bencede eğer çok uzun zaman sıkıntı çekmezseniz alın derim.. ikinci bi ev ilerde hem yatırım hem de kira geliri olacak bi yan gelir..Su burada da pahallı ama m3 ne kadar bilemiyorum onuda hesaplarım.
Yeni fatura gelecek bir iki güne zaten.geçen ay çok gelmişti.
Günaydın kızlar.
Fikirlrinize ihtiyacım var.
Şimdi bizim ev kredimiz var. Altınlarımı bozar ve arabayı satarsak kapatıyoruz. 1 yıl daha bekleyelim arabayı satmadan ödeyelim sonrada yeni bir krediye girip ev alalım diyorduk.
Aynı mahallefe uygun bir ev bulduk sıfır daire 100 m2 çift balkon site içi.
Eşim arabayı satalım krediye hemen girelim diyor 200 300 fazla ödeyeceğiz evde annemler oturacak onlarda 700 destek olacak yoksa annem memleketteki eve dönerim diyor bense uxak olduğu için göndermek istemiyorum.
Siz olsanız arabadan vazgeçermiydiniz.
2 yıl kadar da araba alamayız.
Arabayı da civar için kullanıyoruz birde memlekete gidiyoruz.
Bugün bankaylada konuşalım diyoruz ama arabaya da kıyamıyorum çok masraf yaptık
evet haklısın.. ben de bi cesaret girdim ev işine nasılda Allah yardım etti bize bunu somut bi şekilde gördüm :)Alin firsati deferlendirim derim canim araba yine alinir nasilsazelalke de bi cesaret girdi arabasinida aldi .güle güle kullansin .bi cesaret gerisi gelir ev daha önemli
Bncede guzel bir cerceve alabilirsiniz cerceve her zamn icin guzel bir hediyeKızlar bir arkadaşıma ev hediyesi almam lazım. O bana hani bu instagramda filan satılan eşlerin isimleri yazılı böyle kalplı resimli alçıdan yapılmış süs eşyalarından yaptırmıştı konsolumda duruyor . Bende ona ne alsam diye düşünüyorum ama karar veremedim . Hani bu çoklu çerçeveler varya 8 li filan . Onlardan alsam duvarına asıp eşiyle resimlerini koyar diye düşündüm siz ne dersiniz fikir verir misiniz
Ikea nın internet sitesinden bir ürün buldum 8 liydi sonra birde Koçtaş’ta arkadaşıma yolladım kendime alıcam hangisi güzel sence diye ikea nın kini beğendi modern dedi ama kararsızım bendeBncede guzel bir cerceve alabilirsiniz cerceve her zamn icin guzel bir hediye
gez canım gez ya..Ahh evde yemek yok ben gezme peşindeyim yine :)
Oğluma yemek yaptim ama esimde ayarlicam aksama bisiler artik.
Dışarı cikicam annemle vergi yatırcak o bende bankaya ugrucam sonra magza gezeriz sahile ineriz.
Sağol kuzugez canım gez ya..
avalar güzel..Haftaya soğuyacakmış.. Fırsatın varsa gez canım..yemek yap bir börek çayla mis gibi..
al valla. bende öğle arası bir turladım geldim.. İyi geldi valla..Haftaya üşümeye başlıyacağız zaten..Sağol kuzu
Az hava alım
LOC u nerde kullanıyorsun canım ya onu almasan olmaz mıevde bitenleri yazdım listem artıyor:
ama hemen almicam.. biraz daha bekleyebilir.. ne zaman yolum düşerse parça parça eksikleri tamamlarım veya indirim yakalarsam..
- patates
- garnitür
- mantı
- yaş maya
- LOC
- bulaşık makina temizleyicisi
- yumuşatıcı
- un koyman için saklama büyük kabı
yer silmede, toz almada, dolapları falan silmede kullanıyorum.. hem ağır kokusu yok bi kutu bana bir yıl gidiyor..LOC u nerde kullanıyorsun canım ya onu almasan olmaz mı
Selamlar,
Kasım ayı itibariyle almayı düşündüğüm 1 ata altından vazgeçtim. 1000 lira olarak kenara koyuyorum. Hem altın yükseldi hem de bizim acil durum parasının önemli bir kısmı tapu masraflarına gittiği için o rakamı tekrar tl olarak biriktirmem gerekiyor.
Kızıma ve kendime pijama ihtiyacım var. Memnun olduğunuz bir marka var mı? Uzun süre kullanabileceğim, kaliteli bir şey istiyorum. Evdeki pijamam 8 yılın sonunda sizlere ömür:)
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için....Günaydın
M maviduvar1 ne güzel şeyler yazmışsın
Çok özel ve de değerlisin benim için
Burada Özel hayatımda denk gelemeyeceğim statü, yaş ve farklı şehirlerde yaiayan insanlarla tanışmak ve her gün paylaşım yapmak ve yeni şeyler öğrenmek çok güzel gerçekten
Herkese teşekkür ederim
Son derece açıklayıcı oldu benim için. Çok teşekkürler. Haftasonu söylediğiniz bütün mağzalara bir bakayım.Dagi, defalarca yıkamama ragmen yumusacık, tüylenmedi solmadı çekmedi.
Eşiminde tüm pijamalarını dagiden almıştım çocuk ta iyidir diye düşünüyorum
Oysho yumuşacık bel kısmı lastikli değil ve asla sıkmıyor pamuklu yumuşacık terliklere kadar takımı var. Ama benim aldığım takımın çok giydiğim içinmi ben mi yanlış bişey yaptım bilmiyorum altı tüylendi. Yinede alırım ve kullanırım.
Catherine's ve Penye mood pijama değilde şık ev kıyafeti olarak kullanıyorum.
Eğer fiyatı uygun olsun derseniz siyah inci fiyata göre çok kaliteli
Alin firsati deferlendirim derim canim araba yine alinir nasilsazelalke de bi cesaret girdi arabasinida aldi .güle güle kullansin .bi cesaret gerisi gelir ev daha önemli
Evet canım 2. Evimizi alıcaz kısmetse. Bu krediyi bitirdik. Nasılsada alıştık ödemeye yine bu meblağlards ödeyebilceğimiz bir krediyr daha girelim diyoruz.İkinci bir ev mi almak istiyorsunuz
bencede eğer çok uzun zaman sıkıntı çekmezseniz alın derim.. ikinci bi ev ilerde hem yatırım hem de kira geliri olacak bi yan gelir..
evet haklısın.. ben de bi cesaret girdim ev işine nasılda Allah yardım etti bize bunu somut bi şekilde gördüm :)
o zaman çok iyi fikir zorlanmayacaksanız ne güzel işte kiraya verirsinde rahatça ödenir sankiEvet canım 2. Evimizi alıcaz kısmetse. Bu krediyi bitirdik. Nasılsada alıştık ödemeye yine bu meblağlards ödeyebilceğimiz bir krediyr daha girelim diyoruz.
Arabayı satarsak elimizdekilerle öderiz kredinin tamamını.
Ama satmazsak seneye birikim ile elimizdeki takılarla kapatabiliriz.
Bankayla konuşucaz kızlar.
Çekmemiz gereken kredi tutarını vrrecek mi bakalım. Bugğn gidecektim ama günüm var temizlik yaptım ve ikramlık haxırladım. Yarın eşim soracak bakalım. Risk alıcaz öyle böyle. Zaten alıştık bu tutarı ödemeye. İlerde kira geliri olabilir bize. 10 yıl çeker kısmet yine 6 yılda öderiz belki.
Rabbim hayırlar nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?