- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Maşallah size,Oluyor ama yapacak bir şey yok. İlk hamileliğimde 37. haftada hala uçakların altında geziyordum. Bunda da bir aksilik olmazsa yasal sürenin sonuna kadar çalışacağım.
Ben de 7 haftalık hamileyim ve çok kusuyorum. Genelde sabaha kadar kusup işe geliyorum. İşte de kusmalar devam ediyor. Tek tesellim geçeceğini biliyor olmak. Bir de evde perişan vaziyette yatacağıma işte en azından sıcak çorba ve çay var diye kendimi teselli ediyorum.Maşallah size,
ben de yedi haftalık gebeyim..
geçen hafta öyle kötü oldum ki iznim de yoktu rapor kullanmak zorunda kaldım iki gün
o an aklıma diğer çalışsan gebeler nasıl yapıyor diye geldi
:)Ben de 7 haftalık hamileyim ve çok kusuyorum. Genelde sabaha kadar kusup işe geliyorum. İşte de kusmalar devam ediyor. Tek tesellim geçeceğini biliyor olmak. Bir de evde perişan vaziyette yatacağıma işte en azından sıcak çorba ve çay var diye kendimi teselli ediyorum.
Selam kızlar.
Multinet nedirRuya işyerimi veriyor.
Bugün yumurta almaya gidicem. Evde de oturduğumuz odaya büyük kalın halı serdim. Kış iyice kendini göstermeye başladı.kombi kapanmaz artık gün içinde güneş çıktığında kapatıyordum. 2 3 saat idare ediyordu
Ay ne güzel bi şey evde olmak ya.keşke ev hanımı olaydım aksama kadar işler rahat rahat yetişir di.zaten iş yerimi sevmiyorum müdür kitledikce kitliyor işleriMerhaba Kızlar bugün inanılmaz yoruldum tarifi Yok şuan. Sabah eşim aradı birlikte çalıştığı binbaşı bir yere gidiyormuş onun eşi burada değil bu yüzden poaça yapsan yolda yer dedi. Bende bugün temizlik yapıp yarın poaça kek ve kurabiye yapıp buzluğa atacaktım. Hemen Evi süpürdüm markete indim 35 tl lik alışveriş yaptım dolma içim vardı ona yazık olmasın diye Dolmalık biber kabak filan aldım mandalina yeşillik 5 kg un kesme şeker maya makarna arpa şehriye vb . Eve geldim kek poaça dolma yaptım. Bulaşık makinasını çalıştırıp komşuya kahveye gittim. Eve geri geldim kargolarım geldi . Yoğurt çorbası bulgur pilavı salata yaptım masa hazırladım bulaşık makinası boşalttım . Makyaj yaptım üzerimi değiştirdim toz aldım ölmek üzereyim. Eşim birazdan gelecek açlıktan bayılıcam
Ticket gibi. Anladım canım. İyi olur tabi. Mutfak çok masraf zaten yarısını karşılasa çok iyi olur.Multinet yemek kartı canım.. Markette de gıda alışverişi yapılabiliyor. eşime aylık 300 lira veriyorlar.. dışarda multinet olan yerlerden yemiyo eşim.. bana veriyo kartı.. ıvır zıvır alırken çok iyi oluyor mutfağın yükünü hafifletiyor bayağı... Tek sıkıntısı var oda marketteki indirimler geçerli olmuyorVe gıda dışı kullanılmıyor..
Ben hep makyaj yaparım canım ya. Kendimi kötü hissediyorum yoksaTicket gibi. Anladım canım. İyi olur tabi. Mutfak çok masraf zaten yarısını karşılasa çok iyi olur.
Bizim yok o tarz birşey. Eski çalıştığı yer bim kart veriyordu.yağ alıyordum çok iyi geliyordu. Şimdiki şirket farklı bir malzeme veriyor o da baya iş görüyor.
@tuce_tuce çok hamaratsın canım birde makyaj yapıp eşini beklemeni ayrıca tebrik ediyorum. Örnek alıcam seni. Çok bakımsızım. Kaşlarımı bile ne zaman aldığımı hatırlamıyorum.
Yaş maya alıp poğaça yapıcam.hiç tutturamıyorum hamur kokuyor pişi poğaça yapıcam.
Pazara gittim
Dün markete gitmiştim çok pahallıydı.
Roka maydanoz kestane kereviz karnıbahar mor lahana turp almıştım.20 tl tuttu.
Bugün yumurta ( 40 tane)
Mandalina 2 kilo ( kilosu 2 tl)
Havuç
Kıvırcık
Patates 2kilo ( çok tüketiyoruz 1 tl buldum aldım vardı evde ama kar kış gelince patatese bile zam geliyor)
Muz ( kilosu 4 tl di)
Dereotu aldım 50 tl gitti.
Bu hafta 70 tl vermiş oldum yumurta da var içinde tabi
Yasadiginiz yerin kiymetini bilin. Hangi kasaba orasi gayet ucuz?Bizde 1kg tereyağ 2 ay gidiyor hiç bölüp dondurucuya koymadım kağıtta tutmam açıp cam saklama kabına koyarım bişey olmuyor birde benim yaşadığım yer izmirin bi sahil kasabası burada salı günleri köylü pazarı kurulur herşeyi kendileri yapıp satarlar herseyi burada zeytin yağının kilosu 15 tl
güle gule kullan tatlimSelamlar
Bugün 70 liraya 2 tane yastık aldım. Yakın zamanda yatılı misafirim gelecek.
güle gule kullan tatlim
Bu arada nick inin okuduğun bir kitaptan etkilenerek koyduğunu yazmistimSelamlar
Bugün 70 liraya 2 tane yastık aldım. Yakın zamanda yatılı misafirim gelecek.
Ben hep makyaj yaparım canım ya. Kendimi kötü hissediyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?