Benimde Saçlarım genelde balerin topuzu zaten bana en çok yakışanda o herkes sürekli böyle diyor banaBende hiç yapamıyorum.göz makyajı hoşuma gidiyorda beceremiyorum ellerim titriyor.
Hergün bugün bakım yapıcam diye uyanıyorum. Saçlarımı açmadan akşamı ediyorum.
Bin muhtesem günes muhtesem kesinlikle okumalisinBu arada nick inin okuduğun bir kitaptan etkilenerek koyduğunu yazmistim
baktim ben o kitaba netten
galiba baya etkileyici
tavsiye edermisin....
Hanimlar bu arada bizim öğretmene kitap hediye etmeyi düşünüyorum ama karar vermektw zorlaniyorum
Ahmet Ümit...sis ve gece...
Sinan Akyuz....incir kuslari...
Khaled Huseyin...Bin muhteşem güneş...
Khaled Huseyin .Ucurtma avcisi...
Algernon'a çiçekler...
kitapların hicbirini okumadim sirasi gelince elimdekiler bitince okuyacağım.
varmi baska öneriniz.
ya da bunlardan biri...
öğretmenimiz bayan 44 yaşında Atatürkçü bir kadin.
Benim 3 yıldır loğusa topuzu.Benimde Saçlarım genelde balerin topuzu zaten bana en çok yakışanda o herkes sürekli böyle diyor bana
Ben yazdığınız kitapların hepsini okudum en etkilendiğim bin muhteşem gunes idiBu arada nick inin okuduğun bir kitaptan etkilenerek koyduğunu yazmistim
baktim ben o kitaba netten
galiba baya etkileyici
tavsiye edermisin....
Hanimlar bu arada bizim öğretmene kitap hediye etmeyi düşünüyorum ama karar vermektw zorlaniyorum
Ahmet Ümit...sis ve gece...
Sinan Akyuz....incir kuslari...
Khaled Huseyin...Bin muhteşem güneş...
Khaled Huseyin .Ucurtma avcisi...
Algernon'a çiçekler...
kitapların hicbirini okumadim sirasi gelince elimdekiler bitince okuyacağım.
varmi baska öneriniz.
ya da bunlardan biri...
öğretmenimiz bayan 44 yaşında Atatürkçü bir kadin.
Loğusa Topuz’u nasıl oluyorBenim 3 yıldır loğusa topuzu.
Saçlarımı yeni kestirdim.
Diplrde çok minik saç var. Bir dönem çok döküldü şimdi çıktı. Salınca saçlarımı onlar dik dik duruyor.düzleştirici gerekiyor. Şehiriçi dolaşmayacaksam toplayıp çıkıyorum.
Makyaj yapmayı hiç sevmedim. Ojede arada sürerim kokusu eşimi rahatsız ediyor. Aseton da öyle. O yüzden mümkün olduğunca az sürüyorum.
Youtubeden makyaj videoları izliyorum ama olmuyor
Sabah kalkınca toplarsın. Akşam yatana kadar kafanda kalır.Loğusa Topuz’u nasıl oluyor
Hahayt valla ilk defa senden duydum bunuSabah kalkınca toplarsın. Akşam yatana kadar kafanda kalır.
Bebiş olunca öğrenirsin loğusa topuzunu.
elimdekiler bitsin mutlaka okuyacağımBin muhtesem günes muhtesem kesinlikle okumalisin
Kızlar kafam o kadar karışık ki size anlatamam.eşim için yurtdışı görevi görünüyor sanki. Kesin değil ama en iyi ihtimal Hatay’da yurtdışına gidenlerin güvenliğini beklemek. Annemlere anlatmadım kimse bilmiyor net birşey Yok ama birşeyler olacağı kesin . Eğer hataya gidilirse eşim benide götürecek orada Ordu evinde kalırım Yada ailemin yanına gidicem kafam çok karışık heran herşey olabilir. Eve birşey almak istemiyorum artık resmen ne olacağımız belirsiz diyorum. Tuvalet kağıdı almak lazım en basiti aman gerek Yok ne olacak belirsiz diyorum. Offf gerçekten Of . Bugün eşim 2 kere aradı 2. Aradığında sinirlendim birşey mi var bir haber mi neden söyleyemiyorsun da sürekli arıyorsun kapat arama diye bağırdımeve geldi yemek yedik hadi dışarı gidelim dedi Yok diyemiyorum. Hadi görev olursa görüşemezsek uzun zaman bugünlerin keyfini çıkartalım diyorum sonra para suyunu çekiyor allahım daha geçen sene aralıkta Irak’tan dönmüştü yine mi diyorum yine mi
Dün TV de asker dizisi vardı. Dedim Allah'ım iyiki bir askerle evli değilimKızlar kafam o kadar karışık ki size anlatamam.eşim için yurtdışı görevi görünüyor sanki. Kesin değil ama en iyi ihtimal Hatay’da yurtdışına gidenlerin güvenliğini beklemek. Annemlere anlatmadım kimse bilmiyor net birşey Yok ama birşeyler olacağı kesin . Eğer hataya gidilirse eşim benide götürecek orada Ordu evinde kalırım Yada ailemin yanına gidicem kafam çok karışık heran herşey olabilir. Eve birşey almak istemiyorum artık resmen ne olacağımız belirsiz diyorum. Tuvalet kağıdı almak lazım en basiti aman gerek Yok ne olacak belirsiz diyorum. Offf gerçekten Of . Bugün eşim 2 kere aradı 2. Aradığında sinirlendim birşey mi var bir haber mi neden söyleyemiyorsun da sürekli arıyorsun kapat arama diye bağırdımeve geldi yemek yedik hadi dışarı gidelim dedi Yok diyemiyorum. Hadi görev olursa görüşemezsek uzun zaman bugünlerin keyfini çıkartalım diyorum sonra para suyunu çekiyor allahım daha geçen sene aralıkta Irak’tan dönmüştü yine mi diyorum yine mi
Bilmiyorum zamanı ırağa 6 ay diye gidip 1 sene orada kaldılar. Bizim kuzenin eşi de bu tarafta görevli asker 2 çocukları var. Adam o bölgeye gidiyormuş 1 sene demiş o. Bizim hiç belli değil . Bizim diğer tabur isim listesi vermiş. Onlar bölgeye girip eşimin tabur hatayda ıhtıyat bekleyebilirmiş. Yarın bir ekip o tarafa keşife gidiyor cuma döneceklermiş. Biz ne yapıcaz beynim yanıyor şuan. Daha millet bebe derdinde niye çocuk yapmıyormuşum böyle saçma sorular soran dolu allah aşkına nasıl yapayım acabaSeni cok iyi anliyorum. Daha cok yenisiniz cok zor. Ama hayatinizin gercegi bu gecicek eninde sonunda biticek sen ne kdr iyi olursan esinde o kdr iyi olur. Uzulmemeye calis ana odaklanmaya calis.
