Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim annem de hep toz kullanir, ondan benim aliskanlik :)
Haklısın ya ama işte kıyafetleri uygun deterjanla yıkadığımız zaman yıpranma oranları düşüyor ya ondan diyorum yanlış anlama sakın olur mu

Haklısın ya ama işte kıyafetleri uygun deterjanla yıkadığımız zaman yıpranma oranları düşüyor ya ondan diyorum yanlış anlama sakın olur mu
Yok tatlim yanliş anlamadim. Ben de durumdan memnun degilim, ne alacağima karar veremedim, bir dünya marka var. Domestos iyice yipratir. Sen renklilere ve beyazlara hangi marka kullaniyorsun ?

Yok tatlim yanliş anlamadim. Ben de durumdan memnun degilim, ne alacağima karar veremedim, bir dünya marka var. Domestos iyice yipratir. Sen renklilere ve beyazlara hangi marka kullaniyorsun ?
Beyazlar tursil jel renkliler ilk perwoll aldım böyle çok açık mavi renk kutusu var siyahlara siyah perwoll . Ama renklilere gitti gidiyordan 3+3 litre wooline aldım 33 tl di . Annem alırdı bende uygun bi alayım dedim bakalım

Bizim kredi kartinin kampanyasi var, ona göre alısveris yapiyoruz. Sonra puanlari biriktirip tatil icin uçak ya da otel ayarliyoruz. Su an şokta kampanya var, evde coğu sey var ama stoga atiyorum, yarin bakacağim orda hangisi varsa alirim.

İnternetten mi alıyorsun

İnternetten mi alıyorsun
Yok canim marketten aliyorum. Mesela 100 lira icin 10 lira puan veriyor. O 10 lirayi para olrakta kullanabilirsin puan olarakta. Puan olarak kullaninca 10 tl yaklasik 25 tl ediyor. Pek çok kampanya oluyor, Biz tatilleri bu sekilde biriktiriyoruz

ben 5 kg tereyağı koyarim buzluga birer kilo ayırıyorum . marketten peynir almam . pazardan almaya basladim . sabahtan teneke açıyorlar taze oluyor ve bir hafta on gun falan hiç bozulma sararma yok .
kasar tulumda koyarim arada .

Yok canim marketten aliyorum. Mesela 100 lira icin 10 lira puan veriyor. O 10 lirayi para olrakta kullanabilirsin puan olarakta. Puan olarak kullaninca 10 tl yaklasik 25 tl ediyor. Pek çok kampanya oluyor, Biz tatilleri bu sekilde biriktiriyoruz
Ay çok güzelmiş ya bizim hiç kredi kartımız Yok o yüzden bilmiyorum böyle kampanyaları

Ne güzelmiş 100 tl ye 25 tl kampanyası
Hangi bankanın kartı

Merhaba hanımlar
arkadaşımla buluştum bugün güzel oldum gezdim baya
uzun zamandır uğrayamadığım bijuterilere baktım küpeler ve kolyeler aldım bayadır alışveriş yapmadığımdan izin verdim kendime değişik küpe istiyordum zaten 38 tl tuttu
arkadaşla yemek çay tatlı vs 25 tl
eve dönüşte bime uğradım döner ekmek bisküvi aldım 16 tl tuttu bimdeki incirli bisküviyi çok seviyorum çayla güzel oluyor

toplamda 80 lira filan harcadım benim için harcamalı ve gezmeli bir gün oldu

Bende bygun gezenlerdenim. Orta okuldan arkadasimla buluştum. 10 tl cay, 12 tl yemek tuttu. Sonra da 120 tlye bot aldim. Bugun ne pazara gidebildim nede yemek yapabildim hafta icine. Nasil yapacagim bilemiyorum. Toplam 150 tl gitti.

benimde world kartm var sok kampanyasini da takip ettim dediginiz gibi stok yaptm gecn hafta 15 tl puan verck.yalniz bu puan ve tl ler 5 gun bilemedin bi hafta duruyo aktarilan yada biriktirilen hangi kart merak ettim hangisi acaba? ben de hep puanlari takip ederimde o yuzden sordum

Bende bygun gezenlerdenim. Orta okuldan arkadasimla buluştum. 10 tl cay, 12 tl yemek tuttu. Sonra da 120 tlye bot aldim. Bugun ne pazara gidebildim nede yemek yapabildim hafta icine. Nasil yapacagim bilemiyorum. Toplam 150 tl gitti.

Arada yapmak lazım böyle kaçamaklar.

kronikuykucu bizim 2 kredi kartımız var. Benim kendi adıma hiç kredi kartım olmadı hayatımda. İkisi de eşimin bekarlıktan kalma kartları. Birisini yazın kapattık, birisinin de toplamda 1378 lira borcu kaldı. Ama önden önden ödeme yaptığımız için aralık ayında borcumuz yok.

Yılbaşından önce bir yerden alacağım gelecek. 1500-2000 arası bekliyorum. Onunla da kalan borcun en azından 1000 lirasını ödeyelim diyoruz.

Kızlar
Şimdi benim ayın 15 ine kadar 600 tl param var. Otobüs kartım dolu 100 lira hem de. Dolu dolu gezsem bile bitmez.

Ayın 15 ine 4 hafta var. Haftada 150 tl yapıyor.

Ama bu bir ay içinde 1 kez kaş aldırmaya giderim.
Saçımı boyatmak istiyorum ama onu erteleyeceğim.
Bir de yılbaşında şehir dışında olan bir arkadaşım bir şey sipariş etti benden, ikeadan. Onu alıp götüreceğim. Onların şehrinde ikea yok ve ben yılbaşında onun şehrine gidiyorum. Yakın da arkadaşım para vermek istese bile almayı düşünmüyorum. Parasız olmaz dedi ama olmaz dedim.
Sipariş verdiği şey 50-60 lira tutar diye düşünüyorum.

Yeter değil mi bu para bana.
Haftada 150 değil de 100 kalıyormuş gibi düşüneyim daha garanti olsun

ne guzel masAllah bizimkide cok sukur oyle cok borcumuz yok esimin kredi karti var ama kullanmiyo her seyi tek kartla benm kartimla hallediyoruz kart kullanmak iyi hosta taksit vs falan yaptkca anlamiyosun bide markette hele hic farkedilmiyo onu alim bnu alim yapiyorum

bu arada kizlar garanti bonus kart hakkinda fikirleriniz nelerdir? bonus puan pesine taksit vs anlaminda .benim vakif worldum varda taksiti 3 aya bitebilir ins kapatip bonusmu alsam diyorum?

yol paranizda yokmus yeter bnce. bu arada ben olsam bnde hediye olarak verirdim almazdm ucretini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…