Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tabiki her daim gelin
Hoşgeldiniz

Benim 2018 sen kabataslak beklentim.

Önceliğim tabiki sağlık♡
Huzur,bolluk,bereket♡
Canımı sıkan bir kaç insanı daha tamamen kendimden uzaklaştırmak, uzak durmak♡
Plânlı ve kendimi salmadan daha düzenli temizlik, yemek yapmak♡
Daha da sadeleşmek♡
Görmek istediğim bir kaç sehiri daha görmek♡
Eşya almamak♡
Daha cok kitap okumak♡
Eşimin 2018de ki işle ilgili sözleşmesi icin daha cok tevekkül etmek♡
Artık bırakıp bırakıp başladigim namazı düzenlı kılmak♡
Araba kredisini tamamen bitirmek♡
Her ay 1000tl kenara atabilecek kadar birikim♡

Ve şu evle ilgili sorunun bir an önce çözume ulasması icin 2018 lütfen dönüm olsun.
Herşey tamamen degissin
yepyeni en baştan mis gibi.
♡ amin.

O kadar haklısın ki

Kizlar ben karşı komşumu cok seviyordumm.

Yani iyi bi abla kızıda başka yerde oturuyordu ama bana arkadaştı anlaşıyorduk.
Ben kimseye gitmem gelmem ne mah. Ne binada bu ablayla girdik çıktık baska ortak tanıdığımız ablada vardi onun sayesinde birazda.
O oraya ya da bana gelince bir araya geldik.
Ben yinede hic bir zaman cat kapı girmedim.
Hâlâ öyle.
O gelmese ya da o abla gelmese 1 ay geçse yine girmem kapıda karsiliriz ancak falan.

Her neyse babamların kiracısı bu babamla aralarında sıkıntı olmuş yazın biz köydeyken bu ablanın cocuklari evli kalabalıklar hepsi bir araya geliyor sık sık ya da cocuklari bırakıp gidiyor cok gurultu oluyor. Seslerinden durulmuyor gece yarısına kadar. Gecenin bir yarısı c.mak. çalıştırıyor yani benim yatak odam kac defa söyledik lafdan anlamiyor.

Babam tartışmış ben sesinizden bıktım çıkın evden demis.
Sonra yine dedi defalarca kapılarına gitti.
Ev bulamadık diyorlar.

Ev bulamadık demeleri 1000tl super lux ev arıyorlar bu da mümkün diil.
Beğenmiyor bu abla evi.
Durumlarida yok daha fazlasini vermeye

Ama babamla aralarında geçenler yüzünden sanki banada mesafeliler
Ben zaten habersiz vs girip çıkmazdım hic onlar arardi gel kahve içelim diye cagiriyorlardi.

Bi gün yine çağırdılar gittim kizi falanda var.

Kocasıda evdeymiş bilmiyordum ama yemek almaya gelmiş cikiyormus kirayı çıkarıp benim önüme resmen atti.
Masada oturuyordum.
Okadar bozuldum ki.
Sizin ev sahibiniz ben değilim gidin annemlere verin kiranızı dedim.
Adam bana diyorki biz cikicaz ev bulunca oturmam zaten daha evinde diyor.

Bu benim sorunum diil dedim.

Kizi da babasına kızdı x in olayla bi ilgisi yok babasıyla olan sorun bu kiz napsın dedi.

O gün bugün görüşmuyorum istemiyorum.

Bana babam bile o hareketi yapamaz sen kimsin?

Bir an önce çıksınlar istiyorum.
Aklima geliyor sinirleniyorum.

Halada yuzsuzce cevap veriyorlar anneme falan çık dediklerinde.

Böyle insanlardan arınmak uzaklaşmak istiyorum.

Hep derlerdi komsunda arkadaşınızda olsun 1 defa tartışın yüzünü görmek icin diye

Benim hic suçum yokken arada kaynayan ben oldum.

Şu an böyle insanların hepsini hayatından çıkarmak istiyorum.

Niye milletin işine yaradiğın sürece iyisin acaba?

Herkese merhaba kizlar. haftasonu ufak bir kacamak yaptik bu ayki ek dersim gitti:) olsun cok iyi geldi bana. Nasipse 31 Aralikta son 2107 birikimimi yapip 2018 icin bir plan hazirlicam . Aslinda kafamda birseyler var ama esimle oturup bi plan yapalim istiyorum. Her ay bana ne kadar verebilirain dicem ve ona gore belirlicem.Herkese bereketli birikimler

tr_lelli üzülme canım boşver.İnşallah kısa zaman içinde çıkarlar da gördükçe moralin bozulmaz.

Herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum buraya.Buraya yazmayınca para birikmiyor.Araba aldım kredili bir miktar vardı 40000 tl kredi çektim 24 ay 3.taksiti ödedim.Ama araba çok masraf benzini ,bakımı ,sigorta ,kasko ,vergisi daha kışlık lastik alacağım.Hiç birikim yapamıyorum hatta bu ay kk 2500 geldi asgarisini bile kmh tan ödeyeceğim.Neyse ocakta çift maaş var da ordan telafi edeceğim inşallah.Yeni yılda personel kredisi çekip araba için çektiğim krediyi yapılandırmak istiyorum.Bir an önce diğer banka kredisinden kurtulmalıyım.Martta yaklaşıyor bilezik için birikim yok daha.Yeni yılın ilk ayları inş toparlayacağım.Sonuçta araba da bir birikim satarsam ileride peşin param olur.

Annem hasta bugün izin aldım evdeyim.Ev hayatı çok güzel sıkılmışım işten galiba

Acil şifalar olsun

3. Mak. Yıkaniyor.
Oğlumun karnını doyurdum.
Evi supurdum.
Toz aldim.
Çamaşır katladım yerleştirdim.
Oğlumun dolabını duzelttim..

Wc yıkancak
Yemek yapilacak.

eşimin maçı var akşam o sebeble kahvaltılıkları koyarım yeriz.. ben de banyoyu yıkarım.. mutfak dolağlarını falan silerim.. uğraşacak birşeyler bulurum artık.. bi de kitap okurum..

Evet ya bugün zaman bi ağır mi ilerliyor ne
Benim işlerde cabuk bitti.
Saçma sapan programlara kaldim tv de.
Soğuk olmasa bi de balkonu yıkama isi falan yorganları battaniyeleri yikayasim vardi
Atardım balkona.

Oğlumun nevresimini degistim bizim ki kaldi.
Kenarda duranlarıda yıkayıp kaldirdim.
Yıkancak bisiler arıyorum kendime iş.

Çikolatalı puding yaptim.
Oğlumla yeriz.

Aksama eşimden su ve ekmek isticem cikmicam ben evdeyim

Bazen evde ekmek olmuyor üşeniyorum çıkmaya esimde hep alır gelirken sorar gecen diyorki ben ekmek almasam ac kalicaksiniz
Çıkıp almıyorsun beni bekliyorsun diyor.
Aç kalıyoruz sanıyor sanirim.

Ben bazen günlerce ekmek yemem.
Aramam olmasada.
Olmadığını bile oglum isteyince fark ederim.

Oglum da zaten yiyo maşallah ekmeği az veriyorum yemekle doysun istiyorum.
Sandövic tost ekmegi falan oluyor dolapda zaten.

Kızlar nasılsınız ???

Bugün dışarı çıkmayacağım.. Akşam eşimle bim 'e , yerel bir markete ve tediye gittik.. Toplamda ikimiz 105 lira civarında harcadık.. Eksiklerin de çoğunu bulamadım yanii..

Listeyi eşimin eline tutuşturdum bugün aktardan falan alınacaklar var alsın hiç evden çıkasım yok...
Kızımı uyuttum onunla beraber yarım saatte ben kestirmişim.. Onu yerine yatırdım. 1 makina çamaşır yıkamıştım onları asıcam şimdi.. 1 makine daha atarım.. Tezgahı toparlar dondurucudan çıkarttığım köy tavuğunu pişiririm yavaş yavaş

Köy tavuğunu haşlama yapıcam kızlar siz nasıl yapıyorsunuz ???

Bence en güzel haşlamasi oluyor. Bayilirim bende cok severim

beren_naz araban hayırlı olsun.
Tavuk almayalı yıllar oluyor
Aldığımda haşlıyordum suyunu da çorba yapardım.organik köy tavuğu bulamıyoruz artık ne yazık ki.
Bugün eşim stok için yağ almış 5 kilo
Arabadan dır dır ses geliyordu usta birşey yok demiş sprey sıkmış geçmiş 10 tl vermiş.
Oğlumun 20 tl parası birikmiş 5 dolar alayım arada kaynayıp harcanmasın.
Kumbaramada 3.5 tl attım.pizza yaptım eşim işe gitti. Akşama tarhana çorbası yoğurtlu makarna yapıcam. Oğlumla ikimiz yicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…