Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende öyle yapıyorum.
Peynirde aynı çoksa koyarım dondurucuya.
Kaşarı da burda bir arkadaştan duymuştum.
Evet peynirde atarım. Kaşar bende denemedim. Şimdi yeni paket peynirler çıktı. Bir kalıbı 4 parçaya bölüp vakumlamışlar her seferinde birini açıyorsun. Ondan alıyorum çok memnunum bozulmuyor

ben tereyağını 2 kilo aldim
kucuk toplar halinde yapmis satan kadin
azar azar posete koyup attim buzluga
fazla kalan kurabiyeleri pogca vs atıyorum buzluga oğluma beslenme iyi oluyor acil durumlarda.

lahmacun kavurma haşlanmış misir bile var benim buzlukta hehey

Bugün kurabiye yaptım onuda yaktım.
Ne zaman yapsam yakıyorum.
Oğluma dalıyorum yanık kokusuna hatırlıuorum. Çok da istemişti kuzum.yanık kurabiyeleri yicem diye tutturdu.
Muzlu sütle kandırdım. Yarın yinr yapıcam. İnş. Yakmam

bende cok yakardim eskiden.
simdi mutfakta basinda bekliyorum tavsiye ederim.

Evet peynirde atarım. Kaşar bende denemedim. Şimdi yeni paket peynirler çıktı. Bir kalıbı 4 parçaya bölüp vakumlamışlar her seferinde birini açıyorsun. Ondan alıyorum çok memnunum bozulmuyor

Benimde kv tulum sever dondurucusu tulum peynir dolu böyle bir kılıf içinde uzun uzun. Ondan görüp koymuştum tereyağıda koyar.
O vakumlular ne marka. Bizde çık gidiyor peynir pek dondurucuya koyamıyorum 1 kiloluk pınar alırsak o zaman o parçalar bozulmadın diye koyuyorum. Parça parça o da.

Benimde var mısırım. 4 tane falan eşim gdo lu diye yedirmez. Ben çok severim. Makarna salatası fln yapıyorum misafir geldiğinde onun içine malzeme olsun diye koydum.

bende cok yakardim eskiden.
simdi mutfakta basinda bekliyorum tavsiye ederim.
Miniğim izin vermiyor.
Bekledim bekledim tuvaleti geldi orda düşmesin diye beklerken kurabiye geldi aklıma baktım 2 3 dk da yaktım.
Bir gördü ben ne yicem şimdi. Kurabiyelere ne olmuş dedi üzüldü. İçime dert oldu akşam akşam.

Bem ezine alıyorum canım onu seviyorum. Ekici ve ünallarınkini gördüm ama daha da vardır

Kiyamam ya annesi gene yaparsin sen olmadi uyurken yap.afiyet olsun kuzuma.

Amman tarihlere bakalim ben hep bakarım esimde tembihlerim.

Tereyağ bizde cok gittiğinden aldımmı fazla aliriz buzluga atarim az az poşetleyip.

Kurubakliyat ben cok almıyorum annem aliyor plastik 5lt su şişelerine doldurmuş bisi olmuyor diyor bilemedim.
Ordan tirtikliyorum.

Zula icin kiler olmasa bende bukadar almam sanirim.
Sığmaz ki evime zaten kucuk.
Esim Allahdan karışmıyor bana evin gıda deterjan vs giderleri bende.
Ne nekadar almışım sormaz niye aldin demez.
Faturalar otomatik ödemede zaten.

Şuan dolapta 1 kilo tereyağ var acaba bende mi buzluğa atsam ya bozulmasın . Tadında kokusunda farklılık oluyor mu ben hiç denemedim de

aynen beninkide demez ama ısraf edersem söylenir kızar ama.

Ayy canim ya.
Ben basında bekliyorum genelde unuturum diye.
Çünkü bazen unutma huyum var helede nete dalarsam.

Şuan dolapta 1 kilo tereyağ var acaba bende mi buzluğa atsam ya bozulmasın . Tadında kokusunda farklılık oluyor mu ben hiç denemedim de
Dilim dilim kesip at çok durursa küflenme bile yapabiliyor. Çok kullanıyor kısa sürede bitiriyorsan gerek yok tabi. Ama bir kg kısa sürede bitmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…