Küçük Düşün Büyük Olsun!

tebrik ederim canım.. sizde düşünmeye başlamıştınız.. sağlıklı bi gebelik süreci geçirmen dileğiyle..
Evet canım. Düşünmeden önce 3 ay folik asit kullanmam gerektiğini söylemişti doktor. Ağustos'tan beri kullanıyorum.
Bundan sonra benim elimden gelen sağlıklı beslenmek ve gıda takviyelerini almak. Gerisi tevekkül. Allah'a emanet.

Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim. Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

Çok sevindim, çok güzel bir haber bu

Ne kadar güzel bitmiş hikayeniz :)
Benimki kist fln değil daha keskin bir şey, ama Rabbime göre güçlük yok.

Ben senin için dua edeceğim. Hamilelerin duası kabul olur derler.

Çok teşekkür ederim. Ben bilinçli anne babaların çocuk yetiştirdiğini gördükçe toplum adına da çok mutlu oluyorum, evlatlarınız Rabbime emanet. İnşallah kucağınıza aldığınız günüde paylaşacağız. İçimden bi ses bu da kız diyor, bu da dip not olsun :)

Tebrik ederim canım..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Canım Rabbim inş en kısa zamanda sanada hayırlı bir evlat nsaip etsin.. Dualarımdasın..

ne güzel kabbuldim demişsin.. Allahtan geleni kabullenmek en doğrusu.. Ama belli mi olur Rabbim seni bebiş haberiyle müjdelesin inşallah.. dualarımda olacaksın..

Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim. Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

hayırla sağlıkla gelsin minik kuzunuz..
çok sevindim..
mis kokulu ,cenent kokusu alacaksınız inşaallah ne büyük şükür sebebi..
hayırlı olsun arkadaşım ..

ne güzel kabbuldim demişsin.. Allahtan geleni kabullenmek en doğrusu.. Ama belli mi olur Rabbim seni bebiş haberiyle müjdelesin inşallah.. dualarımda olacaksın..

Amin inşallah, çok uzun yıllar önce öğrendim, ve hiç engel gibi görmedim.
Şimdi eşime baktıkça evliliğime baktıkça şaşırıyorum, şükrediyorum kelimelere dökememki.
Bugünümü bilen yarınımı da bilir, beni başıboş bırakmazki
Ben inanıyorum bi yerlerde beni mucize bekliyor.
Olmazsada, Rabbime sığındım, beni bu imtihan için seçti, dünya geçici, o verdiğine de vermediğine de gık diyemem.

Canım Rabbim inş en kısa zamanda sanada hayırlı bir evlat nsaip etsin.. Dualarımdasın..
çok teşekkür ederim :)

Biz eşimle ilk çocuğumuzun kız olmasını çok istemiş ve öğrenince de çok sevinmiştik. İlki kız oldu ya ikincisi hiç fark etmez:)

aaa ne kadar mutlu oldum okuyunca.. o kadar doktor imkansız demiş ama kısa zaman sonra hamile olduğunu öğreniyorsun. bu harika birşey :)
Evet canım. Kistlerim çok büyüktü. Kistle hamile kalmak çok zormuş.Dr um inanamadı. Aşılama falan mı yaptırdın başka yerde diyordu hep.Çok dua ettim. Rabbim kabul etti.inş. isteyen herkes alsın kucağına.
Çok sevindim, çok güzel bir haber bu

Ne kadar güzel bitmiş hikayeniz :)
Benimki kist fln değil daha keskin bir şey, ama Rabbime göre güçlük yok.
Meryem suresini oku canım.
21 gün okunuyordu sanırum nette yazar.
Çok dua et. İnan sadece.Rabbim nasip etsin inş.

@elecda sağlıkla al yavrunu kuvağına.hayırlı olsun.

Hayırlı olsun tebrik ederim darısı isteyenlerin başına

Canım sen tevekkül et.
Çok yakinen tanıdığım bu sene bebeğini kucağına aldi.
Hemde 20 sene sonra.
Tüp bebekler tedaviler aşılar eşi bile ayrı tedavi gordu.
Olmadı olmadi.
Sonra birden bire kendiliğinden hamile kaldi simdi oğlu kucaginda. 41 yasinda kadin.
Allah insallah tez vakitte ol desin olsun.
Çok dua edicem.
Insallah bizlerde haberini alicaz.
Ya cok duygulandım okurken.
Rabbim ne büyük nasıl derman. Nasil şifa
Şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…