Çok teşekkürler canım. İnşallahAaa hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah
Evet canım. Düşünmeden önce 3 ay folik asit kullanmam gerektiğini söylemişti doktor. Ağustos'tan beri kullanıyorum.tebrik ederim canım.. sizde düşünmeye başlamıştınız.. sağlıklı bi gebelik süreci geçirmen dileğiyle..
Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim.Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
Bende öyleyim ama kendi çocuğun olunca iş değişiyor. Çok seviyorsun. Herşeyden herkesten daha çok seviyorsun. Yanında uyuyor sen uykusunda bile özlüyorsun.
Benimde öyle oldu. 5 yıl istemiyoruz dedik.
Kasıklarım çok ağrıyordu. Dr a gittim. Hiçde aklıma gelmedi. Verir bir mantar ilacı geçer defim. Dr senin çocuğun olmaz dedi dünyam yıkıldı.o gün 5 dr gezdim. Hepsi aynı şeyi söylediler.perşembe günüydü. C.tesi ameliyat günü verdiler. Hastaneye giderken gştmiyorum dedim.bir dr ye daha gidicem. O dr git film çektir dedi baktı etti. 2 ay sürdü gidip gelmem. Olmaz dedi.ameliyat olma ama olması imkansız.
Kafamdan çıkardım. Tatil yapmak için rexervasyon yaptırdım artık anne falan olamam dedim. 3 ay sonra karnım ağrıyor kasığım ağrıyor ahh dedim kistim ağrıyor yine dr gittim hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim isteyen herkese versin.
Kimsenin kucağı boş kalmasın
Ben senin için dua edeceğim. Hamilelerin duası kabul olur derler.Çok sevindim, çok güzel bir haber bu
Ne kadar güzel bitmiş hikayeniz :)
Benimki kist fln değil daha keskin bir şey, ama Rabbime göre güçlük yok.
Ben senin için dua edeceğim. Hamilelerin duası kabul olur derler.
Tebrik ederim canım..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Evet canım. Düşünmeden önce 3 ay folik asit kullanmam gerektiğini söylemişti doktor. Ağustos'tan beri kullanıyorum.
Bundan sonra benim elimden gelen sağlıklı beslenmek ve gıda takviyelerini almak. Gerisi tevekkül. Allah'a emanet.
Canım Rabbim inş en kısa zamanda sanada hayırlı bir evlat nsaip etsin.. Dualarımdasın..Kızlar Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ne güzel konuşmuşsunuz..
Benim içinde dua edermisiniz
Benim şu anda imkansız, ama geçen hafta bir haber gördüm belki bir kaç sene içinde tedavim ilerleyebilir.
İnanın üzülmüyorum, Rabbimin vermediği daha büyük ödül, ben kabullendim. Eşimde aileside daha gık demedi.
Ama herşeyin sırrı dua, bizide dualarınızdan ayırmayın bebek sahibi olacağız inanıyorum, öyle bir his var içimde..
ne güzel kabbuldim demişsin.. Allahtan geleni kabullenmek en doğrusu.. Ama belli mi olur Rabbim seni bebiş haberiyle müjdelesin inşallah.. dualarımda olacaksın..Kızlar Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ne güzel konuşmuşsunuz..
Benim şu anda imkansız, ama geçen hafta bir haber gördüm belki bir kaç sene içinde tedavim ilerleyebilir.
İnanın üzülmüyorum, Rabbimin vermediği daha büyük ödül, ben kabullendim. Eşimde aileside daha gık demedi.
Ama herşeyin sırrı dua, bizide dualarınızdan ayırmayın bebek sahibi olacağız inanıyorum, öyle bir his var içimde..
Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim.Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
ne güzel kabbuldim demişsin.. Allahtan geleni kabullenmek en doğrusu.. Ama belli mi olur Rabbim seni bebiş haberiyle müjdelesin inşallah.. dualarımda olacaksın..
çok teşekkür ederim :)Canım Rabbim inş en kısa zamanda sanada hayırlı bir evlat nsaip etsin.. Dualarımdasın..
Biz eşimle ilk çocuğumuzun kız olmasını çok istemiş ve öğrenince de çok sevinmiştik. İlki kız oldu ya ikincisi hiç fark etmez:)Çok teşekkür ederim. Ben bilinçli anne babaların çocuk yetiştirdiğini gördükçe toplum adına da çok mutlu oluyorum, evlatlarınız Rabbime emanet. İnşallah kucağınıza aldığınız günüde paylaşacağız. İçimden bi ses bu da kız diyor, bu da dip not olsun :)
Hayırlı olsun çok sevindimBu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim.Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
Tebrik ederim canım..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Çok teşekkürler. İnşallah sağlıkla gelir.hayırla sağlıkla gelsin minik kuzunuz..
çok sevindim..
mis kokulu ,cenent kokusu alacaksınız inşaallah ne büyük şükür sebebi..
hayırlı olsun arkadaşım ..
Evet canım. Kistlerim çok büyüktü. Kistle hamile kalmak çok zormuş.Dr um inanamadı. Aşılama falan mı yaptırdın başka yerde diyordu hep.Çok dua ettim. Rabbim kabul etti.inş. isteyen herkes alsın kucağına.aaa ne kadar mutlu oldum okuyunca.. o kadar doktor imkansız demiş ama kısa zaman sonra hamile olduğunu öğreniyorsun. bu harika birşey :)
Meryem suresini oku canım.Çok sevindim, çok güzel bir haber bu
Ne kadar güzel bitmiş hikayeniz :)
Benimki kist fln değil daha keskin bir şey, ama Rabbime göre güçlük yok.
Hayırlı olsun tebrik ederim darısı isteyenlerin başınaEvet canım. Düşünmeden önce 3 ay folik asit kullanmam gerektiğini söylemişti doktor. Ağustos'tan beri kullanıyorum.
Bundan sonra benim elimden gelen sağlıklı beslenmek ve gıda takviyelerini almak. Gerisi tevekkül. Allah'a emanet.
Canım sen tevekkül et.Kızlar Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ne güzel konuşmuşsunuz..
Ya cok duygulandım okurken.Bende öyleyim ama kendi çocuğun olunca iş değişiyor. Çok seviyorsun. Herşeyden herkesten daha çok seviyorsun. Yanında uyuyor sen uykusunda bile özlüyorsun.
Benimde öyle oldu. 5 yıl istemiyoruz dedik.
Kasıklarım çok ağrıyordu. Dr a gittim. Hiçde aklıma gelmedi. Verir bir mantar ilacı geçer defim. Dr senin çocuğun olmaz dedi dünyam yıkıldı.o gün 5 dr gezdim. Hepsi aynı şeyi söylediler.perşembe günüydü. C.tesi ameliyat günü verdiler. Hastaneye giderken gştmiyorum dedim.bir dr ye daha gidicem. O dr git film çektir dedi baktı etti. 2 ay sürdü gidip gelmem. Olmaz dedi.ameliyat olma ama olması imkansız.
Kafamdan çıkardım. Tatil yapmak için rexervasyon yaptırdım artık anne falan olamam dedim. 3 ay sonra karnım ağrıyor kasığım ağrıyor ahh dedim kistim ağrıyor yine dr gittim hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim isteyen herkese versin.
Kimsenin kucağı boş kalmasın
Hayırlı olsun tebrik ederim darısı isteyenlerin başına
Çok teşekkürler. Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hayırlısı olsun inş.. sağlıkla kucağınıza alın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?