Bazen herşey üst üste gelir.Kizlar bugun benim icinde belali musibetli bir gundu
Kimligim kaybolduğu icin esim ders cikisi beni almaua gelirken bir araba onun aynasini ucurdu.
Muhtardan belge almamiz gerekiyor sanniyrduk megerse gerek yokmus. Bunu gidince ogrendik ters yon muhtar ve nufus müdürlüğü .
Ben sabah esim alsin diye anahtari evde bırakmıştım. O da kontrol etmemis aldim sanmis. Anahtar evde kaldi.
Teşekkür ederimberen_naz arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Ay Kızlar bungün acayip yoruldum
Misafirlerim gitti boş günümde bu gün evi sildim süpürdüm, nevresimler değiştirildi yıkandı
Açma yaptım ama eşimin değişiyle sürrealist çalışmışım
Yarın yerli malı var kızımın sınıfına kuskus salatası yapayım dedim aldım tavuk haşladım
Kızım tavuk yemiyor anne başka bir şey yapalım dedi un kurabiyesi yaptık ama hafif yaktık bu olmaz dedik
Bonibonlu kurabiye yaptık omunda bonibonlarının rengi soldu ama yapacak bir şey yok artık
Başka bir şey yapacak halim yok
Duşa girmem lazım ona bile eriniyorum belim ağrıyor
Bu aralar kilo aldı başını gidiyor sanırım kolesterolüm yükseliyor acayip uyku basıyor yemekten sonra bir an önce toparlanmam lazım
Bu konu benim de bir ara takintimdiKizlar 'ya bi video izledim.
Yerlerde serili acibiber kuruları var fareler aralarında cirit atiyor (muhakkak yediğimiz neler bu aşamalardan geçiyordur ama insanın gözü görünce igreniyor)
Şuan paketli tüm pul biberlerden igrendim ki pul biberi cok kullanirim.
Napsak Ya?
Nerden alsak guvenilirdir.
Ben yazın kendim kurutup rondodan çekip denicem.
Bi tanıdığım böyle yapiyordu.
Allahım o fareler ayy icim kalktı
Faredende nefret ederim
Kalkıp pulbiberleri dökesim var.
Sanırım bende böyle bir yer aricam.Bu konu benim de bir ara takintimdi
Biraz obsesif kompususluk vardi bende
Fazla titizdim
Neyse ki şu an daha normalim
bu sene salça, biber patlıcan kuruları, toz biber, karabiber falan Antep'ten eşimin arkadaşı hanımına yaptırıp yolladi, gönül rahatlığıyla yiyoruz
Onun dışındaki şeyleri de hep bilindik markalardan almaya dikkat ediyorum
Evde herşeyi de kendimiz yapamayız sonucta
Kizlar 'ya bi video izledim.
Yerlerde serili acibiber kuruları var fareler aralarında cirit atiyor (muhakkak yediğimiz neler bu aşamalardan geçiyordur ama insanın gözü görünce igreniyor)
Napsak Ya?
Faredende nefret ederim
Ya açıkcası ben o tarz şeyler izlemiyorum . Çünkü herşeyde bu tarz sıkıntılar mevcut eminim. Hangi birisine çözüm bulayım diye düşünüyorum. Ben kafama taktım mı taktığım için düşünmüyorum bile isteyerek. Ama kendiniz alıp kurutabiliriz iyi fikirKizlar 'ya bi video izledim.
Napsak Ya?
Faredende nefret ederim
Buhar odası ve sauna fikri çok iyi geldi bana şimdiSpora yazıldım bı 2. ayım.Yorgun gidiyorum dinlenmiş geliyorum özellikle spor sonrası buhar odası ve sauna süper :) kiloda çok fazla azalış yok çünkü yiyorum ama ölçülerim değişiyor biraz incelme var
Off iğrençKizlar 'ya bi video izledim.
Napsak Ya?
Faredende nefret ederim
Geçmiş olsun bazen böyle üstüste geliyorKizlar bugun benim icinde belali musibetli bir gundu
Kimligim kaybolduğu icin esim ders cikisi beni almaua gelirken bir araba onun aynasini ucurdu.
Muhtardan belge almamiz gerekiyor sanniyrduk megerse gerek yokmus. Bunu gidince ogrendik ters yon muhtar ve nufus müdürlüğü .
Ben sabah esim alsin diye anahtari evde bırakmıştım. O da kontrol etmemis aldim sanmis. Anahtar evde kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?