Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar salondan k.valideme gectim. Yemegimizi yedik, cay iciyoruz. Yarin aksam oturup 2018 butce planimizi yapacagim. Esime yapalim diyorum, beni karistirma cep harcligimi ver, kafana gore takil diyor. Bunaliyormus! Ne enteresan kocam var yaa. Annesi de guluyor, babasi da 40 indan sonra dahil olmustu, 10 senesi kalmis diyor. Napiyim artik, en azindan planlara uyuyor, zorluk cikarmiyor, savurganligi yok. O da boyle biri deyip, sukrediyorum

Merhaba Kızlar ben geldim yemek yedik falan filan çay saati neyseee . Gece maaşımız yatacak bende hemen bir plan yaptım. Şöyle ki bu ay izne gittiğimiz için 3 gün Doğu maaşından kesinti olacak bu durumda 5350 tl yerine 5150 tl yatacak. Evi almamızın yıl dönümü o yüzden sigortalar var onları ödeyeceğiz. Bu durumda
Ev kredisi 2500 tl (normalde 2250 ama sigortalarla o rakam)
Doğalgaz 45
Elektrik 46
Tivibu 15
İnternet 57
Telefon 30
Telefon 45
Ev kirası 750
Aidat 50
2 adet çeyrek altın alıp kenara atacağım
Geriye 1100 tl kalıyor Kızlar . 80 tl zeytinyağı 75 tl likte deterjan almam lazım . Gerisini haftalara bölüp harcama yapacağız

Bende kart borcumu kapaticam elime para gecti harcamadan borc bitsin :)
Sonra aylik kalan maasimi dikkatli kullanirsam oh mis

tuce_tuce 250 tl mi sigorta. Biz daha fazla ödüyoruz. Birde dask hayat sigortası hariç

Tutumlu . anneden ürün satan var mı güvenilir mi
Birde ttnet in cep tel hattını kullanan varmı geçer mi her yerde.
Janita spor salonunda mı çalışıyorsun canım

Görümcenin eşi o bankada çalışıyor o vermişti krediyi evet 2500 tl göndermen yeterli dedi bize . Ama eşime söyledim yarın kesinleştir aman eksik olmasın dedim

Bir yildir arkadas sakatlandigi icin onun yerine haftanin 3 bazen de 4 gunu calistim. Ocak ayindan itibaren arkadasim geri donecek, ben de birakiyorum canim.

Bende severim kestane . Çok kalori varsa bsya yiyim ben kilo aldırır belki.
Ama bir inanış varmış hamile biri kestane yerse bebekte doğum lekesi olurmuş. Ben yemiştim. Hamileliğimin son aylarına doğru öğrendim. Yüzünde leke olursa diye de korkmuştum. Oğlumda leke var ensesinde. Kestaneden mi bilmiyorum artık. Topikte hamilelerde var batılmıdır bilmem

Görümcenin eşi o bankada çalışıyor o vermişti krediyi evet 2500 tl göndermen yeterli dedi bize . Ama eşime söyledim yarın kesinleştir aman eksik olmasın dedim
Biz 400 ödedik bu yıl hepsi içinde
Bankadan bankaya değişiyordur. Birde tanıdıkta varsa indirim yapıyorlar sanırım.

Kızlar size bir şey danışayım
Bizim ev kredimiz 7-8 ay önce bitti bu ay DASK yaptırdık
Bide bu gün eşimi bankadan aramışlar ev siğortanız hazır gelip ödeme yapabilirsiniz diye eşimde beni aradı
Kredi öderken zorunluydu ama şimdi yaptırsak mı bilemedim çok bir mebla değil ama varmı aranızda yaptıran

Bu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim. Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
Ay hayirli olsun seni verimli rutinden takip ediyordum.. Allah gonlune gore vermiş sag salim kucagina almakta nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim, onuda deneyeceğim böyle paket program duaları severim.

Canim bizimde cocugumuz olmuyordu korunmamiza ragmen.. ilk gittigimiz doktor sperm sayisinda ve hareketliliginde azlik var siz anca tup bebekle cocuk sahini olursunuz demisti. Tup bebek merkezi de daha erken diyip baska tedavi yontemi onerdi.Sonra esm baska doktora gorundu iki kez. Ucuncu kez gittiginde benim adetim gecikmisti... ilk defa olam birseydi bu. Test yaptik hamile oldugumu öğrendim.. bebegi olanlara hep imrenirdim. Cocugum olsun diye dua ederken bilegimdeki zincirim bile kirilmisti . Sonra esim ucuncu kez doktora gittiğin de varikosel ameliyati olmasi gerekiyormuş. Ancak doktor ikinci cocugu düşünürseniz yaptir demiş...
Icini karalar baglamasin...
Her serde bir hayir var.. her seyinde bir zamani var...
Ne guzel ki bu konu sizin evliliginizi yipratmamis... birbirinize sarilmisisiniz.

biz yaptirmadik canim gerek görmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…