Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım ben değilim..kuru patlıcanı biraz haşlar yumuşatır doldururum ve sonra da pişiririm. yani tekrar buzluğa atmam.. ama çigden biber dondurucuya attım onlarda taze dolmalık biberdi. sanırım yanlış anlaşılma olmuş.

günaydın kızlarr.. uzun zamandan sonra bugün harcama yaptım, işe gelmeden çok sevdiğim bi pastatenin önünden geçecekti servis inip 7 tlye poğaça aldım. hem bana hem iş arkadaşlarımla yeriz diye fazla aldım.. başkada harcamam yok.. zaten iş çıkışı direkt eve gidecem yemeğim var..

günaydın hepimize
bu aralar işler biraz yoğun okuyorum ama çok yazamıyorum
bir de hastalıkla uğraşıyorum 1 ay olacak hala tam düzelemedim
Geçmiş olsun canım..Benimde öyle oldu. En sonunda gidip muayene olup bir ton ilacı içtim. Çok şükür iyileştim ..İnş dahada hasta olmam bu kış ya>(bir ay bezdirdi benii>(

Su burada da pahallı ama m3 ne kadar bilemiyorum onuda hesaplarım.
Yeni fatura gelecek bir iki güne zaten.geçen ay çok gelmişti.

Günaydın kızlar.
Fikirlrinize ihtiyacım var.
Şimdi bizim ev kredimiz var. Altınlarımı bozar ve arabayı satarsak kapatıyoruz. 1 yıl daha bekleyelim arabayı satmadan ödeyelim sonrada yeni bir krediye girip ev alalım diyorduk.
Aynı mahallefe uygun bir ev bulduk sıfır daire 100 m2 çift balkon site içi.
Eşim arabayı satalım krediye hemen girelim diyor 200 300 fazla ödeyeceğiz evde annemler oturacak onlarda 700 destek olacak yoksa annem memleketteki eve dönerim diyor bense uxak olduğu için göndermek istemiyorum.
Siz olsanız arabadan vazgeçermiydiniz.
2 yıl kadar da araba alamayız.
Arabayı da civar için kullanıyoruz birde memlekete gidiyoruz.
Bugün bankaylada konuşalım diyoruz ama arabaya da kıyamıyorum çok masraf yaptık

Cevap icin sagol canim o zaman biraz buzlu doldurayim insallah güzel olur

Alin firsati deferlendirim derim canim araba yine alinir nasilsa zelalke de bi cesaret girdi arabasinida aldi .güle güle kullansin .bi cesaret gerisi gelir ev daha önemli

Günaydın

@Papatya ne güzel şeyler yazmışsın
Çok özel ve de değerlisin benim için
Burada Özel hayatımda denk gelemeyeceğim statü, yaş ve farklı şehirlerde yaiayan insanlarla tanışmak ve her gün paylaşım yapmak ve yeni şeyler öğrenmek çok güzel gerçekten
Herkese teşekkür ederim

İkinci bir ev mi almak istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…