Deterjanlara birşey olmaz ki neden begenmedin ben hep perwoll kullanırım makinayı boşaltırken çok güzel kokar . Tereyağının tarihi uzundur acaba sana mı öyle geldi ki Yada ne zaman almıştınKızlar bu stoklar iyi oluyorda
Bazen de kötü oluyor
Ben bir iki ay önce marketten tereyağı aldım daha açmadan yerli tereyağı buldum
Marketten aldığımı açmadım. Diğerini kullandım
Geçen hafta marketten aldığını açtım kokuyor
Tarihine de bakmadan attım üstündeki paketi acaba tarihimi geçmiş
Bide kus kus almıştım artık ne zaman aldıysam oda kurtlanmış tavuklara verdim
Bide siyahlar için sıvı deterjan almıştım 2 şişe onunda kolusunu beğenmedi biri perwolün biri de bingo nun
Yani stok işini de sanırım abartmamak lazım yada en azından gıdada dikkatli olmak lazım
Ben temizlik ürünlerini stok yapıyorumKızlar bu stoklar iyi oluyorda
Bazen de kötü oluyor
Bide siyahlar için sıvı deterjan almıştım 2 şişe onunda kolusunu beğenmedi biri perwolün biri de bingo nun
Yani stok işini de sanırım abartmamak lazım yada en azından gıdada dikkatli olmak lazım
bende deterjani stok yapmistim.
1 sene önce 320 tl gibi deterjan alisverisi yapmistum hala daha bitmedi.
belki 1.5 sene olmuştur tam hatırlamıyorum.
sıvı sabun ve bulaşık deterjani çabuk bitiyor bizim evde.
makina tabletini de eşim getirdi isten.
geçen aksam Komşum da 4.5 kg ariel verdi onların isyeri veriyormus 6 auda bir bana da verdi sağolsun.
toz deterjanim bitmişti nerdeyse .2 şişe perwol um var sadece renkliler için
bizimki karışmaz alinacaksa alinacaktir.Ay ne güzel. Ben marketten 2 parça deterjan temizlik ürünü alsam eşim hemen parayı kimyasala gömdük diyor.
Benim kullandığım 2 tane sıvı çamaşır deterjanı hariç açılmamış sadece bir çamaşır deterjanım var
Yaaa ben bugün stoklarimi kontrol ederken eşim üstüne geldi. Market açarız senin temizlik urunlerinle diyor:)) çok şükür hepsinden fazla fazla var, yazı bile çıkartırım :))) ama indirim denk gelirse bir Ariel sıvı alırım onu hiç indirimde denk getiremedim
bizimki karışmaz alinacaksa alinacaktir.
Ne kadar acaba? Ben 15e alıyorumA101 de bingo sıvı renkli deterjanda indirim var bence bakmalısın
Allah Allah. Ben çok memnunum uzun süredir kullanıyorum ama 2li olanı var ondan. Seninki hangisi acabaBen prilin jelini aldım 1 iyi yıkıyor 2 kere kötü zor bitirdimneden öyle oldu ki
cok gicikmis o daAy bizimki karışır.
Dün tantitoniye uğradık.
Süt cezvesi
Sarımsak rendesi
Büyük çay tepsisi
Slikon spatula
Kapaklı pasta kabı
Lazımdı. Hepsini aldık. Bir tane metal olan çırpıcıdan alayım dedim. Evdeki iyice yamulmuştu, slikonlar da çok işe yaramıyor. Adam aldırmadı ya. Blender ı kullanıyoruz ya diyor.
Ben tereyağını 1kglik alıyorum dilim dilim keserek buzluğa atıyorum. Uzun süre gidiyor. Altta bıraksam bozulur diye düşünüyorumKızlar bu stoklar iyi oluyorda
Bazen de kötü oluyor
Blander le çırpıcı aynı değil ki. Ay çok bilmiş erkeklere kızıyorum. Benim eşimde böyle herşeye karışır o bilir.Ay bizimki karışır.
Dün tantitoniye uğradık.
Süt cezvesi
Sarımsak rendesi
Büyük çay tepsisi
Slikon spatula
Kapaklı pasta kabı
Lazımdı. Hepsini aldık. Bir tane metal olan çırpıcıdan alayım dedim. Evdeki iyice yamulmuştu, slikonlar da çok işe yaramıyor. Adam aldırmadı ya. Blender ı kullanıyoruz ya diyor.
Bende öyle yapıyorum.Ben tereyağını 1kglik alıyorum dilim dilim keserek buzluğa atıyorum. Uzun süre gidiyor. Altta bıraksam bozulur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?