cidden söyledin aklıma geldi canımOyle evlerde ne canlar yandi bilsen.. Allah korusun
Sempatik kiz ile gorusen varmi? Cok ozletti kendini
Bugun avmye gittik pentiden corap aldim ben evde elbise giymeyi seviyorum brz pahaliydi ( normal fiyati) ama hic kalmamisti mecbur 1 tane aldim takip edecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?