Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bazen herşey üst üste gelir.
Geçmiş olsun.

beren_naz arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

Ay Kızlar bungün acayip yoruldum
Misafirlerim gitti boş günümde bu gün evi sildim süpürdüm, nevresimler değiştirildi yıkandı
Açma yaptım ama eşimin değişiyle sürrealist çalışmışım
Yarın yerli malı var kızımın sınıfına kuskus salatası yapayım dedim aldım tavuk haşladım
Kızım tavuk yemiyor anne başka bir şey yapalım dedi un kurabiyesi yaptık ama hafif yaktık bu olmaz dedik
Bonibonlu kurabiye yaptık omunda bonibonlarının rengi soldu ama yapacak bir şey yok artık
Başka bir şey yapacak halim yok
Duşa girmem lazım ona bile eriniyorum belim ağrıyor
Bu aralar kilo aldı başını gidiyor sanırım kolesterolüm yükseliyor acayip uyku basıyor yemekten sonra bir an önce toparlanmam lazım

Bu gün
70 market tavuk peynir havlu peçete kremşanti bonibon kırmızı biber nişasta yağlı kağıt aldım
25 tl Horoz aldık bizimki yaşlanmıştı yaşlıyı keseriz artık
15 tl süt
2 tl ekmek

iyi akşamlar hanımlar
yemek faslı meyve faslı derken saat geçti
bugün pazardan 2.5 liraya tel çırpıcı aldım bendeki silikondu hemen kırıldı bu sefer çelik olandan aldım
1.75 liraya da ekmek aldım başka harcamam yok

pazarda fiyatlar yine uçmaya başlamış hafiften
hiçbişey almadım buradaki marketin halk gününe bakacağım
yarın da süt alıp yoğurt mayalamam lazım evdeki yoğurt azaldı

Merhaba yeni oturdum resmen eşim evde Yok. Gündüz misafir vardı akşamada arkadaşımı davet ettim. Gündüz menüm patates salatası kek kurabiye turşu acılı ve ekmekti. Akşamda arkadaşıma dolaptan mantı çıkarttım onu yaptım çay içtik kahve oturduk o gitti bende uzandım yorulmuşum. Ayrıca sabah marketten patates kuş lokumu limon domates ekmek aldım 11 tl ödedim

Teşekkür ederim

Spora yazıldım bı 2. ayım.Yorgun gidiyorum dinlenmiş geliyorum özellikle spor sonrası buhar odası ve sauna süper :) kiloda çok fazla azalış yok çünkü yiyorum ama ölçülerim değişiyor biraz incelme var

Kizlar 'ya bi video izledim.
Yerlerde serili acibiber kuruları var fareler aralarında cirit atiyor (muhakkak yediğimiz neler bu aşamalardan geçiyordur ama insanın gözü görünce igreniyor)
Şuan paketli tüm pul biberlerden igrendim ki pul biberi cok kullanirim.
Napsak Ya?
Nerden alsak guvenilirdir.

Ben yazın kendim kurutup rondodan çekip denicem.
Bi tanıdığım böyle yapiyordu.

Allahım o fareler ayy icim kalktı
Faredende nefret ederim
Kalkıp pulbiberleri dökesim var.

Bu konu benim de bir ara takintimdi
Biraz obsesif kompususluk vardi bende
Fazla titizdim
Neyse ki şu an daha normalim
bu sene salça, biber patlıcan kuruları, toz biber, karabiber falan Antep'ten eşimin arkadaşı hanımına yaptırıp yolladi, gönül rahatlığıyla yiyoruz
Onun dışındaki şeyleri de hep bilindik markalardan almaya dikkat ediyorum
Evde herşeyi de kendimiz yapamayız sonucta

Sanırım bende böyle bir yer aricam.
En azından baharatlar icin
bir süre pulbiber kullanamam ben en azından o görüntü suan hafızamda viyk viyk fareler.

Buzlukda acı süs biberlerim var.
Ondan katarım yemeklere bir sure.

Bizim şirket personeli abla Maraşlı memlekete gidince getirip satıyor ben de almıştım bir kere cidden çok güzeldi.Aslında bildik yerden almalı.

Ya açıkcası ben o tarz şeyler izlemiyorum . Çünkü herşeyde bu tarz sıkıntılar mevcut eminim. Hangi birisine çözüm bulayım diye düşünüyorum. Ben kafama taktım mı taktığım için düşünmüyorum bile isteyerek. Ama kendiniz alıp kurutabiliriz iyi fikir

Buhar odası ve sauna fikri çok iyi geldi bana şimdi iki bebişle bütün gün evdeyim

Off iğrenç biz de salçayı ve pul biberi kvler yapıyor herşeyi kendi elleriyle o yüzden içim biraz rahat. Ama şimdi düşününce diğer kurutulmuş sebzeleri meyveleri falan hiçbirşey almamak gerek dışardan mümkünse.

Geçmiş olsun bazen böyle üstüste geliyor bir keresinde ben maaşımı çekip ( bir yere yatırmam gerekiyordu acil) çaldırmış, sonra da merdivenlerden yuvarlanıp bileğimi feci burkmuştum evde yatmak zorunda kaldım üstelik doğum günümdü ve yanımda da kimse yoktu o gün geldi aklıma.

Günaydın hanımlar
küçük küçük parçaladığım 2 ekmek vardı buzdolabında rondodan geçirip galeta unu yapacaktım köftelerde kullanmak için buzluğa atacaktım baktım küflenmiş hemen yapmam lazımdı beklemeseydim keşke
hiç sevmiyorum çöpe atmayı yazık oldu

günaydın
meraktan oğlumun kurban kumbarasini saydim 1206 tl cikti ...

yılbaşında bir hafta izin kopardım oğlumu alip memlekete gitmeye niyetim var bugün bilet bakicam.

yılbaşında kurbanda ve yazlık izninde yılda en az uc kez gidiyorum kayinvalidemlerde o kadar geliyor . cok mu görüşüyorum esimin ailesi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…