Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bem ezine alıyorum canım onu seviyorum. Ekici ve ünallarınkini gördüm ama daha da vardır
Hiç dikkat etmedim gittiğimde markete bakarım. Öyle bölünmüş olunca iyi oluyor

Kiyamam ya annesi gene yaparsin sen olmadi uyurken yap.afiyet olsun kuzuma.
Yarın yapıcam kısmetse. Yeni uyuttum fırınım kilerde mutfağa alırken ses oluyor uyanırsa uyutamam yarın beraber yapıcaz söz dedim. Tamam dedi yatarken yine aklına geldi kurabiye yicektim neden yatırıyorsun dedi. Yarın yapıcam en güzelini. yandı onlar tadı acımış dedim yatırdım. Yarın ona koydurucam unu şekeri falan gönlüde olsun.
İnş. Yakmam hamurişi konusunda çok beceriksizim.

Şuan dolapta 1 kilo tereyağ var acaba bende mi buzluğa atsam ya bozulmasın . Tadında kokusunda farklılık oluyor mu ben hiç denemedim de
Canım ben fark almadım tat kokuda.
Ama aşağıda uzun süre durursa küfleniyor

yok hiçbirşey olmuyor dilimle at dolap posetlerine kullanacagin miktarlarda.
Tamam yarın ilk iş paketleyip atayım. Çünkü biz tereyağını kahvaltıda ve pilavda kullanıyoruz . 2 kişiyiz ayda 500 gram gidiyor yaklaşık bu durumda alt tarafta 2 ay beklemez mecbur dondurucuya koymak lazım teşekkür ediyorum

Yaaaaa canimm benim yapip yediresim geldi kuzuna.
Kafalarına koyduklarını istiyorlar Allah canlarını sağ etsin.
Ayaklarını taşa değdirmesin.

ben alinca 4 yada 5 parcaya boluyorum sonra onlari strecleyip buzluga atiyorum kullandigim kismin devamini yukarda tutuyorum yoksa bozuluyo canim fikir olsn diye soylim dedim bzde 2 kisiyiz boyle cozum buldm cunku donunca kesmek zor oluyo

Ayyy bu tereyağ bizde cok gidiyor malum pahalida
Annem bile siz cok tereyağ harcıyorsunuz dedi.

Bu sene duu bakım bu 10-12 kg tereyağ tuketmışızdır cok rahat.

Yumurtada,kuymakda , pilâvda, makarnada, mantıda, mercimek çorbasına, oyle kahvaltida pek yemeyiz.

ben alinca 4 yada 5 parcaya boluyorum sonra onlari strecleyip buzluga atiyorum kullandigim kismin devamini yukarda tutuyorum yoksa bozuluyo canim fikir olsn diye soylim dedim bzde 2 kisiyiz boyle cozum buldm cunku donunca kesmek zor oluyo
Buzdolabı poşeti mi iyi olur acaba. Sera streç mi

Bemde severim kullanırım biz arada kızarmış ekmeğe de süreriz enfes

Ayy canim ya.
Ben basında bekliyorum genelde unuturum diye.
Çünkü bazen unutma huyum var helede nete dalarsam.
Bende kuzumun sorularına dalıyorum lelli.
Başındaydım da huyumu biliyorum illa yakarım.baktım dedim 2 dk daha dursun.
Tuvaletim geldi defi ne olduysa o 2 dk da oldu kömür olmuş üstleri. Kazıdım içide acımış. Yedirmedim Dedim yanmış bunlar. Çok seviyor tatlıyı.

Çamaşır astım yağmur başladı. Çıktım üstlerine eski çarşaf serdim. Oğlumun kazaklarını çoraplarını topladım. Eskiden annemler saçları gürleşsin diye yağmur suyu ile yıkarlarmış. Şimdi biz hastalık felmesin diye çamaşırları koruyoruz

Bizde en çok kahvaltıda eşimle ilk evlendiğimiz ay gece oturup ekmeğe yağ vişne reçeli sürüp yiyorduk aklıma getirdin şuan

Bizde en çok kahvaltıda eşimle ilk evlendiğimiz ay gece oturup ekmeğe yağ vişne reçeli sürüp yiyorduk aklıma getirdin şuan
Yok yok bu saatde yine olayı yemeğe bağladık:)

Annemle bizde instagramdan yatsilik yiyenler var (babamların memleketde meshurdur) onlara baktık aciktik.

Anne sen bana ben sana gelim yatsilik yemeye dedim.

Aksam yani saat 9-10 da toplaşıp her aksam birinde yatsilik yiyorlar.
Hamur işi tatlı kahvaltılık allah ne verdiyse.

ben kiymalarida oyle yapiyorum yemeklik strecliyorum sonra parca parca kullaniyorum 2 kisi yetecek kadar koyabilirsin
Bende buzdolabı poşetine koyup dondurucuya koyuyorum. Eti filan birde ev salçası kullanıyorum ama bazen hazır salça gerekiyor . Bir kg almıştım onu parçalara bölüp buzluğa attım gerekince çıkartıp kullanıyorum bozulup küflenmiyor böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…