- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
bence yeter ekstra bir masraf arkadaş buluşması vs olmazsa rahatça yeter benceKızlar
Şimdi benim ayın 15 ine kadar 600 tl param var. Otobüs kartım dolu 100 lira hem de. Dolu dolu gezsem bile bitmez.
Ayın 15 ine 4 hafta var. Haftada 150 tl yapıyor.
Ama bu bir ay içinde 1 kez kaş aldırmaya giderim.
Saçımı boyatmak istiyorum ama onu erteleyeceğim.
Bir de yılbaşında şehir dışında olan bir arkadaşım bir şey sipariş etti benden, ikeadan. Onu alıp götüreceğim. Onların şehrinde ikea yok ve ben yılbaşında onun şehrine gidiyorum. Yakın da arkadaşım para vermek istese bile almayı düşünmüyorum. Parasız olmaz dedi ama olmaz dedim.
Sipariş verdiği şey 50-60 lira tutar diye düşünüyorum.
Yeter değil mi bu para bana.
Haftada 150 değil de 100 kalıyormuş gibi düşüneyim daha garanti olsun
iyiyim canim cok sukur sen nasilsin bu aralar para birikmiyor
Çok iyi bir yöntem ana eşim dün kokuyu alır almaz at at dedim bende attım gitti ama aklımda olsun bir daha olursa böyle bir şeyCanim acimis, kokusu degismis tereyaglarini yeniden kullanmanin bi yolu var. Babannemden gormustum. Coook kisik ateste usul usul eritiyor, icine bir kac tane defne yapragi atiyor. Biraz daha ateste tutup, altini kapatiyor. Soguyunca bir kaba koyup, yemeklerde degerlendiriyor.
Benim bonus var bilmiyorum avantajini gormedim. Ama ben puan falan takip etmem. Zaten kredi karti borcum en fazla 550 gelir. Genelde pesin alirim. Ama akaryakit ve marketse guzel bonus veriyor.bu arada kizlar garanti bonus kart hakkinda fikirleriniz nelerdir? bonus puan pesine taksit vs anlaminda .benim vakif worldum varda taksiti 3 aya bitebilir ins kapatip bonusmu alsam diyorum?
Bonus varda bir artısı ypk. Üstelik yıllık aidatı çok fazla.bu arada kizlar garanti bonus kart hakkinda fikirleriniz nelerdir? bonus puan pesine taksit vs anlaminda .benim vakif worldum varda taksiti 3 aya bitebilir ins kapatip bonusmu alsam diyorum?
bnde guya marketi artk kartla almak istemiyorum becerebilirsemBenim bonus var bilmiyorum avantajini gormedim. Ama ben puan falan takip etmem. Zaten kredi karti borcum en fazla 550 gelir. Genelde pesin alirim. Ama akaryakit ve marketse guzel bonus veriyor.
benim maas bnkamda vakif oldugu icn world karttan aidat almiyo.Bonus varda bir artısı ypk. Üstelik yıllık aidatı çok fazla.
Kaç yıllık müşterisiyiz. Kapatıp başka kart almayı düşünüyoruz
Yapi kredi cüzdan diye bir uygulama var, biz esimle oradaki kampanyalari sürekli takip ederiz. Migrostan ininal kart aldık. Yani gida alisverisi yapin puan kazanin deyince gidip migrosta karta para yukleyip o parayi sonra baska yerde kullaniyoruz (farkli alisveris, internet alisverisi vs.). 2tl islem ucreti kesiyor ama getirisi daha cok. Temassiz ödemelere de cok puan veriyor. Eşimin maaş hesabi yapikredi o yüzden mi puanları toplayabiliyor bilmiyorum. Müsteri hizmetlerine danismanizda fayda var. Ben mesela soktan 3 kere 100 tllik alisveris yapacağim hem gida alisverisine puan verecek hem de şok kampanyasina.benimde world kartm var sok kampanyasini da takip ettim dediginiz gibi stok yaptm gecn hafta 15 tl puan verck.yalniz bu puan ve tl ler 5 gun bilemedin bi hafta duruyo aktarilan yada biriktirilen hangi kart merak ettim hangisi acaba? ben de hep puanlari takip ederimde o yuzden sordum
günaydın kızlar.. nasılsınız.. nasıl gidiyor birikimler..
maşşallah canım.. ben de uygun yağ bulsam alırım iki tane.. şuan 5 lt lik olandan 1 litre kullandım..Günaydın..
Dün 5 lt olin yağ 27 tl ye aldım.
Şokta deterjanların 2. si indirimliydi 1,8 lt perwoll renkli ve siyah aldım, 8,96 tl
Evde de beyazlar için arielim var.
Uzunca bir süre temel gıda ve deterjan almam
Bugün azıcık bişeyler alasım var ama daha karar vermedim
Eşimde bana uyuyor artık, hep birlikte yaşasak yılbaşından önce alabildiğimiz kadar alır, stok yapardık diyor
Sürekli kumbarama destek oluyor
Buzluğu kullanmaya başladım. Çok güzel bişey ver köşem demek :)
çalışırken zor olmuyor mu gebelik?Evet canım. Düşünmeden önce 3 ay folik asit kullanmam gerektiğini söylemişti doktor. Ağustos'tan beri kullanıyorum.
Bundan sonra benim elimden gelen sağlıklı beslenmek ve gıda takviyelerini almak. Gerisi tevekkül. Allah'a emanet.
Oluyor ama yapacak bir şey yok. İlk hamileliğimde 37. haftada hala uçakların altında geziyordum. Bunda da bir aksilik olmazsa yasal sürenin sonuna kadar çalışacağım.çalışırken zor olmuyor mu gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?