Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dediğin gibi anca Sıvı yağ o fiyat. Benden öğrendiklerini karı koca bana satmaya çalışıyorlar önceden zeytinyağı vs almazlardı onlar aman işte çok sinirliyim gerçekten .

Güya çok iyi arkadaştık kardeştik işte aramız bozuldu ben görüşmek istemedim ama onu silmedim engellemedim. Baktım o beni engellemiş. Eşimle çok iyilerdi kardeşim kardeşim şimdi hala iyi olma derdinde çok Seviyorsa o zaman kardeş biz aldık sizede alalım desin dimi ama asla demezler. Dese ben 10 tl lik yağ almam o ayrı bir konu tabi

Tereyagi fazla alinca küp küp kesip buzluk posetine koyup buzluga atin. Lazim oldukca cikarin. Bozulmaz. Ben öyle yap ar im

Bu tarz insanların aklını oyalamasina, moralini bozmasina izin verme, herkes kalitesine yakışanı yapar

Olur böyle tipler. Özellikle yeni evliyken çıkar. Sonrada öğreniyorsun kim nasıldır.
Biz yeni evliykende vardı böyle tipler çevremizdr.uzaklaştırdık kafamız rahatladı.

Sen birşey dememişsin. Ben atlar zeytinyağı diye size kanola vermişler derdim.

Aslında bende derdim ama o an karşılaşmanın şokuna girmiştim bir an birşey diyemedim

Deterjanlara birşey olmaz ki neden begenmedin ben hep perwoll kullanırım makinayı boşaltırken çok güzel kokar . Tereyağının tarihi uzundur acaba sana mı öyle geldi ki Yada ne zaman almıştın

Aslında ben tereyağını aldığımda böler buzluda atarım hatta aldığım yerli tereyağınıda öyle yaptım yerli olan az tuzluydu buda çekmecede kalsın kahvaltıda kullanırız diye buzluna atmadım ben sanırım bir aydan fazla kaldı orada kokmuş
Deterjanda bende yünlüler de falan perwol kullanıyorum ama bu siyahlar içim olanı hiç beğenmedim diğer markalrınkini de beğenmedim

Ben temizlik ürünlerini stok yapıyorum
Gıda ürünlerinde özellikle yağ peynir gibi süt grubunu küçük parçalara bölüp derin dondurucuya koyuyorum

Ben tereyağını 1kglik alıyorum dilim dilim keserek buzluğa atıyorum. Uzun süre gidiyor. Altta bıraksam bozulur diye düşünüyorum

Bende normalde dondurucuya atıyorum ama bu defa gözden kaçtı
Attım çöpe ama içim acıdı yarım kilo

Aynen canım bizdede var çok şükğr. 5lt 100tl. Müthiş birşey kendi zeytinyağını yiyebilmek. Dayım sağ olsun. Daha ucuza olamaz yani

Wooline diye bir marka var onu dene . Bugün rinsonun kini aldım siyahlar için migrostan 5 lt 25 tl yeni çıktı bu

Aynen cok severiz. Pilavda, corbada, makarnada kullanirim. 1 kilosu 2 hafta yetmez.

Bizde 1kg tereyağ 2 ay gidiyor hiç bölüp dondurucuya koymadım kağıtta tutmam açıp cam saklama kabına koyarım bişey olmuyor birde benim yaşadığım yer izmirin bi sahil kasabası burada salı günleri köylü pazarı kurulur herşeyi kendileri yapıp satarlar herseyi burada zeytin yağının kilosu 15 tl

Evet 15e de bulunabilir muhtemelen eski yağdır kötü değildir tabi kolay kolay birşey olmaz zeytinyağına. Zaten yenileri daha 1 2 aydır var.

Bugün pazar ya, evde kalsak çıkasımız geliyor, dışarı çıksak para harcanıyor. Ama marketten de su, bebek bezi, ayçiçek yağı almamız lazım. Bunlar en temel ihtiyaçlarımız şu an.
Napsak bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…