- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Bende kaynar hep suda bekletip pisiriyorum canim. (Sadece 2 küp şeker atıyordum ama tuz denemedim hic)lelli bi tarif vericem nolur bu sefer dene ben seveceğini düşünüyorum.
Kestaneyi kaynar suda bir saat kadar beklet. Biraz tuz biraz şeker ilave et, süzüp varsa çift taraflı tavada yoksa kapaklı tavada pişir. Çok lezzetli oluyor ve çok güzel açılıyor.
Ben çok iyi bir yerden alıyorum, bizim amire alan arkadaşım bana da alıyor. Ne çürük ne kurtlu çıkıyor. Ve hiç açılmayan olmuyor, bu sene yediğim kadar kestane yemedim.
aynen canım.. seviyosa öder>)Ekürimm cok coştum bu ara.
Sırf 10dk sufle icin bile 15dk onceden firin isıttim yarim saat yanmış oldu misal.
Ocakta yaparim kestaneyi ama esim fırında seviyor.
Seven ödesin artik napim dimi ya.
Yaa inan bende her çocuğu sevmem.Ben öyle çocuk seven bir insanda değilim açıkcası
İnşallahaa kendi çocuğun olunca çok seversin...bence...
Inan ben de direnicem diyorum ama elim gidiyor.Fatura yüksekte gelse mikrodalga ve firini birakamam
Yemekleri hep mikrodalgada isitirim
Oglumun pogacalarini filan
Ben de kullanıyorum pratik temiz geliyor ..Inan ben de direnicem diyorum ama elim gidiyor.
Hele mikro nekadar zararlida olsa ki bilmiyorum zararı nekadardir elim kolum.
Şimdi oğlumda öğrettim yemek ısıtıyor ben olmasam sıpa
Aynı şeyleri yaşayan biri olarak sizi çok iyıi anlıyorum oraların psikoloji başka oluyor Allah yardımcınız olsun sağ salim dönün inşallahKorkuyorum çok ne olur dua et bizim için
Ay inşallah canımmmmYaa inan bende her çocuğu sevmem.
Bazılarını öpmem bile ne bilim içime o sevgi düşmüyor.
Ama kendi çocuğun oyle baska ki.
Gece gidip nefes aliyormu ki diye kontrol ediyorsun. Defalarca üzeri açılmış mi diye bakiyorsun.
Hasta olsa ben hasta olayim nolur diye dua ediyorsun.
Allah o anneliği içine düşürüyor iste.
Sevgisi cok baska.
Ben de her çocuğu sevmem.
Hele yaramaz çocukları gördükçe Allahım nolur kinamim yani kınamıyorum falan diyorum.
Anne oluncada burda bizimle olursun inşallah ve lelli demişti dersin umarim
Amin inşallah Evimizde eşimizle birlikte huzurla oturmak istiyorumAynı şeyleri yaşayan biri olarak sizi çok iyıi anlıyorum oraların psikoloji başka oluyor Allah yardımcınız olsun sağ salim dönün inşallah
Amin insallahTopik bebek dolacak ne güzel isteyen herkese versin rabbim
selam hanımlarBen ayın 20sine kadar alışveriş yapmıcaktım
Lafımı yiyorum :)
Ama niye bi sorun =)
Seyhanlarda tavuk ve solo 32li wc kâğıt indirimdeymis.
Almasınmi simsi bu lelli.
Bukadar indirim kovalarken kazıkmı yisin.
:)
Oglum gelince bi akanze ben.
Bende öyleyim ama kendi çocuğun olunca iş değişiyor. Çok seviyorsun. Herşeyden herkesten daha çok seviyorsun. Yanında uyuyor sen uykusunda bile özlüyorsun.Ben öyle çocuk seven bir insanda değilim açıkcası
Benimde öyle oldu. 5 yıl istemiyoruz dedik.Ne zaman hayirliysa o zamn olsun insallah
Bnm arkadasimda evlenince cocuk istemiyorum hayatimi yasamak istiyorum dedi
Simdide kendileri istiyor ama olmuyor
Arkadasimda kist cikmis doktor olmasi cok zor demis
Simdi cok pisman oluyor keske hic beklemeyip direk yapmasaydik diyor
Ah ne guzel ya insallah arkadasimda hamile kalirBende öyleyim ama kendi çocuğun olunca iş değişiyor. Çok seviyorsun. Herşeyden herkesten daha çok seviyorsun. Yanında uyuyor sen uykusunda bile özlüyorsun.
Benimde öyle oldu. 5 yıl istemiyoruz dedik.
Kasıklarım çok ağrıyordu. Dr a gittim. Hiçde aklıma gelmedi. Verir bir mantar ilacı geçer defim. Dr senin çocuğun olmaz dedi dünyam yıkıldı.o gün 5 dr gezdim. Hepsi aynı şeyi söylediler.perşembe günüydü. C.tesi ameliyat günü verdiler. Hastaneye giderken gştmiyorum dedim.bir dr ye daha gidicem. O dr git film çektir dedi baktı etti. 2 ay sürdü gidip gelmem. Olmaz dedi.ameliyat olma ama olması imkansız.
Kafamdan çıkardım. Tatil yapmak için rexervasyon yaptırdım artık anne falan olamam dedim. 3 ay sonra karnım ağrıyor kasığım ağrıyor ahh dedim kistim ağrıyor yine dr gittim hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim isteyen herkese versin.
Kimsenin kucağı boş kalmasın
aaa ne kadar mutlu oldum okuyunca.. o kadar doktor imkansız demiş ama kısa zaman sonra hamile olduğunu öğreniyorsun. bu harika birşey :)Bende öyleyim ama kendi çocuğun olunca iş değişiyor. Çok seviyorsun. Herşeyden herkesten daha çok seviyorsun. Yanında uyuyor sen uykusunda bile özlüyorsun.
Benimde öyle oldu. 5 yıl istemiyoruz dedik.
Kasıklarım çok ağrıyordu. Dr a gittim. Hiçde aklıma gelmedi. Verir bir mantar ilacı geçer defim. Dr senin çocuğun olmaz dedi dünyam yıkıldı.o gün 5 dr gezdim. Hepsi aynı şeyi söylediler.perşembe günüydü. C.tesi ameliyat günü verdiler. Hastaneye giderken gştmiyorum dedim.bir dr ye daha gidicem. O dr git film çektir dedi baktı etti. 2 ay sürdü gidip gelmem. Olmaz dedi.ameliyat olma ama olması imkansız.
Kafamdan çıkardım. Tatil yapmak için rexervasyon yaptırdım artık anne falan olamam dedim. 3 ay sonra karnım ağrıyor kasığım ağrıyor ahh dedim kistim ağrıyor yine dr gittim hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim isteyen herkese versin.
Kimsenin kucağı boş kalmasın
Aaa hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahBu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim.Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
tebrik ederim canım.. sizde düşünmeye başlamıştınız.. sağlıklı bi gebelik süreci geçirmen dileğiyle..Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim.Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?