- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
Nemli bir sehirse dışarta asla durmasin hemen böcekleniyorErişte tarhana gibi ev yapımı gıdalarda dolapta dururmuş bunu da kv fe söylemişti.
2 3 yıl duruyor öyle dışarda durur mu bilmiyorum
yaa o yatsılık yiyenleri ben de görüyorum canım çekiyorYok yok bu saatde yine olayı yemeğe bağladık:)
Annemle bizde instagramdan yatsilik yiyenler var (babamların memleketde meshurdur) onlara baktık aciktik.
Anne sen bana ben sana gelim yatsilik yemeye dedim.
Aksam yani saat 9-10 da toplaşıp her aksam birinde yatsilik yiyorlar.
Hamur işi tatlı kahvaltılık allah ne verdiyse.
Ayyy sormayaa o yatsılık yiyenleri ben de görüyorum canım çekiyor
ben o saatte öyle şeyler yesem her gün 500 kilo olurum
Ohh afiyet olsun.Tr lelli amin canım. Yarın erkenden gözleme ve kurabiye yapıcam ilk işim bunlar oluvak kahvaltıya yetiştiricem.
Herşeyi böyle istemez bir lahmacun bir de gözleme tutturur çok sever.kurabiye çekmiş canı bugün herhaldr.
Gözlemefe süprizi olsun. Patatesi haşladım şimdi. Eşimede süpriz olsun sabah.
ben kiymalarida oyle yapiyorum yemeklik strecliyorum sonra parca parca kullaniyorum 2 kisi yetecek kadar koyabilirsin
Evet nemli sayılır. Buzdolabında cam kavanozda tutuyorum çok uzunda kalsa birşey olmuyot.Nemli bir sehirse dışarta asla durmasin hemen böcekleniyor
Buzdolabında yer varsa koy bence riske atma . Ben konserveleri bile koydumbiz hakmardan ev yapimi tarhana aldik cok begenince gidip 3 kavanoz daha aldi.
kavabozun kapagi delik bezle sarılmış
mutfakta d gaz açmıyoruz ama buzdolabına mi koysam hanimlar.
ziyan olursa cok üzülürüm ben
litresi 10 tl ye z yağı olmaz kanimca.Kızlar ben zeytinyağını marketten alıyorum yudum 5 lt si 80 tl orduevine aldım. Başka birkaç markette aynı ürün 110 tl civarındaydı. Bugün aramızın bozuk olduğu bir arkadaşla ne yazikki karşılaştık o kadar sinir oldum ki size anlatamam biz kızla görüşmeyi kestik ama eşlerimiz iş dolayısı ile görüşüyorlar . Eşim işte yağ alıcaz vs dedi adam biz litresini 10 tl ye alıyoruz dedi böyle evde yapılanlardanmış 40 litre almışlar filan . Ben konuşmadım ama cidden litresi 10 tl ye bulunabilir mi siz kaç tl ye alıyorsunuz. Bu arkadaş pek inandırıcı konuşmaz eşimle inanmadık pek açıkcası ama merak ettim
Bencede . Böyle hava ata ata anlatıyordu adam . Kadın normalde zeytinyağı kullanmazdı . Biz görüşmeye başladığımızda ben çok sağlıklı vs bak lezzetli olur vs die bir sürü şey anlatmıştım nasıl olduysa biz görüşmeyi kestik 40 lt yağ almış bana hava attılar bugün çok sinirliyim ciddenlitresi 10 tl ye z yağı olmaz kanimca.
Olamaz.Kızlar ben zeytinyağını marketten alıyorum yudum 5 lt si 80 tl orduevine aldım. Başka birkaç markette aynı ürün 110 tl civarındaydı. Bugün aramızın bozuk olduğu bir arkadaşla ne yazikki karşılaştık o kadar sinir oldum ki size anlatamam biz kızla görüşmeyi kestik ama eşlerimiz iş dolayısı ile görüşüyorlar . Eşim işte yağ alıcaz vs dedi adam biz litresini 10 tl ye alıyoruz dedi böyle evde yapılanlardanmış 40 litre almışlar filan . Ben konuşmadım ama cidden litresi 10 tl ye bulunabilir mi siz kaç tl ye alıyorsunuz. Bu arkadaş pek inandırıcı konuşmaz eşimle inanmadık pek açıkcası ama merak ettim
aman salla gitsin.amacina ulaştırma milletiBencede . Böyle hava ata ata anlatıyordu adam . Kadın normalde zeytinyağı kullanmazdı . Biz görüşmeye başladığımızda ben çok sağlıklı vs bak lezzetli olur vs die bir sürü şey anlatmıştım nasıl olduysa biz görüşmeyi kestik 40 lt yağ almış bana hava attılar bugün çok sinirliyim cidden
Normalde sıvı yağın litresi bile 8.5 tl civarı nasıl olacak demek istedim ama işte yutkundum.40 litre aldık filan diye atıyor o kesin . Birde bunlara sıvı yağa su katarak vermişler galibaOlamaz.
Benim anne tarafım zeytinyağı memleketinden. Litresini köylülerden 20 tl ye alıyoruz. Normalde şuanda 25 tl flandır
O aldığı zeytinyağı değildir onun.bimin zeytinyağı gibi bişiydir. Ayçiçek yağını vermezler o fiyata
Sinirim geçmiyor ya kendileri suçlu birde beni WhatsApp mı engellemiş nedir Yada numaramı silmişaman salla gitsin.amacina ulaştırma milleti
Canım hileli ürün aldıysa bilemem ki 40 ltrefe alsa kimse 10 tlden vermez. Bu ancak şöyle mümkün olur. Kendi zeytinliği vardır. Hasat eder götürür fabrikaya lt sini 10 tl den alır. Onun haricinde mümkün değil iyi bir zeytinyağını alamaz. Birde aldığı Riviera dır.onuda 10 tl den alamaz.Normalde sıvı yağın litresi bile 8.5 tl civarı nasıl olacak demek istedim ama işte yutkundum.40 litre aldık filan diye atıyor o kesin . Birde bunlara sıvı yağa su katarak vermişler galiba
Piserken icine 1 kahve kaşigi karbonat atinca cabuk pişiyorAkşam menüm sebzeli et sote, pirinç pilavı, salata, ayran.
Yarın için de nohut islattim. Duduklum yok inşallah iyi piser
Annem söyledi:) bir taşım kaynattim karbonat ile. Teşekkür ederim.Piserken icine 1 kahve kaşigi karbonat atinca cabuk pişiyor
Benimde 1 seneye yetecek deterjan stogum var. Tüm bayanlar bu konuda ayni galibaSelam kızlar.bugün 10 dk dışarı çıktım 50 tl gitti. Yok ya oturucam evde çıkmıcam dışarı artık. Kumbarama 5 tl attım. Bu aralar hiç atamıyorum.
Tr lelli. Benim gibi deterjan stoğunuz fazla. Eşime deterjan dediğimde kızıyor artık
A 101 e abc geliyormuş 14 küsürdü aklım onda ama daha açılmamış paketlerim var alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?