Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende kaynar hep suda bekletip pisiriyorum canim. (Sadece 2 küp şeker atıyordum ama tuz denemedim hic)
Bazen fırın torbasında
Bazen fırının ızgarasına dizip bazende çift taraflı döküm tavada
Benim erbaşlara her aksam verim kestane yemem demezler
Sagolasin

Ben öyle çocuk seven bir insanda değilim açıkcası
Yaa inan bende her çocuğu sevmem.
Bazılarını öpmem bile ne bilim içime o sevgi düşmüyor.
Ama kendi çocuğun oyle baska ki.
Gece gidip nefes aliyormu ki diye kontrol ediyorsun. Defalarca üzeri açılmış mi diye bakiyorsun.
Hasta olsa ben hasta olayim nolur diye dua ediyorsun.
Allah o anneliği içine düşürüyor iste.
Sevgisi cok baska.

Ben de her çocuğu sevmem.
Hele yaramaz çocukları gördükçe Allahım nolur kinamim yani kınamıyorum falan diyorum.

Anne oluncada burda bizimle olursun inşallah ve lelli demişti dersin umarim

Fatura yüksekte gelse mikrodalga ve firini birakamam
Yemekleri hep mikrodalgada isitirim
Oglumun pogacalarini filan
Inan ben de direnicem diyorum ama elim gidiyor.
Hele mikro nekadar zararlida olsa ki bilmiyorum zararı nekadardir elim kolum.
Şimdi oğlumda öğrettim yemek ısıtıyor ben olmasam sıpa

Inan ben de direnicem diyorum ama elim gidiyor.
Hele mikro nekadar zararlida olsa ki bilmiyorum zararı nekadardir elim kolum.
Şimdi oğlumda öğrettim yemek ısıtıyor ben olmasam sıpa
Ben de kullanıyorum pratik temiz geliyor ..
Kızlar evde birşeyler yapasım var bugün ..telli senin açmayı yapacağım okumuştum tarifini not almıştım ..yanına kurabiye yaparım belki hem evde yapmak daha sağlıklı ve ekonomik ..gelen giden yesin çocuklar olunca istiyorlar

kızlar ben birikimimi yarım, tam veya çeyrek olarak yapmaya karar verdim.. sanırım bilezik almicam.. hem daha fazla beklemim hem de elime geçtikçe onu harcamamak için altın alim diyorum. 650 tl nakitim var.. üstünü tamamlayıp bir yarım bir de çeyrek alırım.. bi yere borç verdiğim bi yarımım var o da gelecek.. bi de ailem ev hediyesi olarak hepsi yarım altın alacaktı onlarla konuşup ikna ettim çeyrek alın yeter diye annemi devreye koydum tabi kabul etmem yarım olsa falan diye. ( çünkü evlenince de benimle baya masraf yaptılar sağolsunlar). ailemden de 5 tane çeyrek gelecek. bu şekilde kalsın hiç bozdurmayım diyorum.. haftasonu inşallah çıkar alırım...

Ay inşallah canımmmm

Aynı şeyleri yaşayan biri olarak sizi çok iyıi anlıyorum oraların psikoloji başka oluyor Allah yardımcınız olsun sağ salim dönün inşallah
Amin inşallah Evimizde eşimizle birlikte huzurla oturmak istiyorum

Kızlar Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ne güzel konuşmuşsunuz..
Benim içinde dua edermisiniz
Benim şu anda imkansız, ama geçen hafta bir haber gördüm belki bir kaç sene içinde tedavim ilerleyebilir.
İnanın üzülmüyorum, Rabbimin vermediği daha büyük ödül, ben kabullendim. Eşimde aileside daha gık demedi.
Ama herşeyin sırrı dua, bizide dualarınızdan ayırmayın bebek sahibi olacağız inanıyorum, öyle bir his var içimde..

selam hanımlar
indirim görünce dayanamayanlar:)))
bu ay kredi borcunu erken kapattığım için pek harcayacak param kalmadı, her şeyi tam sınırda yapmam lazım.
ama dün oturduğum mahalleye yeni bir market açılmış
yudum 5litre 26 TL idi, kaçırır mıyım hemmmen attım sepete. hiç 30 TL'nin altında görmüyorum marketlerde.
yazı çıkaracak kadar sıvı yağ stoğum oldu.
başka şeylerde de indirim var mı diye baktım ama öyle güzel bir indirim yoktu:)

Ben öyle çocuk seven bir insanda değilim açıkcası
Bende öyleyim ama kendi çocuğun olunca iş değişiyor. Çok seviyorsun. Herşeyden herkesten daha çok seviyorsun. Yanında uyuyor sen uykusunda bile özlüyorsun.
Benimde öyle oldu. 5 yıl istemiyoruz dedik.
Kasıklarım çok ağrıyordu. Dr a gittim. Hiçde aklıma gelmedi. Verir bir mantar ilacı geçer defim. Dr senin çocuğun olmaz dedi dünyam yıkıldı.o gün 5 dr gezdim. Hepsi aynı şeyi söylediler.perşembe günüydü. C.tesi ameliyat günü verdiler. Hastaneye giderken gştmiyorum dedim.bir dr ye daha gidicem. O dr git film çektir dedi baktı etti. 2 ay sürdü gidip gelmem. Olmaz dedi.ameliyat olma ama olması imkansız.
Kafamdan çıkardım. Tatil yapmak için rexervasyon yaptırdım artık anne falan olamam dedim. 3 ay sonra karnım ağrıyor kasığım ağrıyor ahh dedim kistim ağrıyor yine dr gittim hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim isteyen herkese versin.
Kimsenin kucağı boş kalmasın

Ah ne guzel ya insallah arkadasimda hamile kalir
Cok istiyor cunku
Sizin yazdiginizi okuyunca cok mutlu oldum darisi isteyen herkesin basina insallah

aaa ne kadar mutlu oldum okuyunca.. o kadar doktor imkansız demiş ama kısa zaman sonra hamile olduğunu öğreniyorsun. bu harika birşey :)

Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim. Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
Aaa hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah

Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim. Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
tebrik ederim canım.. sizde düşünmeye başlamıştınız.. sağlıklı bi gebelik süreci geçirmen dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…