Ben ohalden sonra tayin alamadim. Hayatimin en dogru kararini o gunlerin tadini cikararak almisim. 14 aylik evliyim, ama hala hafta ici ayriyim. Yinede herseye ragmen iyki diyorum. Her animiza iyki.. ne kadar surecek bir gorev tahminen? Sen ne kdr iyi olursan oda o kdr iyi olur. Belki de hic gorev olmaz. Simdiden kendinizi yipratmayin..
Oh afiyet olsunSelam kızlar.. bu aksam eve gelir gelmez dondurucudan.domates, biber cikardim. Melemen yaptım. Ufak ni poşet de közlenmiş patlican çıkardım..yanina ayran turşu yedik. Harcama yapmadan günü kapattık. Evde karnıbahar vardi onu cikarip böldüm haşladım. Yarin gelirgelmez yumurta ve galete unuyla kızartırım. Yarin da onu yeriz. Ha bi de kuru fasulye suya koydum sabah da suyunu değiştiririm yarin aksam yemekten sonra da onu yaparim carsamba aksam için. Bu hafta yemeklerimi kafamda belirleyerek ilerliyorum. Evde olanlarla idare ediyorum. Ciddi bi tasarruf yapmak zorundayız. Tahminimizden cok sıkıştık. Hayırlısı artık..
ne guzel yaaBen yazdığınız kitapların hepsini okudum en etkilendiğim bin muhteşem gunes idi
Bilmiyorum zamanı ırağa 6 ay diye gidip 1 sene orada kaldılar. Bizim kuzenin eşi de bu tarafta görevli asker 2 çocukları var. Adam o bölgeye gidiyormuş 1 sene demiş o. Bizim hiç belli değil . Bizim diğer tabur isim listesi vermiş. Onlar bölgeye girip eşimin tabur hatayda ıhtıyat bekleyebilirmiş. Yarın bir ekip o tarafa keşife gidiyor cuma döneceklermiş. Biz ne yapıcaz beynim yanıyor şuan. Daha millet bebe derdinde niye çocuk yapmıyormuşum böyle saçma sorular soran dolu allah aşkına nasıl yapayım acaba
Bilmiyorum zamanı ırağa 6 ay diye gidip 1 sene orada kaldılar. Bizim kuzenin eşi de bu tarafta görevli asker 2 çocukları var. Adam o bölgeye gidiyormuş 1 sene demiş o. Bizim hiç belli değil . Bizim diğer tabur isim listesi vermiş. Onlar bölgeye girip eşimin tabur hatayda ıhtıyat bekleyebilirmiş. Yarın bir ekip o tarafa keşife gidiyor cuma döneceklermiş. Biz ne yapıcaz beynim yanıyor şuan. Daha millet bebe derdinde niye çocuk yapmıyormuşum böyle saçma sorular soran dolu allah aşkına nasıl yapayım acaba
Bence kesin gidilecek canım haberlerde Cumhurbaşkanı bir gece ansızın dedi cidden öyle olacak anidena
Allahım yardımcınız olsun
dur bakalım ne olacak.belkide gitmeyecek hiç.
Yaa gerçekten mi diyorsunBu senin hayatin nasil istersen oyle yasarsin kimseyi takma. Ama beklemekte bence dogru degil bu son yurt disi gorevi degil, ilkte degil, zamanla surece daha iyi adapte olacaksiniz. Simdi esine saril hic bsy dusunme hadi kalk birak telefonu elinden. Bak su an yaninda iyi. Ben esimi ilk zamanlar her ugurladigimda icim yanardi. Istanbulda adim atsak bomba patliyordu. Kaybetme korkusunu biliyorum. Bak ctesi gorecegim esim asker degil ama omrumuz varmi bilmiyoruz. Sen su an birliktesin Rabbim yarinda verir kolayligini. Biliyomusun bana guc veriyorsun aslinda uzun zamandir takipteyim siz atlatabilirsiniz bu sizin hayatiniz alisacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?