Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sis ve gecede bi askeri mi anlatıyordu ajandı galiba. Çok hatırlamıyorum. Bende bi incir kuşlarını okumadım. Artık kitap okuyamıyorum
İstihbarat görevlisi bir adam di
İncir kuşları da güzeldi dram türünde
Biraz dokunaklı bir kitap
Ben akşamları falan okumaya çalışıyorum kitap sararsa öğlen aralarında da okuyorum
 
Asker ve polis onlar sayesinde biz guvendeyiz, takdir edilecek vatan sevgileri ve kutsal bir görevleri var. Yolları açık olsun hepsini korusun rabbim.
Annelerine,eşlerine,çocuklarına rabbim kuvvet versin. Bir ablam eşi subaydi. 3 çocuğumun hem annesi hem babasi oldum ama eşim de vatanı koruyor derdi gururla
 
İstihbarat görevlisi bir adam di
İncir kuşları da güzeldi dram türünde
Biraz dokunaklı bir kitap
Ben akşamları falan okumaya çalışıyorum kitap sararsa öğlen aralarında da okuyorum
Bütün okuduklarımı da unuttum artık kafam o kadar meşgul ki. Bide kaç senedir şu okul muhabbetlerinden bıraktım okumayı. Haftada 2 3 kitap bitirirdim en az. Şimdi bide kafa almıyo
 
Bütün okuduklarımı da unuttum artık kafam o kadar meşgul ki. Bide kaç senedir şu okul muhabbetlerinden bıraktım okumayı. Haftada 2 3 kitap bitirirdim en az. Şimdi bide kafa almıyo
ben kitap okuyunca çok rahatlıyorum, düşündüğüm ya da aklımı oyalayan şeylerden uzaklaşıyorum genelde
bazen de okuyorum okuyorum ama aklımda hiç birşey kalmıyor bu zihnen çok yoğun olduğum zamanlarda oluyor genelde ama yine de okuyorum :)))
 
Günaydın hanımlar
Bugün para harcayasım yok harcamasız bir gün olur umarım


kimliğinle bankadan çekebilirsin canım
 
Saglikli, huzurlu ve bereketli gunler sabahin 5 inde uyandim bugun. Zaman ziyan olmasin diye h.sonundan kalan nevresim takimini ve esimin iki pantolon, iki gomlegini utuledim. H.sonu gibi ozenli bir kahvalti hazirladim. Aksam icin de ispanak pisirdim. Komsulara koku gitmis midir ki? o saatler inanilmaz bereketli. Esim de yanina bir seyler uydursun artik. Yarin sehir disina cikacak. Ben de bir aksam anneme, bir aksam k.valideme giderim. Cuma aksami donecek.

tuce_tuce esine ve butun askerlerimize, sana ve tum asker ailelerine sabirlar dilerim. Allah onlari korusun.
 
Teşekkür canım
 
ohh maşallah ne güzel ya.. yeminle sizleri okuyorum da kafam dağılıyor. iş yerimi hiç sevmiyorum Allahtan süreli bi yerdeyiz sonrasında bi başka şehir :)
 
kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun süredir giremedim safra kesemden ameliyat oldum işe başladım işler yoğun yanacak iznim vardı bir hafta alamadım sayfayı çok ilerletmişsiniz okuyamadım:)
sizler nasılsınız
 
Cok gecmis olsun canim.
 
Bugün eşim halı saha maçına gidecek akşama yemeğim hazır . Dün dolma yaptım dolapta dinlensin diye . Bugün sadece tv izleyip örgü öreceğim kendimi yorgun hissediyorum çünkü .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…