Iyide orijinalleri zaten pahalıdır ki.
Esim 500tl yaptırdı ekranini.
canım iç ekran var.. o sağlamış anladığım kadarıyla. camı değiştirmiş.. içindeki orjinal ekran yerinede gidip çakma ekran koymuş birde..
Artık telefoncularada güvenilmiyor.. babamı telininde imeini çaldılar..Telefonu iflah olmadı..yeni telefon almak zorunda kaldı..
iyim canim hamdolsun diyelimHemsire nora nasilsin merak etmistim seni bide @sempatik_kiz i
gelirimiz 7500tl hoşbulduk arkadaşım
Gecmis olsuniyim canim hamdolsun diyelim
boyun fıtığı çıktı fizik tedavi gördüm hala ağrılarım oluyor ama buna şükür.
çalışırken idare ediyorum işte...
Tekrar hoşgeldin geçmiş olsunSelam kızlar
dedim ya uzun zaman oldu gormeyeli.
boyun fıtığı cikti fizik tedavi iğne ilac boyunluk derken geçen hafta işe döndüm.
boynumu korumam lazım.
isyerinde dikkat etmem gerek.
agir kaldirmamam ve usutmemem gerek.korumassan ameliyat olursun dedi doktorum.
işten geldim eşimle oğlum toktu.
ben börek yedim ihlamur çayi ile.
yarin oğlumun okulunda
Yerli malı günü var payimiza Kivi cikmis gelirken meyve aldim 22 tl tuttu.
Kivi çıkmasına öyle sevindim ki zira birşey yapacak gucum yok.
Meyve salatasi yaptim onlara...
Eşimle oğlum spora gitti.
Benim banyoyu ovalamam lazım,evi silmem gerek ama Adet sancısı beni cok zorluyor
Bu arada diyetisyene gittim 1 ayda 5 kilo verdim diyet ve yürüyüşle.
bu ara hafif kacirdim ama genel olarak devam ediyorum bir 6 kilo daha zayiflamam gerek...
lelli bi tarif vericem nolur bu sefer dene ben seveceğini düşünüyorum.
Kestaneyi kaynar suda bir saat kadar beklet. Biraz tuz biraz şeker ilave et, süzüp varsa çift taraflı tavada yoksa kapaklı tavada pişir. Çok lezzetli oluyor ve çok güzel açılıyor.
Ben çok iyi bir yerden alıyorum, bizim amire alan arkadaşım bana da alıyor. Ne çürük ne kurtlu çıkıyor. Ve hiç açılmayan olmuyor, bu sene yediğim kadar kestane yemedim.
teşekkür ederim canımTekrar hoşgeldin geçmiş olsun
teşekkür ederimGecmis olsun
Kestane cok kalorili hanimlar.cokkk severdim oysa
diyetisyen yasakladi bana.3 tanesi 1 dilim ekmek demek...
Ayy canım benim ne cok sevindim ve de şaşırdım.Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim.Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
hosbulduk.bende çok ozledim ya inanınBu aradanora2010 hosgeldin ozlettin kendini..
gec kalinca kotu oluyor ya cidde n :_(selam kızlar yoğun is gunu bitti şükür yeni minibuse bindim ...
iki sabahtir geç kalıyorum bu sabah taksiye bindim 40 tl odedim elim titredi
halley ve ekmek arası kaşar yedim 3 tl oraya verdim
7 tl de kumbarama attim
yemeğim var tursu ayran yaparım
dun evi supurup silmiştim aksama wc mutfak haric pek isim yok
aynen ben dun sabahta 30 dk gec kaldim kusura bakmayin ile geçirdim ama bu sabah o suratı cekemezdim :)))gec kalinca kotu oluyor ya cidde n :_(
bizim ilk yarim saat kesinti olmuyor allahtan.Kartli sistem ustelik.aynen ben dun sabahta 30 dk gec kaldim kusura bakmayin ile geçirdim ama bu sabah o suratı cekemezdim :)))
bizde kartta yok kesinti de bol bol daha erken cikin vsvs asik suratlar var :) iki ulaşım değiştiriyorum .. 1.5 saat yolum sürüyor . sabah 7.30 ..09 aksam 19 .20.30 arası yollardaydım . 14 yildir ayni yerdeyim artik biraz esneklik hakkim ama nerdeeeebizim ilk yarim saat kesinti olmuyor allahtan.Kartli sistem ustelik.
ben uyuyakalinca yürüme gittim 2 defa.18 dk gibi tutuyor hızlı yürüme.
taksi ile gidemem maalesef bir servis trafigi oluyor 5 dk lik yola 50 tl yazar hani
bizde kartta yok kesinti de bol bol daha erken cikin vsvs asik suratlar var :) iki ulaşım değiştiriyorum .. 1.5 saat yolum sürüyor . sabah 7.30 ..09 aksam 19 .20.30 arası yollardaydım . 14 yildir ayni yerdeyim artik biraz esneklik hakkim ama nerdeeee
yurume mesafesi ile 18 dk cok iyi bence keske bende yakin olsam isyerinde nasil özeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?