Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tr lelli amin canım. Yarın erkenden gözleme ve kurabiye yapıcam ilk işim bunlar oluvak kahvaltıya yetiştiricem.
Herşeyi böyle istemez bir lahmacun bir de gözleme tutturur çok sever.kurabiye çekmiş canı bugün herhaldr.
Gözlemefe süprizi olsun. Patatesi haşladım şimdi. Eşimede süpriz olsun sabah.

yaa o yatsılık yiyenleri ben de görüyorum canım çekiyor
ben o saatte öyle şeyler yesem her gün 500 kilo olurum

Ohh afiyet olsun.

ben kiymalarida oyle yapiyorum yemeklik strecliyorum sonra parca parca kullaniyorum 2 kisi yetecek kadar koyabilirsin

Bende öylr yapıyorum köfte için biraz daha fazla koyuyorum kıymalı yemek çorba için daha az ayarlıyorum. Genelde toplu alıp bölüyoruz. Kuşbaşı etide öyle bölerim.

Nemli bir sehirse dışarta asla durmasin hemen böcekleniyor
Evet nemli sayılır. Buzdolabında cam kavanozda tutuyorum çok uzunda kalsa birşey olmuyot.
Geçen yıl yengem vermişti erişte. Görünürde birşey yoktu. Pişirdim. Minik minik böcekler çıktı. Dışarda tutmuşlar böceklenmiş yeni yapılmıştı oysaki 2 3 ayda olmuş.

biz hakmardan ev yapimi tarhana aldik cok begenince gidip 3 kavanoz daha aldi.
kavabozun kapagi delik bezle sarılmış
mutfakta d gaz açmıyoruz ama buzdolabına mi koysam hanimlar.
ziyan olursa cok üzülürüm ben

Kızlar ben zeytinyağını marketten alıyorum yudum 5 lt si 80 tl orduevine aldım. Başka birkaç markette aynı ürün 110 tl civarındaydı. Bugün aramızın bozuk olduğu bir arkadaşla ne yazikki karşılaştık o kadar sinir oldum ki size anlatamam biz kızla görüşmeyi kestik ama eşlerimiz iş dolayısı ile görüşüyorlar . Eşim işte yağ alıcaz vs dedi adam biz litresini 10 tl ye alıyoruz dedi böyle evde yapılanlardanmış 40 litre almışlar filan . Ben konuşmadım ama cidden litresi 10 tl ye bulunabilir mi siz kaç tl ye alıyorsunuz. Bu arkadaş pek inandırıcı konuşmaz eşimle inanmadık pek açıkcası ama merak ettim

biz hakmardan ev yapimi tarhana aldik cok begenince gidip 3 kavanoz daha aldi.
kavabozun kapagi delik bezle sarılmış
mutfakta d gaz açmıyoruz ama buzdolabına mi koysam hanimlar.
ziyan olursa cok üzülürüm ben
Buzdolabında yer varsa koy bence riske atma . Ben konserveleri bile koydum

litresi 10 tl ye z yağı olmaz kanimca.

litresi 10 tl ye z yağı olmaz kanimca.
Bencede . Böyle hava ata ata anlatıyordu adam . Kadın normalde zeytinyağı kullanmazdı . Biz görüşmeye başladığımızda ben çok sağlıklı vs bak lezzetli olur vs die bir sürü şey anlatmıştım nasıl olduysa biz görüşmeyi kestik 40 lt yağ almış bana hava attılar bugün çok sinirliyim cidden

Olamaz.
Benim anne tarafım zeytinyağı memleketinden. Litresini köylülerden 20 tl ye alıyoruz. Normalde şuanda 25 tl flandır
O aldığı zeytinyağı değildir onun.bimin zeytinyağı gibi bişiydir. Ayçiçek yağını vermezler o fiyata

aman salla gitsin.amacina ulaştırma milleti

Normalde sıvı yağın litresi bile 8.5 tl civarı nasıl olacak demek istedim ama işte yutkundum.40 litre aldık filan diye atıyor o kesin . Birde bunlara sıvı yağa su katarak vermişler galiba

Normalde sıvı yağın litresi bile 8.5 tl civarı nasıl olacak demek istedim ama işte yutkundum.40 litre aldık filan diye atıyor o kesin . Birde bunlara sıvı yağa su katarak vermişler galiba
Canım hileli ürün aldıysa bilemem ki 40 ltrefe alsa kimse 10 tlden vermez. Bu ancak şöyle mümkün olur. Kendi zeytinliği vardır. Hasat eder götürür fabrikaya lt sini 10 tl den alır. Onun haricinde mümkün değil iyi bir zeytinyağını alamaz. Birde aldığı Riviera dır.onuda 10 tl den alamaz.
Atmış onlar ya da atmadılar hile katışmış bir ürün aldılar. Ama akıl var mantık var. Bugün ayçiçek yağı bile 10 tl dayandıysa zeytinyağı olur mu.
Salla böyle insanları.
Muhattap olmaya değmez. Öyle birini hiç tanımadığını düşün

tuce_tuce bize de alsınlar 40 litre 10 TL ise
Bana arkadaşım Balıkesir'den getirdi 5litre 100 TL idi.
Ben tüm kuru gıdaları ve baharatları buzdolabında tutuyorum. Tarhana, erişte de buzdolaninda.
Peynir, yağ gibi süt ürünlerini, kavurma, sucuk derin dondurucuya koyuyorum.

Benimde 1 seneye yetecek deterjan stogum var. Tüm bayanlar bu konuda ayni galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…