evet canım poğaçalar yeni yapılmış gibi tazeydi.. yumuşacık oldu. Tavsiye ederim.Ne güzel canım siz aynı apartmandasınız daha sık takip ediyordur. Annemde evinde ne varsa böler getirir. Dün kaşar vardı evde oğlum çok seviyor diye almış gelmiş
Babam ne alsa yarısını getirir.ya da kılık kıyafet alır ben bu ara almıyotum diye gel gidelim alalım diyip duruyor. Geçen kazak almış.
zelalke poğaçalar taze kalmış mı böreği denedim poğaçayıda deneyeyim
Altın alıp kenara at bence . Altın zarar ettirmez ama kısa vadeyi düşünüyorsan acaba ek hesap filan oluşturup orada biriktiremez misin illa birşey almak zorunda değilsin ki dururMerhaba kizlar..
Bugun size hem guzel hem beni korkutan bir haberle geldim
Esim subat mart gibi isten ayrilacak.
Benim yasadigim sehre gelecek
Su an kipirdamamamizin sebebi onun sektorundeki durgunluk
Ben Tl de asla para biriktiremem anlamadan harcarim ( ihtiyac olabilecek bsye stok veya hediye alarak)
Simdi cok kararsizim bugun itibari ile her kurus ve alisveris cok degerli.
Evimde hersey fazlasiyla var ve indirim olsada artik ihtiyac disi bisey almayacagim para harcamak yok
Kisisel ihtiyacim yok esimin var ama erteliyor onunkileri hallederiz.
En kotu iki aylik kirayi ve faturalari biriktirmeliyim. Gr altinlarim 1 ini tamamlar.
2. Icin biriktirip bsy alirsam dusebilir almazsam harcarim. Ne yapacagima cok kararsizim. Doviz ve altin yatay seyretmeye baslasa alirim. Ama cok oynak buda beni korkutuyor. Sanirim zarrab davasindan sonra karar verecegim.
Bu arada bilezik alamam, o kesin. Ama inanin hic uzulmedim.
Tum bekleyislerimin karsiligi geliyor bitiyor.
Ben dik durursam esimde rahat olur daha huzurlu olur. Artik tum birikimim maddiyattan cok maneviyatimi guclendirmek icin olacak.
Altın alıp kenara at bence . Altın zarar ettirmez ama kısa vadeyi düşünüyorsan acaba ek hesap filan oluşturup orada biriktiremez misin illa birşey almak zorunda değilsin ki durur
Uygun ama toplu satis vardi bildigim.Bizim toplu tüketşm uygun mu.
Yakınımda var ama hiç gitmedim.
Abur cubur hiç almıyoryz da mesela pirinç şehriye yağ un gibi şeyler çok gidiyor.
Oluyor mu uyguna.
Sizin kiracilar noldu cnm?Kızlar nasılsınız ??
Bugün annemin maaş günü .. Kızım uyanınca hem parayı çekmeye hem de alışverişe gidicez..
Kuruyemiş , aburcubur falan kalmadı evde.. Eşim izinde olunca boşaldı tüm stoklarım
Vadeli için söylemedim bende vadeli ile ilgili aynı senin gibi düşünüyorum . Ya bak ben birşeyleri alıp stok yapamıyorum gerçekten olmuyor bunalıyorum öyle koyacak çok dolabım filan Yok. Kilerim var orayı arabanın yazlık lastikleri duvara raf yaptık 4 tane filan tavana kadar ayakkabı kutularım merdiven elektrik süpürgesi vs koyduk. Yer Yok anlayacağın ben bittikçe alıyorum . Çevremde öyle aşırı bir indirim de görmüyorum alıp stok yapmaya değer .Stok yapsam o ay ani birşey oluyor başka ihtiyaçlar çıkıyor stoğa harcadığım para İnan şazım oluyorEn kotusunu dusundugumde issiz kaldigi sure icinde altinin durmasinin bana hic bi faydasi yok esime veririm hayat standardimizi dusurmeden yasamaya calisiriz. Ama cok duserse diye korkuyorum.
Ben yapamiyorum. Ornegin bugun bimde aktuel urun kurabiye draje cikolata gordum. Once hepsinden aldim, cunku gecen evde cayin yanina hic bsy bulamamistik kalmamis. Sonra durup dusundum yarisi yenmeden bayatlayarak cope gidecek. Yada temel gidada cok indirim gorursem ay cok iyiymis diye aliyorum hic bsy olmazsa hediye aliyorum. ama su an aslinda para biriktirmek ilk onceligim. Ulasamayacagim bi yerde olmali.
Not;vade yi asla dusunmem esimde istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?