- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Bu arada nick inin okuduğun bir kitaptan etkilenerek koyduğunu yazmistim
baktim ben o kitaba netten
galiba baya etkileyici
tavsiye edermisin....
Hanimlar bu arada bizim öğretmene kitap hediye etmeyi düşünüyorum ama karar vermektw zorlaniyorum
Ahmet Ümit...sis ve gece...
Sinan Akyuz....incir kuslari...
Khaled Huseyin...Bin muhteşem güneş...
Khaled Huseyin .Ucurtma avcisi...
Algernon'a çiçekler...
kitapların hicbirini okumadim sirasi gelince elimdekiler bitince okuyacağım.
varmi baska öneriniz.
ya da bunlardan biri...
öğretmenimiz bayan 44 yaşında Atatürkçü bir kadin.
çok geçmiş olsun..kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzun süredir giremedim safra kesemden ameliyat oldum işe başladım işler yoğun yanacak iznim vardı bir hafta alamadım sayfayı çok ilerletmişsiniz okuyamadım:)
sizler nasılsınız
Ay rüya benimde hiç halim Yok ya baddaniye altında yattım resmen perdelerim çekik ben perişanguiding1 geçmiş olsun
Bugün hiç halim yok kızlar
kv gün yapıyormuş , özeniyorum bi kahve ikram etsin gelinlerim misafirlerime , herşey hazır her yer temiz dedi hastayım dedim gitmedim. Kızımda uyumak istemedi.. sinirlendim kızdım kuzuma kıyamam ağladı bende iyice mahvoldumağladı sarıldı bana uyudu ama şu an çok canım sıkılıyor üzdüm kuzumu diye
Bugün hiç harcamam yok.. Hiç bişey yapasım da yok kuzum uyansın sarılıp seveyim öpeyim bol bol başka bişey istemiyorum
Ay rüya benimde hiç halim Yok ya baddaniye altında yattım resmen perdelerim çekik ben perişan
Evet canım ticket gibi aynı sistem.. Yakında marketlerdeki harcamaları da kaldıracakları konuşuluyor.. Umarım öyle bişey yapmazlar çünkü multinetin geçtiği yerler az ve menüdeki fiyatlar çok yüksek.. Sırf boşuna gitmesin diye saçma sapan fiyatlarla yemek yemek zorunda kalıcazTicket gibi. Anladım canım. İyi olur tabi. Mutfak çok masraf zaten yarısını karşılasa çok iyi olur.
Bizim yok o tarz birşey. Eski çalıştığı yer bim kart veriyordu.yağ alıyordum çok iyi geliyordu. Şimdiki şirket farklı bir malzeme veriyor o da baya iş görüyor.
Aynen burada öyle üzerimde bir üşüme var benimValla bende battaniye altında kös kös oturuyorumHiç bişey yapasım yok
Hava da kapalı zaten
guiding1 geçmiş olsun
Bugün hiç halim yok kızlar
kv gün yapıyormuş , özeniyorum bi kahve ikram etsin gelinlerim misafirlerime , herşey hazır her yer temiz dedi hastayım dedim gitmedim. Kızımda uyumak istemedi.. sinirlendim kızdım kuzuma kıyamam ağladı bende iyice mahvoldumağladı sarıldı bana uyudu ama şu an çok canım sıkılıyor üzdüm kuzumu diye
Bugün hiç harcamam yok.. Hiç bişey yapasım da yok kuzum uyansın sarılıp seveyim öpeyim bol bol başka bişey istemiyorum
Ya Zeynep aç kapat yaptığımız zaman fatura yükseliyormuş öyle okuyorum herkeste öyle söylüyor . Benim en alt seviyede sürekli yakıyorum . Bazen kapatsam mı diyorum vazgeçiyorum sonraSelam kızlar.
Doğalgaz gelmiş.bu ay çok tasarruf ettim. Gün içinde güneş gördüğünde d.gazıda kapattım 77 gelmiş. Akşamları ve sabahları yakmıştım.
Beni anlatmişsin resmen:)Benim uzun süredir motivasyonum çok düşük, kış izni istiyorum ama 1 ay içinde tekrar izin almam gerekebilir diye sabrediyorum. Havalar da kuru, kar yağarsa diye bekliyorum
Şu an battaniye altında saçma sapan tv programı izleyesim var. Tüm hücrelerim yat diye bağırıyor resmen.
Evde olmaya ihtiyacım var. En kısa zamanda kan tahlili de yaptırmak istiyorum, ama izin, iş , toplantılar
Aynı ben ve yatıp saçma programlar izleyip örgü örüyorum şuanBenim uzun süredir motivasyonum çok düşük, kış izni istiyorum ama 1 ay içinde tekrar izin almam gerekebilir diye sabrediyorum. Havalar da kuru, kar yağarsa diye bekliyorum
Şu an battaniye altında saçma sapan tv programı izleyesim var. Tüm hücrelerim yat diye bağırıyor resmen.
Evde olmaya ihtiyacım var. En kısa zamanda kan tahlili de yaptırmak istiyorum, ama izin, iş , toplantılar
Beni anlatmişsin resmen:)
Aynı ben ve yatıp saçma programlar izleyip örgü örüyorum şuan
Bende öyle biliyordum tuce ama denedim 1 ay kapatmadab yaktım fatura 100 tl fazla geldi gün içinde kapattım 2 saat bile kapasam fatura düştü.kombiden kombiye fark edermi bilmiyorum ama ben sürekli yaksaydım bu ay 150 nin altına inmez belki çıkardı bile.Ya Zeynep aç kapat yaptığımız zaman fatura yükseliyormuş öyle okuyorum herkeste öyle söylüyor . Benim en alt seviyede sürekli yakıyorum . Bazen kapatsam mı diyorum vazgeçiyorum sonra
Benimki psikolojik sanırım ya bu aralar işler sıkıntılı ve herşey üstüme geliyorSanırım tiroitlerimde bir sorun var, beynim sis dolu pamuk doldurmuşlar gibi, haftasonu ile birlikte 3 gün yeterde artar bile ama
Ya acaba kolesterolün mü var ya Allah korusun bi baktır kesin esilacımSanırım tiroitlerimde bir sorun var, beynim sis dolu pamuk doldurmuşlar gibi, haftasonu ile birlikte 3 gün yeterde artar bile ama
Benimki psikolojik sanırım ya bu aralar işler sıkıntılı ve herşey üstüme geliyor
Ya acaba kolesterolün mü var ya Allah korusun bi baktır kesin esilacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?