Bence kesin gidilecek canım haberlerde Cumhurbaşkanı bir gece ansızın dedi cidden öyle olacak aniden
Yaa gerçekten mi diyorsun
Valla tahmin edilemeyecek kadar zor işleri ben eşim bu göreve başlamadan önce böyle hep ilgilenmezdim aslında ne kadar zormuş şimdi insanların durumlarını anlıyorum çünkü bende aynısını yaşıyorumRabbim kolaylık versin.Korusun hepsinu.
Hepsine dua ediyorum hepsi benim kardeşim.bir asker polis jandarma görünce cok duygulanıyor um.
Rabbim her daim kolaylik versin onlara ve siz bekleyen ailelerine...
Geçecek çok inanıyorum bunun için dua ediyorum allahım ne olur bize ve bizim durumumuzda olan herkese yardımcı olsun allahımmm. Bu birikim işinden de sıkıldım ben yaTabiki. Ac acin halinden anlar. Evine bagliligin caliskanligin esini bekleme hevesin. Ozenle yemek yapman. Bazen kizman. Hepsini anliyorum.
Geçecek çok inanıyorum bunun için dua ediyorum allahım ne olur bize ve bizim durumumuzda olan herkese yardımcı olsun allahımmm. Bu birikim işinden de sıkıldım ben yaazıcık biriktiriyorum birşeylere gidiyor ne uzuyoruz ne kısalıyoruz sinirleniyorum biraz önce kahve içtik 18 tl ödedik valla yeter dedim ya ne olacağımız belirsiz
senin durumun istisna fakatGeçecek çok inanıyorum bunun için dua ediyorum allahım ne olur bize ve bizim durumumuzda olan herkese yardımcı olsun allahımmm. Bu birikim işinden de sıkıldım ben yaazıcık biriktiriyorum birşeylere gidiyor ne uzuyoruz ne kısalıyoruz sinirleniyorum biraz önce kahve içtik 18 tl ödedik valla yeter dedim ya ne olacağımız belirsiz
Bende normalde acıyorum saçma bir fincan 2 kahve bir sodaya 18 tl ödedik resmen yasenin durumun istisna fakat
disarda yemek yemeyi cok seviyorum
ama içilen kahveye açıyorum ben yaa
Bir an önce durumumuz belli olsun istiyorum . Eğer hataya gidecek olurlarsa 3 gün filan mazeret izni oluyormuş. Eşime dedim ki arabayı tugayda bırakalım . Eşimde Yok izni kullanırken ben seni arabayla Hatay’a bırakırım geri dönerim dedi. Çünkü ben tek başıma 650 km araba kullanamam bu durum ne olacak Of patlıcam .Sen su an ani biriktiriyorsun. Esine her dk onemli. Birikim para biriktirme deilki
Aman Zeynep valla kahve filan düşünemiyorum şuan İnan
Seferihisardayız ama burası çok ucuz değil izmir geneli bize pahalı geldi daha önce mersinde yaşamıştık daha uygundu zeytin yağıda kendileri çok yetiştirdiği için öyle heryer zeytin ve mandalina ağacıYasadiginiz yerin kiymetini bilin. Hangi kasaba orasi gayet ucuz?
Bir an önce durumumuz belli olsun istiyorum . Eğer hataya gidecek olurlarsa 3 gün filan mazeret izni oluyormuş. Eşime dedim ki arabayı tugayda bırakalım . Eşimde Yok izni kullanırken ben seni arabayla Hatay’a bırakırım geri dönerim dedi. Çünkü ben tek başıma 650 km araba kullanamam bu durum ne olacak Of patlıcam .
Aynen bende gidicem eşim seni de götürücem duruma bakıp dedi. Aynen Evi kapatıcAz artık kaç ay kapatırsak allah bilir . Ama ben ne yapıp edip arabayı götürmicem çok anlamsız çünkü götürmekO zmn sendemi gideceksin? Evi kapatacakmisiniz?
Canım haklısın ama anın tadını çıkar. Kahve bahane olsun.keyif yapın.Aman Zeynep valla kahve filan düşünemiyorum şuan İnan
Sis ve gecede bi askeri mi anlatıyordu ajandı galiba. Çok hatırlamıyorum. Bende bi incir kuşlarını okumadım. Artık kitap okuyamıyorumBen yazdığınız kitapların hepsini okudum en etkilendiğim bin muhteşem gunes idi
Huyum çok kötü benim kafamda birşey varken asla ortama duruma adapte olamıyorum yine aynı sorun var adapte olamıyorum sorunu düşünmektenCanım haklısın ama anın tadını çıkar. Kahve bahane olsun.keyif yapın.
Çok zor bir yaşantımız var herşeyin ustesinden kendimiz gelmek zorundayız ama ben herzaman iyiki asker eşiyim diyorum çok gurur verici o kamuflajları ütülemek bile beni mutlu ediyorDün TV de asker dizisi vardı. Dedim Allah'ım iyiki bir askerle evli değilim
Gerçekten işiniz zor Allah yardımcınız olsun
Sis ve gece, bin muhteşem gğneş, ucurtma avcısı eski kitaplar. Okumuş olduğunu düşünüyorum öğretmenin. Sis ve gece polisiye okumuştum ama çok oldu hatırlayamıyorum. Diğer ikisi afganistanda geçen trajik olaylar. Çok acıklı kitaplar okurken sürekli ağlayabiliyorsun. Güzel kitaplar ama. İncir kuşları ve algernonla ilgiki bilgim yokBu arada nick inin okuduğun bir kitaptan etkilenerek koyduğunu yazmistim
baktim ben o kitaba netten
galiba baya etkileyici
tavsiye edermisin....
Hanimlar bu arada bizim öğretmene kitap hediye etmeyi düşünüyorum ama karar vermektw zorlaniyorum
Ahmet Ümit...sis ve gece...
Sinan Akyuz....incir kuslari...
Khaled Huseyin...Bin muhteşem güneş...
Khaled Huseyin .Ucurtma avcisi...
Algernon'a çiçekler...
kitapların hicbirini okumadim sirasi gelince elimdekiler bitince okuyacağım.
varmi baska öneriniz.
ya da bunlardan biri...
öğretmenimiz bayan 44 yaşında Atatürkçü bir kadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?