Amin canim cumlemizinkineİyiyim güzel lellim. Sen nasılsın?
Biliyorsun sıkıntılarımı. Allaha şükür iyiyim bugünlerde. Kızım sağolsun dert keder bırakmıyor.
Şükretmeyi öğreniyorum bu aralar. Allah hayattaki çocuklarımıza sağlık versin. Sen de bebek düşürdün bu sene, anlarsın beni.
Allah senin oğluna da can sağlığı versin
kesinlikle cok eğlenceli ve de bereketli. Ben en sıkışık aylarim olan bu son üç ayda ( ev taşıdım, eksikleri aldik, nakliye falan filanlara ragmen ) 670 tl + 50 dolar biriktirdim kumbara hariç onu açmadım daha.. gerisini sen düşün..Ewet canim burası hareketli, eğlenceli bir topik. Buradaki hanımlar daha tecrubeli
Benim stogum senin stogunu dover yapalim mi:)Yaaa ben bugün stoklarimi kontrol ederken eşim üstüne geldi. Market açarız senin temizlik urunlerinle diyor:)) çok şükür hepsinden fazla fazla var, yazı bile çıkartırım :))) ama indirim denk gelirse bir Ariel sıvı alırım onu hiç indirimde denk getiremedim
ni dimek kabul edilmek, bızımlesin artiksüpermiş bende geldim kabul olursam
super
Hoşgeldiniz ki
Evet yaa burası da var :) hoşgeldiniz.tr_lelli bu konuda mastır yapmış :) biz de ondan kapmaya çalışıyoruz.
CanımlarrrrrrAynen, ben bu topik sayesinde kredi kartı borçlarımızı kapattım.
çok teşekkür ederim bacimni dimek kabul edilmek, bızımlesin artik
hoşbuldumHoşgeldiniz ki
Annenin aldıklarını koymak yok ama:)Benim stogum senin stogunu dover yapalim mi:)
Allah gule gule kullanmayı nasip etsin
Tüh her bisi yazınca yakalandim dimek.Annenin aldıklarını koymak yok ama:)
Amin inşallah sağlıcakla kullanalim
Geçenlerde burada sorup sen memnunum diyince ben de jel deterjan aldım. Yıkadım çok beğendim. Stok için tekrar gittim sadece bir tane kalmıştıAnnem bugün seyhanlardan 2 bulasik mak. jeli daha alacakti.
Kalmamış
Dün zaten sonunu annem almisti.
Resmen sömürmüşler ucuz bulunca.
yok kucuk dusunmeyle buyuk olunmuyor.buyusem ben buyurdum.oradan kis buraxan kis 1 liranin hesabini yap sonra bir bakiyorsun kocamsn bir delik acilmis yama da tutmuyorMerhabalar.
Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!
Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?
Birikim için neler yapmalıyız?
En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.
O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.
Kücük damlalar büyük okyanus olsun.
Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır
Yaaa ben bugün stoklarimi kontrol ederken eşim üstüne geldi. Market açarız senin temizlik urunlerinle diyor:)) çok şükür hepsinden fazla fazla var, yazı bile çıkartırım :))) ama indirim denk gelirse bir Ariel sıvı alırım onu hiç indirimde denk getiremedim
Ben memnunum canimGeçenlerde burada sorup sen memnunum diyince ben de jel deterjan aldım. Yıkadım çok beğendim. Stok için tekrar gittim sadece bir tane kalmıştımarketteki kız alanlar üçer dörder aldi gerçek indirimdi dedi
Ben prilin jelini aldım 1 iyi yıkıyor 2 kere kötü zor bitirdimBen memnunum canim
Yani başka bisi kullanmam artik
Canım renkliler için açılmamış 3 tane deterjanim var kullandığım hariçA101 de bingo sıvı renkli deterjanda indirim var bence bakmalısın
Ben fairy platinium tablet kullanıyorum ama finish jeli de çok beğendim.Ben memnunum canim
Yani başka bisi kullanmam artik
Fnish canim benim kullandigimBen prilin jelini aldım 1 iyi yıkıyor 2 kere kötü zor bitirdimneden öyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?