Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Malesef Egosu tavan yapmış meslektaşlarım nedeniyle insanlar her hocayı öyle sanıyor.
Çok teşekkür ederim. Gerçekte de çoğu kişi bana aynı şeyi söylüyor. Ben rahatlıkla şunu söyleyebilirim. Hiç egom yok, ayrıca çevremdekiler çok mğtevazi olduğumu söyler. Ve pek çok insan sizin gibi bu unvanla beni bağdaştırmıyor. Özellikle yaşım ve görünüşüm nedeniyle...

Tebrik ediyorum gerçekten gıpta ile bakıyorum size
Çok çok teşekkür ederim...

Tebrik ediyorum sizi. O da çok uğraşıyor inşallah istediği yerlere gelir. Şuan ünvanı nedir bilemiyorum
Asıl sıkıntı sizler bu kadar uğraşırken bazı insanlar torpille bir yerlere gelmeye çalışıyorlar.ülkemizin çoğu meslek grubunda olduğu gibi.ne zaman konuşsak hep bu durumlardan sıkıntı yaşıyor.

Çok teşekkür ederim. İnşallah gelir.
Malesef bu durum da çok fazla... bir de mobbing çok yaşanıyor. Şahsım adına şunu söyleyebilirim her unvanımı bileğimin hakkıyla aldım ama bu Esnada yaşadığım psikolojik şiddetin ve mobbingin haddi hesabı yoktu. Şimdi geçmişe bakınca nasıl dayanmışım diyorum...ruh sağlığım üzerinde çok olumsuz etkileri oldu. Çok ağır travmalar yaşadım ama çalışmaktan, azmimden hiç vazgeçmedim. En üst unvanı çok genç yaşımda aldım. Demem o ki asla pes etmesin.
Ben aynı şeyi kendi öğrencilerime de söylüyorum. Çalışmak çalışmak çalışmak....

Hayatta en korktuğum afetlerden biri deprem. Her zaman bir yerim vardır sığınacak. Bir yere gittiğimde şuan deprem olsa nereye saklanırım diye düşünürüm. Evimde oğlum ve kendim için bir sığınak yaptım 2 kişilik. Eşim içinde ayrı bir yer ayırdım çünkü gece yakalanırsak korkusu ile o kalkıp gidemez yattığı yere hhazırladım. Kendi yattığımız yerede bize hazırladım. Su koydum. Eşim büyüttüğümü düşünüyor. Ama benim kaç canım gitti kaç hane yıkıldı tv lerde görülenler ve daha fazlası var.Rabbim yaşatmasın

Endeksleri hesaplqdın mı canım. D.gazı da hesaplarmısın. Batıdayım ben merak ettim

O da çok azimli. Ama bu durumlardan dolayı ciddi travmalar geçirdi. Durup durup bayılıyor şimdi daha iyimiş şükür sanırım biraz daha relaks olmayı öğrenip daha güçlü olması lazım. Eşimde bende her zaman dedtek oluyoruz.çok emek çok çok fazla emek. Sizde genç yaşınıza rağmen başarmışsınız darısı arkadaşımın başına.

Inanin mutevaziliginiz buram buram yansiyor. Onemli olanda oyle yasamak degilmi ztn yasamin hakki nasil verilirki?
3 gundur egosu tavan yapmis kuruma kafa tutan basit dumduz bir calisanla calisan kimligi uzerinden ugrasiyorum.
Inanin yuregim sıkılıyor. Ego iste insani zehirledimi ne unvana gerek var ne pozisyona.

İnşallah en hafif hasarla atlatır. Yaşadıklarına hiç şaşırmadım. Ben de bir süre psikoloğa gittim. Yaşadığım ağır travmadan kurtuldum. Birilerinin bir insana psikolojik şiddet uygulayarak ruhuna bu kadar ağır hasarlar vermesi çok acımasızca.
Güçlü olmaktan hiç vazgeçmesin. Ve yıprandığını üzüldüğünü kimseye belli etmesin. Ve çalışmaktan hiç ama hiç vazgeçmesin.

