Evet çok zor biz büyük kızıma hamiyeyken Şırnaktaydık şu güneş harekatının olduğu gün doğuma girdim 2008 de esimi bırakamadım Şırnak devlet hastahanesinde dogdu Allahtan tabur komutanları doğuma girdigimi ogrenince sen gelmiyorsun demiş esime cantasi falan hazır kalmıştı şehit falan olursan ben o vicdana dayanam demiş Allah razı olsun zor günlerdi Allah sağlıkla sıhhatle dönmeyi nasip etsin hepsini korusun inşallahİnşallah hayırlısı hiç birşey için büyük konuşmak istemiyorum artık. Ama burada gündem sürekli yurt dışı görevi eşim bir kere gidip gelmişti şimdi yine bir konuşma var ama bilmiyorum çok korkuyorum şuan fatura kredi herşey bitti kafamda şuan tek derdim yurtdışı görevi çıkarsa ne yapıcaz
canım evet fazla gelmiş bencede..95tl elektrik faturası gelmiş ilk defa bukadar geldi.
14 senelik evliyim nerdeyse.
Ilk defa bukadar yüksek elektrik faturası ödicez
Cok sasirdim ya.
Ama fırını ve ufoyu calistirdim.
Özellikle firin cok çalıştı bu ay ondan sanirim
Kek yap açma yap surekli sufle ve kestane yaptim bir ara üst uste.
Bu ay kettle,firin ve mikrodalgayi az kullanip denicem bakalim fark edecek mi.
Bencede hazırsınız ben bile hissettimIdeal mi degil mi bilemem de, AVM lere gittigimizde bebe magazalarina falan bakmaya basladigimizi, bebeklerinden bahsedenlere farketmeden kulak kabarttigimizi, ucretsiz izin mi almaliyim, yoksa k.validem mi bakar vs diye dusunup, yorum yaptigimizi farkettik. 5-6 ay once hic boyle konulara kafa yormazdik.Ruhen hazirlik yapmisiz sanki
İşte evet bunları da görünce acaba mı diyorum .evlenmeden hemen önce doktora gittim bana ilk gece bile hamile kalabilirsin demişti o zaman . Bu ay bi kontrole daha gitmek istiyorum 6 ayda bir kendine baktırmak iyi sankiNe zaman hayirliysa o zamn olsun insallah
Bnm arkadasimda evlenince cocuk istemiyorum hayatimi yasamak istiyorum dedi
Simdide kendileri istiyor ama olmuyor
Arkadasimda kist cikmis doktor olmasi cok zor demis
Simdi cok pisman oluyor keske hic beklemeyip direk yapmasaydik diyor
Korkuyorum çok ne olur dua et bizim içinEvet çok zor biz büyük kızıma hamiyeyken Şırnaktaydık şu güneş harekatının olduğu gün doğuma girdim 2008 de esimi bırakamadım Şırnak devlet hastahanesinde dogdu Allahtan tabur komutanları doğuma girdigimi ogrenince sen gelmiyorsun demiş esime cantasi falan hazır kalmıştı şehit falan olursan ben o vicdana dayanam demiş Allah razı olsun zor günlerdi Allah sağlıkla sıhhatle dönmeyi nasip etsin hepsini korusun inşallah
Fark eder bence kettle çok fark ediyor ben misafir gelmedikçe çaycı mı hiç kullanmıyorum mesela . Kestaneyi teflon tavada yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum gayet güzel oluyor fırınla uğraşmıyorum95tl elektrik faturası gelmiş ilk defa bukadar geldi.
14 senelik evliyim nerdeyse.
Ilk defa bukadar yüksek elektrik faturası ödicez
Cok sasirdim ya.
Ama fırını ve ufoyu calistirdim.
Özellikle firin cok çalıştı bu ay ondan sanirim
Kek yap açma yap surekli sufle ve kestane yaptim bir ara üst uste.
Bu ay kettle,firin ve mikrodalgayi az kullanip denicem bakalim fark edecek mi.
Aynen oyle muayene oluyorsan cok iyiymis doktorda ne yapacagin konusunda bilgilendirir hemİşte evet bunları da görünce acaba mı diyorum .evlenmeden hemen önce doktora gittim bana ilk gece bile hamile kalabilirsin demişti o zaman . Bu ay bi kontrole daha gitmek istiyorum 6 ayda bir kendine baktırmak iyi sanki
Ben bir kere gittim korunma yöntemi için . Şimdi birde kontrol istiyorum bakalımAynen oyle muayene oluyorsan cok iyiymis doktorda ne yapacagin konusunda bilgilendirir hem
Arkadasim hic gitmedi en sonunda niye olmuyor diye gittiklerinde kist oldugunu ogrenmisti
Ekürimm cok coştum bu ara.canım evet fazla gelmiş bencede..
Ama kombide fark ettiriyor.. mikrodalga fırında baya aharcıyor..Hamarat hatun olunca fırın fazla çaıyorsun tabi dimi>)hamur işleri yapınca tabi>))
Sağlık olsun canım ya.. gereisi boş..
Ben döküm tavada yapıyorum oğlumda seviyor aslinda ama esim fırında seviyor.Fark eder bence kettle çok fark ediyor ben misafir gelmedikçe çaycı mı hiç kullanmıyorum mesela . Kestaneyi teflon tavada yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum gayet güzel oluyor fırınla uğraşmıyorum
Ben döküm tavada yapıyorum oğlumda seviyor aslinda ama esim fırında seviyor.
Aksam esim kahve istiyor şimdi 1 bardaklik su isiticam 10dk beklicem vs diyorum hooop kettle
Ee esime 2 tabak yemek isiticam diyorum hooop mikrodalga.
20-25tl kadar fazla gelmis.
Fatura yüksekte gelse mikrodalga ve firini birakamam
Yemekleri hep mikrodalgada isitirim
Oglumun pogacalarini filan
aa kendi çocuğun olunca çok seversin...bence...Ben öyle çocuk seven bir insanda değilim açıkcası
Ben döküm tavada yapıyorum oğlumda seviyor aslinda ama esim fırında seviyor.
Aksam esim kahve istiyor şimdi 1 bardaklik su isiticam 10dk beklicem vs diyorum hooop kettle
Ee esime 2 tabak yemek isiticam diyorum hooop mikrodalga.
20-25tl kadar fazla gelmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?