Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyide orijinalleri zaten pahalıdır ki.
Esim 500tl yaptırdı ekranini.

Canım en az 200 e satar diyordu belki de dediğin gibi daha bile fazla demek ki...

Size de geçmiş olsun canım güven kalmadı kimseyeee...

Evet canım ilk kırıldığında iç ekran sağlam dışındaki cam kırıktı.. Bu adama götürmüş adam iç ekranını çalmış.. İkinciye de ona gitti iç ekran kırılmış bu defa.. Adam abi orjinal değil diyince çok bozulmuş eşim.. " çakma takmasına müsade ettim.. beni ona yollayan çocuğu sokucam araya gitsin istesin ben gidersem döverim o adamı " diyor...

Eşimi bu adama yönlendiren de eşimin sorumlu olduğu ekipte çalışıyormuş.. Eskiden de telefoncuda da çalışmış cocuk.. Bakalım inşallah halledip orjinalini alırlar adamdan...

Böyle nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum yaa.. burdan 2 kuruş kar ettin diyelim başka yerlerden neler neler kaybedecek bu dünyada , öteki dünyada da ahh ne diyeyim Allah ıslah etsinn böyleleriniii

Oğlumu yıkadım.akşama yemeğim var.
Mercimek haşladım dondurucuya da koydum. İnce bulgur bitmişti onu aldım. Birde sandviç ekmeği yarın hamburger yapıcam evde.su ve ekmek 10 tl tuttu.
Yarın gün varmış erken olfu bir daha ki hafta bekliyordum.
Çekiliş yapmıştuk hediye almam lazım
Bitki çay içn süzgeçli çaydanlık alıcam
Bugün ev baktım birkaç yere. Kredi çektirmiyormuş müteahhit vergi öfüyorum diyor. Kredisix zor satarsın dicektim tuttum çenemi. Bazen çok mu doyumsuz oldum diyorum ama geleceği düşününce kira getirisi olan bir ev iyi olur diyorum.
Çok mu doyumsuzluk benim ki gerçekten.

Son düzenleme:
Selam kızlar
dedim ya uzun zaman oldu gormeyeli.
boyun fıtığı cikti fizik tedavi iğne ilac boyunluk derken geçen hafta işe döndüm.
boynumu korumam lazım.
isyerinde dikkat etmem gerek.
agir kaldirmamam ve usutmemem gerek.korumassan ameliyat olursun dedi doktorum.

işten geldim eşimle oğlum toktu.
ben börek yedim ihlamur çayi ile.
yarin oğlumun okulunda
Yerli malı günü var payimiza Kivi cikmis gelirken meyve aldim 22 tl tuttu.
Kivi çıkmasına öyle sevindim ki zira birşey yapacak gucum yok.
Meyve salatasi yaptim onlara...

Eşimle oğlum spora gitti.
Benim banyoyu ovalamam lazım,evi silmem gerek ama Adet sancısı beni cok zorluyor

Bu arada diyetisyene gittim 1 ayda 5 kilo verdim diyet ve yürüyüşle.
bu ara hafif kacirdim ama genel olarak devam ediyorum bir 6 kilo daha zayiflamam gerek...

Tekrar hoşgeldin geçmiş olsun

Kestane cok kalorili hanimlar.cokkk severdim oysa
diyetisyen yasakladi bana.3 tanesi 1 dilim ekmek demek...

Kestane cok kalorili hanimlar.cokkk severdim oysa
diyetisyen yasakladi bana.3 tanesi 1 dilim ekmek demek...

Aslinda bir sirrimi vereyimmi
Esim utanmasa fotosentez yapicak yemek icmek hic aklina gelmez bi tek kuruyemise hic itiraz etmez sevmedigi bsy yok yemek ayirmaz ama az yer yada mumkun oldugunca yemez yerdi bide bunu kesfettim.
Askim cok canim istiyor diye aliyorum 3 4 tane ancak yiyorum. Maksat o yesin. Cabalarim ise yaradi

Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim. Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
Ayy canım benim ne cok sevindim ve de şaşırdım.Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.

selam kızlar yoğun is gunu bitti şükür yeni minibuse bindim ...
iki sabahtir geç kalıyorum bu sabah taksiye bindim 40 tl odedim elim titredi

halley ve ekmek arası kaşar yedim 3 tl oraya verdim
7 tl de kumbarama attim
yemeğim var tursu ayran yaparım

dun evi supurup silmiştim aksama wc mutfak haric pek isim yok

gec kalinca kotu oluyor ya cidde n :_(

aynen ben dun sabahta 30 dk gec kaldim kusura bakmayin ile geçirdim ama bu sabah o suratı cekemezdim :)))
bizim ilk yarim saat kesinti olmuyor allahtan.Kartli sistem ustelik.
ben uyuyakalinca yürüme gittim 2 defa.18 dk gibi tutuyor hızlı yürüme.
taksi ile gidemem maalesef bir servis trafigi oluyor 5 dk lik yola 50 tl yazar hani

bizim ilk yarim saat kesinti olmuyor allahtan.Kartli sistem ustelik.
ben uyuyakalinca yürüme gittim 2 defa.18 dk gibi tutuyor hızlı yürüme.
taksi ile gidemem maalesef bir servis trafigi oluyor 5 dk lik yola 50 tl yazar hani
bizde kartta yok kesinti de bol bol daha erken cikin vsvs asik suratlar var :) iki ulaşım değiştiriyorum .. 1.5 saat yolum sürüyor . sabah 7.30 ..09 aksam 19 .20.30 arası yollardaydım . 14 yildir ayni yerdeyim artik biraz esneklik hakkim ama nerdeeee

yurume mesafesi ile 18 dk cok iyi bence keske bende yakin olsam isyerinde nasil özeniyorum

ama servisiniz olmali ya boyle cok zor.
evet cok yakin.trafik yoksa 5 6 dkika fabrika.
sırf burasi yakin diye vazgecemiyorum
daha inceki isyerim 30 dk sürüyordu servis ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…