Çok teşekkürler canım. Ben başlangıcı yaptım gelin peşimdenSeneye topiğe çingene çadırı germezsem
'na teee suu sağ bildirimler seysinin ordan
Portal seysinin oraya kadar.
Hepimizin bebeğini sallarız doldurur içine
elecda cok ama cok sevindim canim.
Sağlıkla gelsin darısı hepimizin tüm isteyenlerin basina.
Afiyet olsun kuzulara.Ben de kullanıyorum pratik temiz geliyor ..
Kızlar evde birşeyler yapasım var bugün ..telli senin açmayı yapacağım okumuştum tarifini not almıştım ..yanına kurabiye yaparım belki hem evde yapmak daha sağlıklı ve ekonomik ..gelen giden yesin çocuklar olunca istiyorlar
InsAllah dr. 4 ay korun dedi 2 ay daha kaldi.Çok teşekkürler canım. Ben başlangıcı yaptım gelin peşimdenİnşallah Allah sana da nasip eder. İnşallah ben de sağlıkla kucağıma alabilirim.
Bu arada ailemden ve işten kimsenin haberi yok. Direkt burada paylaştım
Öncesinde 3 ay folik asit ve omega-3 kullanmayı unutma. İnşallah güzel haberini bekliyoruz.InsAllah dr. 4 ay korun dedi 2 ay daha kaldi.
Sonra bende denicem yine istiyorum.
Mart ve nisanda umarim bende böyle bir haberle gelirim peşinden
Ruya ben okurken yoruldum ellerine sağlık kolay gelmiştir inş.telefon kırılmasaymış iyiyimiş
Amman dikkat hasta ediyor bu havalarKızlar bizde nasipse bahara kızıma kardeş istiyoruz nisan mayıs falan muhtemelenböyle isteyenleri ve hamileleri görünce ayrı bi seviniyorum ben
Evlat bambaşka bişey rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese
Kızımı uyuttum şimdi sarındım battaniyeye oturuyorum.. Hava çok güzel.. Evde sıcak ama ben donuyorum yaa ellerim ayaklarım buz gibi boğazlarım acıyo galiba hastalanıcam
Markete gittim 33 lira multinet ve 22 lira nakit harcadım..
Sorma canım bazılarını yazmadım bile yazarken yoruldumvalla hiç yoktan yere masraf çıktı işte..
Verim canim.Kızlar açma tarifini geçmiş sayfalardan bulamadım
Tekrar paylaşabilecek olan var mı
Akşam deneyebilirim
Iyide orijinalleri zaten pahalıdır ki.Kızlar akşam eşim elinden düşürdü , telefonun ekranı kırılmıştı demiştim yaa...
Telefonunun ön camını bi kere değiştirtmişti. şimdi yine aynı adama gitmiş demiş ki "ekran orjinal mi acaba ? " Adam da " hayır abi değil " demiş... Eşim çok fena bozulmuş..
Sıfır aldık telefonu cebinde ön camı kırıldı ama ekran sağlamdı yani sadece camı değiştirsin diye götürüp yaptırmıştı.. Apple store a gitmek zor geldi.. Burda bi yere yaptırdı..
O zaman sormuş arkadaşlarına ekranı değişirmesinler fln diye aklına gelmiş ... bu çocuğu önermiş bi tanıdığı çalmaz abi ama yine de güven olmaz demiş.. Şimdi kıyameti kopartıcam diyo.. Benim orjinal ekranımı nerden nerden bulup getirecekCam değiştiriyorum diye benden 125 lira para aldı. Üstüne orjinal olan ekranımı yürüttü , benim telefonuma çakmasını taktı muhtemelen de orjinalini başkasına 200 den vermiştir diyo.. Baya baya gidip adamın canına okuyacak galiba Ki eşim çok sessizdir normalde
Haklı eşim ama sorun çıkmaz umarım.. korkarım ben böyle insanlardan
canım iç ekran var.. o sağlamış anladığım kadarıyla. camı değiştirmiş.. içindeki orjinal ekran yerinede gidip çakma ekran koymuş birde..Iyide orijinalleri zaten pahalıdır ki.
Esim 500tl yaptırdı ekranini.
Rica ederim inşallah begenirsiniztr_lelli teşekkürler tarif için akşam deneyeceğim
Himmm.canım iç ekran var.. o sağlamış anladığım kadarıyla. camı değiştirmiş.. içindeki orjinal ekran yerinede gidip çakma ekran koymuş birde..
Artık telefoncularada güvenilmiyor.. babamı telininde imeini çaldılar..Telefonu iflah olmadı..yeni telefon almak zorunda kaldı..
Biz eşimle ilk çocuğumuzun kız olmasını çok istemiş ve öğrenince de çok sevinmiştik. İlki kız oldu ya ikincisi hiç fark etmez:)
Canım sen tevekkül et.
Çok yakinen tanıdığım bu sene bebeğini kucağına aldi.
Hemde 20 sene sonra.
Tüp bebekler tedaviler aşılar eşi bile ayrı tedavi gordu.
Olmadı olmadi.
Sonra birden bire kendiliğinden hamile kaldi simdi oğlu kucaginda. 41 yasinda kadin.
Allah insallah tez vakitte ol desin olsun.
Çok dua edicem.
Insallah bizlerde haberini alicaz.
Ya cok duygulandım okurken.
Rabbim ne büyük nasıl derman. Nasil şifa
Şükürler olsun.
Aynen maalesef canım ya..Rabbim yar etmesin.. hileci hurdacı olmuş herkes>(Himmm.
Yapiyorlar ya dolandiricimi yok canim.
Benim kardeşiminde pc kasasının ana kartını alıp daha ucuz bise takmışlardı . Ve bunu yapanda komşumuzun oglu.
Hani tanıdık diye ona verdik anlamayız sandı demek.
Kardeşim anlar icini acar bakar temizler
Valla dolandırıcılıktan kazanıyorlar helalmi sanki.
Evet canım. Kistlerim çok büyüktü. Kistle hamile kalmak çok zormuş.Dr um inanamadı. Aşılama falan mı yaptırdın başka yerde diyordu hep.Çok dua ettim. Rabbim kabul etti.inş. isteyen herkes alsın kucağına.
Meryem suresini oku canım.
21 gün okunuyordu sanırum nette yazar.
Çok dua et. İnan sadece.Rabbim nasip etsin inş.
@elecda sağlıkla al yavrunu kuvağına.hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?