Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin canim cumlemizinkine
Allah baska dert vermesin.

Ewet canim burası hareketli, eğlenceli bir topik. Buradaki hanımlar daha tecrubeli
kesinlikle cok eğlenceli ve de bereketli. Ben en sıkışık aylarim olan bu son üç ayda ( ev taşıdım, eksikleri aldik, nakliye falan filanlara ragmen ) 670 tl + 50 dolar biriktirdim kumbara hariç onu açmadım daha.. gerisini sen düşün..

Benim stogum senin stogunu dover yapalim mi:)
Allah gule gule kullanmayı nasip etsin

Esim annemlere mac izlemeye kaçtı.
Hiç çıkasım yok benim uzandım.

Bu saatlerde kafa dinlemek buyuk lux bizim evde

Esim olmayınca aiyy olsa ya diyorum.
Azıcık böyle kayboluncada ay azcik kafa dinlimm diyorum zira erbaşların istekleri bitmiyordu.

Annem bugün seyhanlardan 2 bulasik mak. jeli daha alacakti.
Kalmamış
Dün zaten sonunu annem almisti.
Resmen sömürmüşler ucuz bulunca.

Annem bugün seyhanlardan 2 bulasik mak. jeli daha alacakti.
Kalmamış
Dün zaten sonunu annem almisti.
Resmen sömürmüşler ucuz bulunca.
Geçenlerde burada sorup sen memnunum diyince ben de jel deterjan aldım. Yıkadım çok beğendim. Stok için tekrar gittim sadece bir tane kalmıştı marketteki kız alanlar üçer dörder aldi gerçek indirimdi dedi

yok kucuk dusunmeyle buyuk olunmuyor.buyusem ben buyurdum.oradan kis buraxan kis 1 liranin hesabini yap sonra bir bakiyorsun kocamsn bir delik acilmis yama da tutmuyor

A101 de bingo sıvı renkli deterjanda indirim var bence bakmalısın

Ben de indirimde çamaşır deterjanı, kağıt havlu ve tuvalet kağıdı denk gelince alacağım. Çamaşır çok yıkanıyor bizde. Kızım artık mama önlüğü kullanmak istemiyor, çok kirletiyor üstünü.

Kasım ayında bir bot almıştım topuklu. Geçen hafta topuğu kırıldı. Mağazasına götürdüm, az önce aradılar. Değişim olacakmış. Haftaiçi gidip alacağım.

Geçenlerde burada sorup sen memnunum diyince ben de jel deterjan aldım. Yıkadım çok beğendim. Stok için tekrar gittim sadece bir tane kalmıştı marketteki kız alanlar üçer dörder aldi gerçek indirimdi dedi
Ben memnunum canim
Yani başka bisi kullanmam artik

A101 de bingo sıvı renkli deterjanda indirim var bence bakmalısın
Canım renkliler için açılmamış 3 tane deterjanim var kullandığım hariç
Beyazları sadece Ariel ile yıkıyorum
Ondan bir tane var kullandığım hariç
İndirim denk gelirse alabilirim bı tane daha
Bingo hiç kullanmadım ama stok azalırsa ilerleyen aylarda alabilirim.
Ben memnunum canim
Yani başka bisi kullanmam artik
Ben fairy platinium tablet kullanıyorum ama finish jeli de çok beğendim.
Fiyat olarak hesaplayinca fairy ye göre çok uygun ve kalite aynı
Jel bir tane stokta var bir tane kullandığım var. Tabletden de 70 tane falan var. Epey götürür beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…