Tabiki her daim gelinMerhabalar herkese
Bir haftadır yazdıklarınızı okuyorum. Ve ekonomi/finans bölümünü iyi ki okumaya başlamışım diyorum. Eğer izniniz olursa bundan sonra ben de buralarda olmak istiyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren kısmetse 15 gün izin alıp aile ziyaretine gideceğiz ama onun dışında hep uğramak isterim
O kadar haklısın kimavimli bu sitemin komple hepsine karşıyım ben,
bence kimse hakettiğini maaşı almıyor
İnsanlar yıllarını veriyor bilimsel çalışmalar yapmaya çalışıyor ama ücret az, insanlar gece gündüz inşaatlarda çalışıyorlar ama aldığı para asgari ücret
En basiti madenciler adamlar bütün gün toprağın altında o karanın içinde asgari ücrete çalışıyorlar hiç bir güvence de yok
Yani bence sistem kötü zaten
Guzel düşmüşAltın düşmüşken alayım dedim 10 gr aldım bankadan. 153 küsürdü.
Ben düşeceğini tahmin ediyordum canım..Guzel düşmüş
Düşmez diyorduk
Kizlar ben karşı komşumu cok seviyordumm.
Yani iyi bi abla kızıda başka yerde oturuyordu ama bana arkadaştı anlaşıyorduk.
Ben kimseye gitmem gelmem ne mah. Ne binada bu ablayla girdik çıktık baska ortak tanıdığımız ablada vardi onun sayesinde birazda.
O oraya ya da bana gelince bir araya geldik.
Ben yinede hic bir zaman cat kapı girmedim.
Hâlâ öyle.
O gelmese ya da o abla gelmese 1 ay geçse yine girmem kapıda karsiliriz ancak falan.
Her neyse babamların kiracısı bu babamla aralarında sıkıntı olmuş yazın biz köydeyken bu ablanın cocuklari evli kalabalıklar hepsi bir araya geliyor sık sık ya da cocuklari bırakıp gidiyor cok gurultu oluyor. Seslerinden durulmuyor gece yarısına kadar. Gecenin bir yarısı c.mak. çalıştırıyor yani benim yatak odam kac defa söyledik lafdan anlamiyor.
Babam tartışmış ben sesinizden bıktım çıkın evden demis.
Sonra yine dedi defalarca kapılarına gitti.
Ev bulamadık diyorlar.
Ev bulamadık demeleri 1000tl super lux ev arıyorlar bu da mümkün diil.
Beğenmiyor bu abla evi.
Durumlarida yok daha fazlasini vermeye
Ama babamla aralarında geçenler yüzünden sanki banada mesafeliler
Ben zaten habersiz vs girip çıkmazdım hic onlar arardi gel kahve içelim diye cagiriyorlardi.
Bi gün yine çağırdılar gittim kizi falanda var.
Kocasıda evdeymiş bilmiyordum ama yemek almaya gelmiş cikiyormus kirayı çıkarıp benim önüme resmen atti.
Masada oturuyordum.
Okadar bozuldum ki.
Sizin ev sahibiniz ben değilim gidin annemlere verin kiranızı dedim.
Adam bana diyorki biz cikicaz ev bulunca oturmam zaten daha evinde diyor.
Bu benim sorunum diil dedim.
Kizi da babasına kızdı x in olayla bi ilgisi yok babasıyla olan sorun bu kiz napsın dedi.
O gün bugün görüşmuyorum istemiyorum.
Bana babam bile o hareketi yapamaz sen kimsin?
Bir an önce çıksınlar istiyorum.
Aklima geliyor sinirleniyorum.
Halada yuzsuzce cevap veriyorlar anneme falan çık dediklerinde.
Böyle insanlardan arınmak uzaklaşmak istiyorum.
Hep derlerdi komsunda arkadaşınızda olsun 1 defa tartışın yüzünü görmek icin diye
Benim hic suçum yokken arada kaynayan ben oldum.
Şu an böyle insanların hepsini hayatından çıkarmak istiyorum.
Niye milletin işine yaradiğın sürece iyisin acaba?
Acil şifalar olsuntr_lelli üzülme canım boşver.İnşallah kısa zaman içinde çıkarlar da gördükçe moralin bozulmaz.
Herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum buraya.Buraya yazmayınca para birikmiyor.Araba aldım kredili bir miktar vardı 40000 tl kredi çektim 24 ay 3.taksiti ödedim.Ama araba çok masraf benzini ,bakımı ,sigorta ,kasko ,vergisi daha kışlık lastik alacağım.Hiç birikim yapamıyorum hatta bu ay kk 2500 geldi asgarisini bile kmh tan ödeyeceğim.Neyse ocakta çift maaş var da ordan telafi edeceğim inşallah.Yeni yılda personel kredisi çekip araba için çektiğim krediyi yapılandırmak istiyorum.Bir an önce diğer banka kredisinden kurtulmalıyım.Martta yaklaşıyor bilezik için birikim yok daha.Yeni yılın ilk ayları inş toparlayacağım.Sonuçta araba da bir birikim satarsam ileride peşin param olur.
Annem hasta bugün izin aldım evdeyim.Ev hayatı çok güzel sıkılmışım işten galiba
Teşekkürler inşallahAcil şifalar olsun
Bence en güzel haşlamasi oluyor. Bayilirim bende cok severimKızlar nasılsınız ???
Bugün dışarı çıkmayacağım.. Akşam eşimle bim 'e , yerel bir markete ve tediye gittik.. Toplamda ikimiz 105 lira civarında harcadık.. Eksiklerin de çoğunu bulamadım yanii..
Listeyi eşimin eline tutuşturdum bugün aktardan falan alınacaklar var alsın hiç evden çıkasım yok...
Kızımı uyuttum onunla beraber yarım saatte ben kestirmişim.. Onu yerine yatırdım. 1 makina çamaşır yıkamıştım onları asıcam şimdi.. 1 makine daha atarım.. Tezgahı toparlar dondurucudan çıkarttığım köy tavuğunu pişiririm yavaş yavaş
Köy tavuğunu haşlama yapıcam kızlar siz nasıl yapıyorsunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?