cokk iyi sakın vazgeçme memnunsan isinden .. birde kışı var bu işinama servisiniz olmali ya boyle cok zor.
evet cok yakin.trafik yoksa 5 6 dkika fabrika.
sırf burasi yakin diye vazgecemiyorum
daha inceki isyerim 30 dk sürüyordu servis ile :)
Görümcenin eşi o bankada çalışıyor o vermişti krediyi evet 2500 tl göndermen yeterli dedi bize . Ama eşime söyledim yarın kesinleştir aman eksik olmasın dedim
Bir yildir arkadas sakatlandigi icin onun yerine haftanin 3 bazen de 4 gunu calistim. Ocak ayindan itibaren arkadasim geri donecek, ben de birakiyorum canim.
Hadi ya bilmiyordum.Kestane cok kalorili hanimlar.cokkk severdim oysa
diyetisyen yasakladi bana.3 tanesi 1 dilim ekmek demek...
Kestane müthiş bir sey.Hadi ya bilmiyordum.
Gerçi ben içinden 3 tane ancak yerim ama öğrenmem iyi oldu
Bende kestane şekerini daha cok severim.Kestane müthiş bir sey.
Haşlamasi firinda pisirmesi ...
Kestane şekeri de aliyorum ben cok seviyorum
Biz 400 ödedik bu yıl hepsi içindeGörümcenin eşi o bankada çalışıyor o vermişti krediyi evet 2500 tl göndermen yeterli dedi bize . Ama eşime söyledim yarın kesinleştir aman eksik olmasın dedim
İndirim sanmıyorum ama banka evet ziraat biziBiz 400 ödedik bu yıl hepsi içinde
Bankadan bankaya değişiyordur. Birde tanıdıkta varsa indirim yapıyorlar sanırım.
Ay hayirli olsun seni verimli rutinden takip ediyordum.. Allah gonlune gore vermiş sag salim kucagina almakta nasip olsun inşallahBu kadar bebekten konuşulmuşken ben de dün minik bir kalp atışı duyduğumu paylaşmak istedim.Allah inşallah kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.
Çok teşekkür ederim, onuda deneyeceğim böyle paket program duaları severim.
biz yaptirmadik canim gerek görmedikKızlar size bir şey danışayım
Bizim ev kredimiz 7-8 ay önce bitti bu ay DASK yaptırdık
Bide bu gün eşimi bankadan aramışlar ev siğortanız hazır gelip ödeme yapabilirsiniz diye eşimde beni aradı
Kredi öderken zorunluydu ama şimdi yaptırsak mı bilemedim çok bir mebla değil ama varmı aranızda yaptıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?