Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın hanımlar
ben de şimdi dolaptaki tereyağları buzluğa kaldırayım bölüp de
bozulursa üzülürüm
tuce_tuce litresi 10 liradan mümkün değil zeytinyağı üreticisinde bile 18-20 liradır kaliteli yağ
hiç kafaya takma moralini bozma

Aynen canım annemde aynısını söyledi zaten bende birazdan tereyağını buzluğa koyucam kahvaltıyı yapalım da

Canim acimis, kokusu degismis tereyaglarini yeniden kullanmanin bi yolu var. Babannemden gormustum. Coook kisik ateste usul usul eritiyor, icine bir kac tane defne yapragi atiyor. Biraz daha ateste tutup, altini kapatiyor. Soguyunca bir kaba koyup, yemeklerde degerlendiriyor.

Ohh ne guzel, ben uykusuz biriyim.
Netten dondurucuda saklanabilecek tarifleri bulup, genis zamanda yaparsin canim. Yanina bir salata cesidi oldu iste.

Kahvaltı sonrası mutfağı topladım.
Bir makina çamaşır yıkandı astım.
Yemeklerim pisti.
Ortalığı toplayıp lavaboları cifledim.
Bulaşıklar makinada yıkanıyor.
Sadece ütü kaldı onu da yikadiklarim kurusun hafta içi akşam yapicam.
Evdeki işler bittiğine göre günün geri kalanı benimdir
Eşim sinemaya gidelim dedi ama hiç çıkasım yok. Evde keyif yapmak istiyorum bugun. Zaten hava yağmurlu ve bu ay harcligimiz pek kalmıyor idareli gitmeliyiz.

Selam kızlar. Hava kasvetli dışarı çıkasım yok. Sebze meyve almaya gitmem lazım.

Ay canım iyi yapmışsın neden böyle oldu ki

Önemli bişey değil aslında.
Kırk yılın başı bir haftasonu kahvaltısı yapıyoruz, onda da 12 de kalktı. Akşam da erken uyudu. Acıktım dedim saat 10 da kaldırmak istedim. Sen kahvaltını yap beni bekleme diye çemkirdi bana.

Bu erkeklerin bir pazarımız var o da 2-3 haftada bir pazar çalışmıyorum, eşimin gönlünü yapayım diye düşünme özellikleri yok galiba

Aman boşver ya tek sorun bu olsun biraz trip at

Selam kızlar. Biraz önce evime geldim. Gelir gelmez çamaşır makinası çalıştırdım, kazaklar yıkanıyor. Bulaşık temizleyicisi almıştım bimden hazir bulaşık makinasi boş onu koydum pervanelerini kontrol ettim, filtresini yikadim hepsini yerlestirip simdi boş çalışıyor. Dondurucudan bi poşet kuşbaşı etten çıkardım bi poset de taze fasulye onlari birazdan baslarim yapmaya. Yanina bulgur ayran veya cacik, turşu koyarim yeriz.. yemekten sonra kuaföre de gitmem gerek kaş bıyık işleri var.. camasirlar da yikanacak.. ayyy bi de ütü var ama giyecegimizi ütülerim hepsini yapmaya ne zamanim ne de gücüm var..

Kizlar ben camasirlar icin beyaz, renkli ya da siyahlar icin diye ayri ayri deterjan almıyorum hepsine ariel kullaniyorum acaba hata mi ediyorum?
Bir de siyahlar icin rengi gitmesin diye ayri bir deterjan alayim diyorum. Bana bir marka önerir misiniz ?

Evet hata ediyorsun bence . Çünkü kullandığın deterjanların içinde beyazlatıcı var bu yüzden renkli ve siyahların renkleri bozuluyor. Ben perwoll kullanıyorum bazen wooline . Çokta memnunum

Evet hata ediyorsun bence . Çünkü kullandığın deterjanların içinde beyazlatıcı var bu yüzden renkli ve siyahların renkleri bozuluyor. Ben perwoll kullanıyorum bazen wooline . Çokta memnunum
Ariel beyazlarda bazi lekeleri cikarmiyor. Daha yuksek ısıda atsam, çamasirlarin lastikleri falan yipraniyor gibi hissediyorum. Bu sefer hafif domestosla atmayi deneyecegim.Sıvı deterjan hiç kullanmadim onu da deneyeceğim. Siyahlar icin de perwoll alayim bakalim.

Ben hep Sıvı kullanıyorum annemde hep öyleydi ondan öğrendim bende . Domestos iyi fikir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…