Küçük Düşün Büyük Olsun!

hesaplayıp yazarsan çok sevinirim bana merak ediyorum çünküü
Canım hesapladım unutmadan yazayım oğluma daha 9 kitap çıkarmış onlsrı okuyacağım
0.216 çıkıyor.
26 si kullanım gerisi vergiye kesilmiş

Torpil öyle işlerde de mi dönüyor. Doğru kamuda çalıştığım dönemde oluyordu demekki iyi torpille geliyorlardı

Aynen canım öyle oluyor bu hesabı nasıl yaptın sen

Hay maşallahmaaş ne kadar sorması ayip ikinizde mi çalışıyorsunuz yoksa eşinizin kacancı mi?

Tuce endekslerden hesapladım canım.
Becerebilsem özelden resim atarım ama hem beceremem hemde kotam az.
Vergiler yazıyor zaten faturada zaten. Sizin orda ne kadar

Tuce endekslerden hesapladım canım.
Becerebilsem özelden resim atarım ama hem beceremem hemde kotam az.
Vergiler yazıyor zaten faturada zaten. Sizin orda ne kadar
Birazdan bende hesaplıcam canım yazarım sana

İkimizde çalışıyoruz. Çok şükür bugün ki halimize.

Öğretim üyesi....
Benim arkadaşımda öğretim Üyesi ama 3000 e yakın alıyor branş okul değişiyor sanırım bir devlet üniversitesinde
Eltimde bir ara yaptı hangi bilgisi ile bilmiyorum torpille 1700 alıyordu o da özel bir üniversitede.
Allah bereket versin o arkadaşıma da versin çok zorlanıyorlardı.

Kolay gelsin hocam . Mesleğinizde başarilar. İnsallah bana da nasip olur üniversite
Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah gönlüne göre verir

Maaş ünvana göre değişiyor. Üzerine ek ders oluyor. O da ünvana göre değişiyor. Benim ünvanım biraz yüksek...
İnşallah arkadaşınızda en kısa sürede istediği yere gelir.

Masallah ne guzel :)
o unvanlar kolay kazanilmiyor bn sahsim adina hic cesaret edemedim direk kpss girip ogretmen olmayi sectim
Pisman miyim cok sukur degilim
Ama ogretim uyelerine her zamn saygim sonsuz

Masallah ne guzel :)
o unvanlar kolay kazanilmiyor bn sahsim adina hic cesaret edemedim direk kpss girip ogretmen olmayi sectim
Pisman miyim cok sukur degilim
Ama ogretim uyelerine her zamn saygim sonsuz
Çok teşekkür ederim. Benim de öğretmenlere saygım sonsuz. Kesinlikle çok fazla özveri gerektiren bir iş...
evet ünvanları alana kadar işimiz gerçekten çok zor. Çok şükür benim alacağım ünvanım kalmadı. Fakat buraya gelene kadar da çok şeyden fedakarlık etmek zorunda kaldım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Keske sizin gibi bir ogretim uyesi karsima ciksaydi.
Ben asil egitimimi ogretim gorevlileri yamaklari arastirma gorevlileri yuzunden biraktim atandim ve calismaya basladim. ( alt ogrenim ile ) Cok mucadele ettim ama iclerinde 1 gr insanlik yoktu bitmedi inanirmisiniz icimde hic keske yok son noktaya dayanmistim.
Bolum kurucumuz efsane bir insanmis taniyanlar mezarinda ters donuyor adamin kemikleri sizliyordur diyor.
Sizin tecrubeniz yasaminiz mutevaziliginiz hep dikkatimi cekti. Inanin meslek grubu ile bagdastiramadim kizmayin bana..

Tebrik ediyorum gerçekten gıpta ile bakıyorum size

Deprem ztn hep burnumuzin dibinde canim her yer fay dolu ulkenin yari nufusu deprem yasamis allah tekrarini gostermesin insallah..

Deprem ztn hep burnumuzin dibinde canim her yer fay dolu ulkenin yari nufusu deprem yasamis allah tekrarini gostermesin insallah..
Geçen hafta üst komşuma çıkmıştım bendeki tabağını vermek için bana evini gezdiriyordu çocukların odasına raf yapmak için matkap kullanmışlar oda nasıl olduysa böyle fazla delinmiş bir anda. Duvarlar iyi değil mi ne . Kadınla konuşuyorduk bende matkapla birkaç yer delmem lazım onu anlattım . Dedik ki aa burada deprem olsa allah korusun apartman yıkılır çürük mü ne dedim bir hafta sonra deprem oldu nasıl bir ağIz var bende anlamadım

Oyle evlerde ne canlar yandi bilsen.. Allah korusun

Sempatik kiz ile gorusen varmi? Cok ozletti kendini
Bugun avmye gittik pentiden corap aldim ben evde elbise giymeyi seviyorum brz pahaliydi ( normal fiyati) ama hic kalmamisti mecbur 1 tane aldim takip edecegim :)

Bende aynen bu kış evde elbise giyicem benimde çorap almam lazım cidden söyledin aklıma geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…