Aynen canım annemde aynısını söyledi zaten bende birazdan tereyağını buzluğa koyucam kahvaltıyı yapalım daGünaydın hanımlar
ben de şimdi dolaptaki tereyağları buzluğa kaldırayım bölüp de
bozulursa üzülürüm
tuce_tuce litresi 10 liradan mümkün değil zeytinyağı üreticisinde bile 18-20 liradır kaliteli yağ
hiç kafaya takma moralini bozma
Hangi konudan ban yemiş ki yine bdv miGercekten lelli niye banlanmis? Bir seyde yok yazdıklarında baktimMune
Canim acimis, kokusu degismis tereyaglarini yeniden kullanmanin bi yolu var. Babannemden gormustum. Coook kisik ateste usul usul eritiyor, icine bir kac tane defne yapragi atiyor. Biraz daha ateste tutup, altini kapatiyor. Soguyunca bir kaba koyup, yemeklerde degerlendiriyor.Aslında ben tereyağını aldığımda böler buzluda atarım hatta aldığım yerli tereyağınıda öyle yaptım yerli olan az tuzluydu buda çekmecede kalsın kahvaltıda kullanırız diye buzluna atmadım ben sanırım bir aydan fazla kaldı orada kokmuş
Deterjanda bende yünlüler de falan perwol kullanıyorum ama bu siyahlar içim olanı hiç beğenmedim diğer markalrınkini de beğenmedim
Bende normalde dondurucuya atıyorum ama bu defa gözden kaçtı
Attım çöpe ama içim acıdı yarım kilo
Ohh ne guzel, ben uykusuz biriyim.Onlardan biri de benim.
Ses isik gurultu fark etmez hatta yatmama bile gerek yok.
Kafami bir yere koymam yeterli, is yerinde oglen masamda ruya gordugumu biliyorum
Ama kactimi tam kaciyor ve tum dengem sasiyor uykusuzsam beni gordugu yerde olu taklidi yap yani o kdr
Bende bir suredir kimseyle gorusemiyorum, bazen cok ihtiyac duyuyorum bazende bu sure gecici sabir esinle bir toparlan, gerisi hallolur diorum.
Misafir agirlamayi cok severim, ama hizmet kismini. Oncesinde hazirlikta cok pratigim ve bilgim yok cok tecrube kazanmam lazim
Ay canım iyi yapmışsın neden böyle oldu kiSelamlar
Eşimle tartıştım dışarı çıktım. Kendime 20 liralık çiçek aldım. Vazoya koycam. Kocaya kızdım diye kendimi de mi mutlu etmeyeyim.
Ay canım iyi yapmışsın neden böyle oldu ki
Aman boşver ya tek sorun bu olsun biraz trip atÖnemli bişey değil aslında.
Kırk yılın başı bir haftasonu kahvaltısı yapıyoruz, onda da 12 de kalktı. Akşam da erken uyudu. Acıktım dedim saat 10 da kaldırmak istedim. Sen kahvaltını yap beni bekleme diye çemkirdi bana.
Bu erkeklerin bir pazarımız var o da 2-3 haftada bir pazar çalışmıyorum, eşimin gönlünü yapayım diye düşünme özellikleri yok galiba
Evet hata ediyorsun bence . Çünkü kullandığın deterjanların içinde beyazlatıcı var bu yüzden renkli ve siyahların renkleri bozuluyor. Ben perwoll kullanıyorum bazen wooline . Çokta memnunumKizlar ben camasirlar icin beyaz, renkli ya da siyahlar icin diye ayri ayri deterjan almıyorum hepsine ariel kullaniyorum acaba hata mi ediyorum?
Bir de siyahlar icin rengi gitmesin diye ayri bir deterjan alayim diyorum. Bana bir marka önerir misiniz ?
Ariel beyazlarda bazi lekeleri cikarmiyor. Daha yuksek ısıda atsam, çamasirlarin lastikleri falan yipraniyor gibi hissediyorum. Bu sefer hafif domestosla atmayi deneyecegim.Sıvı deterjan hiç kullanmadim onu da deneyeceğim. Siyahlar icin de perwoll alayim bakalim.Evet hata ediyorsun bence . Çünkü kullandığın deterjanların içinde beyazlatıcı var bu yüzden renkli ve siyahların renkleri bozuluyor. Ben perwoll kullanıyorum bazen wooline . Çokta memnunum
Ben hep Sıvı kullanıyorum annemde hep öyleydi ondan öğrendim bende . Domestos iyi fikir değilAriel beyazlarda bazi lekeleri cikarmiyor. Daha yuksek ısıda atsam, çamasirlarin lastikleri falan yipraniyor gibi hissediyorum. Bu sefer hafif domestosla atmayi deneyecegim.Sıvı deterjan hiç kullanmadim onu da deneyeceğim. Siyahlar icin de perwoll alayim bakalim.
Benim annem de hep toz kullanir, ondan benim aliskanlik :)Ben hep Sıvı kullanıyorum annemde hep öyleydi ondan öğrendim bende . Domestos iyi fikir değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?