- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
AminBende polis eşiyim. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun
Onlar da iyi ama bin muhteşem gunes bir başkane guzel yaa
peki sis ve gece
ve incir kuşları nasıl
İstihbarat görevlisi bir adam diSis ve gecede bi askeri mi anlatıyordu ajandı galiba. Çok hatırlamıyorum. Bende bi incir kuşlarını okumadım. Artık kitap okuyamıyorum
Bütün okuduklarımı da unuttum artık kafam o kadar meşgul ki. Bide kaç senedir şu okul muhabbetlerinden bıraktım okumayı. Haftada 2 3 kitap bitirirdim en az. Şimdi bide kafa almıyoİstihbarat görevlisi bir adam di
İncir kuşları da güzeldi dram türünde
Biraz dokunaklı bir kitap
Ben akşamları falan okumaya çalışıyorum kitap sararsa öğlen aralarında da okuyorum
ben kitap okuyunca çok rahatlıyorum, düşündüğüm ya da aklımı oyalayan şeylerden uzaklaşıyorum geneldeBütün okuduklarımı da unuttum artık kafam o kadar meşgul ki. Bide kaç senedir şu okul muhabbetlerinden bıraktım okumayı. Haftada 2 3 kitap bitirirdim en az. Şimdi bide kafa almıyo
kimliğinle bankadan çekebilirsin canımAcil durum parasinin onemini bi kez daha anladim. Bankamatigimi evimde unuttum. Bu karakista gidip alasim yok, aksamlari cok karanlik ve soguk. Acaba kimlikle vezneden cekebilirmiyim?
Artik cuzdanda brz tl tutmaya alismaliyim.
35 tl, 10 euro ve kk ile kalakaldim.
Yol yemek parasi yok. Sadece ctesi ye kdr harclik olacak. Insallah yeter.
Teşekkür canımSaglikli, huzurlu ve bereketli gunlersabahin 5 inde uyandim bugun. Zaman ziyan olmasin diye h.sonundan kalan nevresim takimini ve esimin iki pantolon, iki gomlegini utuledim. H.sonu gibi ozenli bir kahvalti hazirladim. Aksam icin de ispanak pisirdim. Komsulara koku gitmis midir ki? o saatler inanilmaz bereketli. Esim de yanina bir seyler uydursun artik. Yarin sehir disina cikacak. Ben de bir aksam anneme, bir aksam k.valideme giderim. Cuma aksami donecek.
tuce_tuce esine ve butun askerlerimize, sana ve tum asker ailelerine sabirlar dilerim. Allah onlari korusun.
Bencede belli oluyor vallagünaydın.. sizce detr_lelli nin yokluğu çok belli etmiyor mu ???
ohh maşallah ne güzel ya.. yeminle sizleri okuyorum da kafam dağılıyor. iş yerimi hiç sevmiyorumSaglikli, huzurlu ve bereketli gunlersabahin 5 inde uyandim bugun. Zaman ziyan olmasin diye h.sonundan kalan nevresim takimini ve esimin iki pantolon, iki gomlegini utuledim. H.sonu gibi ozenli bir kahvalti hazirladim. Aksam icin de ispanak pisirdim. Komsulara koku gitmis midir ki? o saatler inanilmaz bereketli. Esim de yanina bir seyler uydursun artik. Yarin sehir disina cikacak. Ben de bir aksam anneme, bir aksam k.valideme giderim. Cuma aksami donecek.
tuce_tuce esine ve butun askerlerimize, sana ve tum asker ailelerine sabirlar dilerim. Allah onlari korusun.
Allah gonlune gore versin canimohh maşallah ne güzel ya.. yeminle sizleri okuyorum da kafam dağılıyor. iş yerimi hiç sevmiyorumAllahtan süreli bi yerdeyiz sonrasında bi başka şehir :)
Gecmis olsunkızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun süredir giremedim safra kesemden ameliyat oldum işe başladım işler yoğun yanacak iznim vardı bir hafta alamadım sayfayı çok ilerletmişsiniz okuyamadım:)
sizler nasılsınız
Cok gecmis olsun canim.kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun süredir giremedim safra kesemden ameliyat oldum işe başladım işler yoğun yanacak iznim vardı bir hafta alamadım sayfayı çok ilerletmişsiniz okuyamadım:)
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?