Bu söylediklerinizi paylaşıcam onunla
Moralini bozulduğunda aklına getirsin.
Her off dediğinde güçlensin.

Bugün trt belgeselde yeni köylü vardı
Köy hayatı isteyenler için karadenizde bir köydü ama oğlumun bağrıtılarından görsel olarak izlediğime duyamadım.çok güzeldi Rabbim isteyenlere nasip etsin.bir arsa alabilsek gerisi gelecek Rabbimin izniyle

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için...
EGO’su tavan yapmış insanlar her meslek grubunda var aslında ama biz de daha fazla. Çünkü unvan sözkonusu
Dikkat edin EGO’su yüksek insanlar bulunduğu konuma hakkıyla gelmemiş olanlardır. Ruhsal aygıtlarındaki bu eksikliği başkalarına eziyet ederek kapatmaya çalışırlar. Başkalarının çalışarak kendi emeği ile o unvanı ya da konumu almaları düşüncesi onları delirtir.
Çalışarak, kendi hali ile o unvanı alanlar daha mütevazidir. Çünkü kendi kapasitesinin, başarısının farkındadır. Çünkü hedefleri unvan ya da para değildir. O unvan sadece adlarının önüne gelen bir kelimedir.
Bana en çok haz veren şey yurtdışında çağrıldığım toplantılarda konuşmak. Avrupa’dan bir okulun uzmanlık alanımla ilgili beni çağırması kadar beni mutlu eden birşey Yok. Oralara ünvana pek Kıymet vermiyorlar. Eserlerine bakıyorlar.

Size de kolay gelsin. Kendini bulunmaz hğnt kumaşı sanan insanlarla uğraşmak çok zordur.

Ayyy ne çok yazdım...

İnşallah bi nebze de olsa faydam olur.
Ben öyle şeyler yaşadım ki eve geldiğim zaman böğüre böğüre ağlardım. Hem de her gün. Hiç gitmek istemezdim işe. Hafta somlarını dört gözle beklerdim.
Rabbim yolunu açık etsin inşallah

Canım şuan doğalgaza bakıyorum da tüketim miktarı metre küp cinsinden 21.000 tüketim bedeli 16.63 yazıyor KDV 2.99 toplam 19.62 yazıyor. Birde aşağıda perakende satış fiyatı (tl/kwh) yazıyor karşılığı 0.08754652 elektriği hesaplıyorum yazıcam

Bu ay elektrikte Tüketim 102 olmuş birim fiyatı 0.214 dağıtım bedeli 11.93 olmuş KDV 6.41 toplam 42 tl gelmiş canım 31 günlük fatura

O zaman d.gax daha pahallı sizde. 1.25 gibi bişiy bizde tamda 1.25 değil hatta.elektrikte yakın. Yani kışın en yüksek 210 geldi bize geçen yıl 1.10 diye hatırlıyorum. Tabi salonu yakmıyoruz güney cephe tarafında oturuyoruz.
Elektriğe daha dikkat edicem fırını.çalıştığımda birkaç çeşit yspayım bulaşık mak. Nın kurutma zamanında kapatayım. Bu kış çok dikkat etmek istiyorum krediyi kapama hayali ile yaşıyorum

Geçen bir arkadaş doğalgazın çok ucuz olduğunu söylemişti inanmamıştım burada su ucuz tonu 75 kuruş annemlerin şehrinde 3 tl mesela . Bende salonu yakmıcam büyük banyoyu kapatıcam orada duş almıyoruz. Elektrik galiba artık aşağı düşürmemem bu kadardan az olmuyor

Yok olurmu cok guzel yazdiniz. Ve sonuna kdr katiliyorum soylediklerinizin her kelimesi dogru.

Günaydin güzel insanlar nasilsiniz kizlar ben gecen burada okumustum zelalke ydi galiba kuru patlican ve biberi az haslayip buzluga atan. Bende yaptim ama cikarirken napiyosunuz öncedenmi cikarip eriyo yada buzlu buzlumu dolduruyonuz bilrnler cevap yazabilirmi yarin günüm varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…