Küçük Düşün Büyük Olsun!

bence yeter ekstra bir masraf arkadaş buluşması vs olmazsa rahatça yeter bence

iyiyim canim cok sukur sen nasilsin bu aralar para birikmiyor

Sağol canım bende iyiyim
Sağlık olsun bizde de pek biriktiği söylenemez ama damlıyor binada şükür diyelim

Çok iyi bir yöntem ana eşim dün kokuyu alır almaz at at dedim bende attım gitti ama aklımda olsun bir daha olursa böyle bir şey

bu arada kizlar garanti bonus kart hakkinda fikirleriniz nelerdir? bonus puan pesine taksit vs anlaminda .benim vakif worldum varda taksiti 3 aya bitebilir ins kapatip bonusmu alsam diyorum?
Benim bonus var bilmiyorum avantajini gormedim. Ama ben puan falan takip etmem. Zaten kredi karti borcum en fazla 550 gelir. Genelde pesin alirim. Ama akaryakit ve marketse guzel bonus veriyor.

bu arada kizlar garanti bonus kart hakkinda fikirleriniz nelerdir? bonus puan pesine taksit vs anlaminda .benim vakif worldum varda taksiti 3 aya bitebilir ins kapatip bonusmu alsam diyorum?
Bonus varda bir artısı ypk. Üstelik yıllık aidatı çok fazla.
Kaç yıllık müşterisiyiz. Kapatıp başka kart almayı düşünüyoruz

Benim bonus var bilmiyorum avantajini gormedim. Ama ben puan falan takip etmem. Zaten kredi karti borcum en fazla 550 gelir. Genelde pesin alirim. Ama akaryakit ve marketse guzel bonus veriyor.
bnde guya marketi artk kartla almak istemiyorum becerebilirsem
Bonus varda bir artısı ypk. Üstelik yıllık aidatı çok fazla.
Kaç yıllık müşterisiyiz. Kapatıp başka kart almayı düşünüyoruz
benim maas bnkamda vakif oldugu icn world karttan aidat almiyo.

Yapi kredi cüzdan diye bir uygulama var, biz esimle oradaki kampanyalari sürekli takip ederiz. Migrostan ininal kart aldık. Yani gida alisverisi yapin puan kazanin deyince gidip migrosta karta para yukleyip o parayi sonra baska yerde kullaniyoruz (farkli alisveris, internet alisverisi vs.). 2tl islem ucreti kesiyor ama getirisi daha cok. Temassiz ödemelere de cok puan veriyor. Eşimin maaş hesabi yapikredi o yüzden mi puanları toplayabiliyor bilmiyorum. Müsteri hizmetlerine danismanizda fayda var. Ben mesela soktan 3 kere 100 tllik alisveris yapacağim hem gida alisverisine puan verecek hem de şok kampanyasina.

günaydın arkadaşlarım :
yahu bu eve yardımcı olmak en güzel şeymiş..
büyük rahatlık..
kendime oğluma eşime derslerime güzelce vakit ayırabildim ..
köfte yapıp poşetledim:akşamdan yeişl fasulye yaptım; sabah da mercimek çorbası pişirdim oğluma hazır olsun :) aneannesi rahatça yedirsin diye..
bugün diyetime daha sıkı başladım inşaallah ..biraz çizgiden çıkmıştım ,cumartesi diyetisyenim toparladıııı :) sabah 40dk yürüdüm ..spor diyet temizlik düzen kitaplar bunlar beni yaşama bağlıyor:
yoksa cidden hayattan tat almıyourm karışıklıktan ve rutin olmayan işlerden...

ayrıcaaaa kiracımız 15 gün içersinde çıkacakmış; yeni bir kirazı bulmamız ve 600tl depozitosunu iade etmemiz gerek..
ki bu ay kenara 650tl ayırmayı planlarken yine bir masraf çıktı ..
200tl daha gün parası ve 100 tl arkadaşın düğün atkısı olarak vereceğim ..nasıl toparlayacağız bilmiyorum..

Günaydınlar
Dükkanı ben açayım dedim :) Dün kredi kartı konusu konuşulmuş, bir yıl öncesine kadar biz de kredi kartsız yapamıyorduk, maaştan bize azıcık para kalıyordu. Kartın borcunu tamamen ödüyorduk ama maaşı al karta yatır insanı bıktırıyor. Daha maaş gelmeden şu kadar kart borcu var diye düşünmekten usanmıştık. Eşimin ve benim ikişer kredi kartımız var, biri 10900 biri 4000 limitli. Ama ikisine de borcumuz yok çok şükür. Kartları sıfırlayana kadar baya bi çabaladık, çok zorlandık ama halledebildik sonunda. Hatta yeniden kart kullanacağız diye ödüm kopuyor. Çarşamba günü izne gidiyoruz 15 günlük, harcayacağımızı ayırdık, inşallah yetiniriz de kullanmayız.

günaydın kızlar.. nasılsınız.. nasıl gidiyor birikimler..

Günaydın..
Dün 5 lt olin yağ 27 tl ye aldım.
Şokta deterjanların 2. si indirimliydi 1,8 lt perwoll renkli ve siyah aldım, 8,96 tl
Evde de beyazlar için arielim var.
Uzunca bir süre temel gıda ve deterjan almam
Bugün azıcık bişeyler alasım var ama daha karar vermedim
Eşimde bana uyuyor artık, hep birlikte yaşasak yılbaşından önce alabildiğimiz kadar alır, stok yapardık diyor
Sürekli kumbarama destek oluyor
Buzluğu kullanmaya başladım. Çok güzel bişey ver köşem demek :)

maşşallah canım.. ben de uygun yağ bulsam alırım iki tane.. şuan 5 lt lik olandan 1 litre kullandım..

Günaydın herkese.
Bugün 600 liramdan 50 lirasını çekip cüzdanıma koydum.
Başka da bir şey yapmadım

çalışırken zor olmuyor mu gebelik?

Nasılsınız kızlar ?

hafta sonu gelemedim.. Cumartesi kv ye gittik , pazar günü de köye..
Cumartesi aktara gittim ıhlamur , nöbet şekeri ve migren taşı aldım. 45 lira tuttu 3 parça.. Kargom geldi . tj3 lira kargo ücreti verdim . 29 lira da multinetten kvye alışveriş yapmış ve 33 lira nakit harcamış eşim.
Pazar günü de biraz alışveriş yaptık eksikler vardı. 47 lira markete , 19 multinetten almışız.. Köyden bişeyler istemişlerdi. 33,5 tuttu onlarda.. Eşim kabul etmedi kızıma 25 lira verdiler..

Köyden dönerken de 5 lt süt bana 5 lt de kvdeme koydular.. Geç geldik diye pişiremedim.. Birazdan dolaptan çıkartıp süzüp pişiricem..

Hafta sonu evde olmayınca işler çok birikti.. Ne kadar zor geliyor birikince hepsi yavaş yavaş haftaya dağıtarak yapıcam artık

Slm kızlar migros sanal markette bulaşık deterjanı finish jel ikisi bir fiyatına. Bugün son gün. Deterjan falan konuşmuşsunuz haber vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…