Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bence kesin gidilecek canım haberlerde Cumhurbaşkanı bir gece ansızın dedi cidden öyle olacak aniden

Rabbim kolaylık versin.Korusun hepsinu.
Hepsine dua ediyorum hepsi benim kardeşim.bir asker polis jandarma görünce cok duygulanıyor um.
Rabbim her daim kolaylik versin onlara ve siz bekleyen ailelerine...

Acil durum parasinin onemini bi kez daha anladim. Bankamatigimi evimde unuttum. Bu karakista gidip alasim yok, aksamlari cok karanlik ve soguk. Acaba kimlikle vezneden cekebilirmiyim?
Artik cuzdanda brz tl tutmaya alismaliyim.
35 tl, 10 euro ve kk ile kalakaldim.
Yol yemek parasi yok. Sadece ctesi ye kdr harclik olacak. Insallah yeter.

Rabbim kolaylık versin.Korusun hepsinu.
Hepsine dua ediyorum hepsi benim kardeşim.bir asker polis jandarma görünce cok duygulanıyor um.
Rabbim her daim kolaylik versin onlara ve siz bekleyen ailelerine...
Valla tahmin edilemeyecek kadar zor işleri ben eşim bu göreve başlamadan önce böyle hep ilgilenmezdim aslında ne kadar zormuş şimdi insanların durumlarını anlıyorum çünkü bende aynısını yaşıyorum

Tabiki. Ac acin halinden anlar. Evine bagliligin caliskanligin esini bekleme hevesin. Ozenle yemek yapman. Bazen kizman. Hepsini anliyorum.
Geçecek çok inanıyorum bunun için dua ediyorum allahım ne olur bize ve bizim durumumuzda olan herkese yardımcı olsun allahımmm. Bu birikim işinden de sıkıldım ben ya azıcık biriktiriyorum birşeylere gidiyor ne uzuyoruz ne kısalıyoruz sinirleniyorum biraz önce kahve içtik 18 tl ödedik valla yeter dedim ya ne olacağımız belirsiz

Sen su an ani biriktiriyorsun. Esine her dk onemli. Birikim para biriktirme deilki

senin durumun istisna fakat
disarda yemek yemeyi cok seviyorum
ama içilen kahveye açıyorum ben yaa

Sen su an ani biriktiriyorsun. Esine her dk onemli. Birikim para biriktirme deilki
Bir an önce durumumuz belli olsun istiyorum . Eğer hataya gidecek olurlarsa 3 gün filan mazeret izni oluyormuş. Eşime dedim ki arabayı tugayda bırakalım . Eşimde Yok izni kullanırken ben seni arabayla Hatay’a bırakırım geri dönerim dedi. Çünkü ben tek başıma 650 km araba kullanamam bu durum ne olacak Of patlıcam .

O zmn sendemi gideceksin? Evi kapatacakmisiniz?

O zmn sendemi gideceksin? Evi kapatacakmisiniz?
Aynen bende gidicem eşim seni de götürücem duruma bakıp dedi. Aynen Evi kapatıcAz artık kaç ay kapatırsak allah bilir . Ama ben ne yapıp edip arabayı götürmicem çok anlamsız çünkü götürmek

Canım haklısın ama anın tadını çıkar. Kahve bahane olsun.keyif yapın.
Huyum çok kötü benim kafamda birşey varken asla ortama duruma adapte olamıyorum yine aynı sorun var adapte olamıyorum sorunu düşünmekten

Dün TV de asker dizisi vardı. Dedim Allah'ım iyiki bir askerle evli değilim
Gerçekten işiniz zor Allah yardımcınız olsun
Çok zor bir yaşantımız var herşeyin ustesinden kendimiz gelmek zorundayız ama ben herzaman iyiki asker eşiyim diyorum çok gurur verici o kamuflajları ütülemek bile beni mutlu ediyor

Sis ve gece, bin muhteşem gğneş, ucurtma avcısı eski kitaplar. Okumuş olduğunu düşünüyorum öğretmenin. Sis ve gece polisiye okumuştum ama çok oldu hatırlayamıyorum. Diğer ikisi afganistanda geçen trajik olaylar. Çok acıklı kitaplar okurken sürekli ağlayabiliyorsun. Güzel kitaplar ama. İncir kuşları ve algernonla ilgiki bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…