Bende kapatıcam galiba emin değilim ama . Bak faturamdan hesapladım metre küpü 1 tl . Faturada son endeks yazıyor ya oradan saatin üzerindeki rakamı çıkartıyorum ve kullandığım metre küp ortaya çıkıyor . Örnek vereyim geçen ay 44 metre küp harcamışım ve faturam 45 tl . Acaba sizin orada metre küpü kaç tlBende öyle biliyordum tuce ama denedim 1 ay kapatmadab yaktım fatura 100 tl fazla geldi gün içinde kapattım 2 saat bile kapasam fatura düştü.kombiden kombiye fark edermi bilmiyorum ama ben sürekli yaksaydım bu ay 150 nin altına inmez belki çıkardı bile.
(Arkadaşlara komşulara 230 civarı gelmiş yan komşumda yakıp kapar 100 gelmiş daireside büyük)
Gün içinde 2 saat kapattığım bile oluyor.bir yere gideceksem güneş çıktıysa kapıyorum hemen.elektrşk faturası çok gelir diyende oluyordu. O da olmuyor bu ay elektrik faturam 42 geldi
Kesin git canım kesin ay çok geçmiş olsun . Ayrıca söylemeden edemeyeceğim dün söylediklerin bana çok iyi geldi allah senden razı olsunBenim fiziksel sıkıntılarımda var, ağrılar, kaşıntılar, beyin sisi, uykusuzluk derin uyku hali, sindirim sorunları, şişkinlik, saman alevi öfke patlamaları ve mutsuzluk
Kesin tiroitlerimde bişey var ama gitmedim, özellikle beyaz ekmek yediğimde pirinç ve patates tükettiğimde ölüyorum sanıyorum.
Kesin git canım kesin ay çok geçmiş olsun . Ayrıca söylemeden edemeyeceğim dün söylediklerin bana çok iyi geldi allah senden razı olsun
Keşke hep böyle konuşsak öyle rahatlattın ki tüm gece seni düşündüm söylediklerini öyle rahatladım kiHaklısın artık ertelememem lazım gideyim bari
Gerçekten mi :)
İnan çok sevindim..
Çok zor, konuşmak kolay, ama akışına bırakmaya çalış.
İnşallah herşey kolayca şekillenir, su gibi akıp geçer.
Keşke hep böyle konuşsak öyle rahatlattın ki tüm gece seni düşündüm söylediklerini öyle rahatladım ki
Dur hemen söylicem sana ne etkiledi bi saniyeİstediğin zaman konuşuruz ki..
En çok ne etkiledi seni, bu kadar etkileneceğini düşünmemiştim, çok sevindim
İşte bu mesajın o an kendimi inanılmaz iyi hissettimİstediğin zaman konuşuruz ki..
En çok ne etkiledi seni, bu kadar etkileneceğini düşünmemiştim, çok sevindim
1.20 gibi bişiy canım. Aynı hesaplıyorum faturana bak son endeks oku sayaçtan hesapla. Benim alt katımda inemiyorum sürekli kapının önündeysr takip et.Bende kapatıcam galiba emin değilim ama . Bak faturamdan hesapladım metre küpü 1 tl . Faturada son endeks yazıyor ya oradan saatin üzerindeki rakamı çıkartıyorum ve kullandığım metre küp ortaya çıkıyor . Örnek vereyim geçen ay 44 metre küp harcamışım ve faturam 45 tl . Acaba sizin orada metre küpü kaç tl
Bu ay kapatmadım mesela canım gerçi daha ay orasına yeni geldik gibi birşey . Bakalım güneş düşünce kapatıcam1.20 gibi bişiy canım. Aynı hesaplıyorum faturana bak son endeks oku sayaçtan hesapla. Benim alt katımda inemiyorum sürekli kapının önündeysr takip et.
Birde kapat bir ay dışarıda 2 3 saat kalacaksan dene. Kapatmadığın ay faturana da bak.
Aynen burada öyle üzerimde bir üşüme var benim
Bilmiyorum ya olabilir kendimi psikolojik ve. Fizyolojik kötü hissediyorumHasta olucaksın canım galiba gerçi ben gribim
İşte bu mesajın o an kendimi inanılmaz iyi hissettim
Yenu bir kitap okuyorum. Ogretmen benisa. Kőy enstitulerinde yetisen bir ogretmenin hikayesi 3 kitap. Begendim.Bu arada nick inin okuduğun bir kitaptan etkilenerek koyduğunu yazmistim
baktim ben o kitaba netten
galiba baya etkileyici
tavsiye edermisin....
Hanimlar bu arada bizim öğretmene kitap hediye etmeyi düşünüyorum ama karar vermektw zorlaniyorum
Ahmet Ümit...sis ve gece...
Sinan Akyuz....incir kuslari...
Khaled Huseyin...Bin muhteşem güneş...
Khaled Huseyin .Ucurtma avcisi...
Algernon'a çiçekler...
kitapların hicbirini okumadim sirasi gelince elimdekiler bitince okuyacağım.
varmi baska öneriniz.
ya da bunlardan biri...
öğretmenimiz bayan 44 yaşında Atatürkçü bir kadin.
Bende senin o yaşadıklarını eşimin görev dönüşleri yaşıyorum deli gibi bekliyorum onu . Gece saat kaç olursa olsub gidip tugaydan arabayla alıyorum inanılmaz mutluluk verici oluyor bu Benim için . Sonra göreve gitmediği zamanlar dünyalar benim oluyor öyle seviniyorum ki bir çocuğa elma şekeri verirsin de mutlu olur ya aynı öyleyim. Sonra göreve gitmiyor diye seviniyorum ya eve gelecek diye mutluluktan ölme durumlarım var hazırlık içine giriyorum filan . Aman Allah ağzımızın tadını bozmasın hepimiz mutlu olalım sen de bende eşlerde tabikiKıyamam ya :)
Sen bana göre çok küçüksün, ben 30 oldum artık, daha heyecanlısın, zamanla herşey daha iyi olacak.
Evet tüm o bahsettiklerimi bende yaşıyorum, şimdiden ctesiye alacaklarım, evden götüreceklerim ve yapacaklarım belli.
Her perşembe gözümü açar açmaz aklıma gelen ilk şey ertesi gün kavuşacak olmamız.
O yüzden o hevesini yürekten hissediyorum.
Kendi oturacak sana mı hizmet ettirecek?
Kızın için de üzülme, uyandığında unutmuş olur. Sen de bol bol sarılır öpersin.
Ben de bugün kızımın kumbarasını patlattım, hesabına yatırdım. 86 lira çıktı kumbaradan
Bende senin o yaşadıklarını eşimin görev dönüşleri yaşıyorum deli gibi bekliyorum onu . Gece saat kaç olursa olsub gidip tugaydan arabayla alıyorum inanılmaz mutluluk verici oluyor bu Benim için . Sonra göreve gitmediği zamanlar dünyalar benim oluyor öyle seviniyorum ki bir çocuğa elma şekeri verirsin de mutlu olur ya aynı öyleyim. Sonra göreve gitmiyor diye seviniyorum ya eve gelecek diye mutluluktan ölme durumlarım var hazırlık içine giriyorum filan . Aman Allah ağzımızın tadını bozmasın hepimiz mutlu olalım sen de bende eşlerde tabikibana iyi geldiğin için çok teşekkür ediyorum sakın bir yere gitme lütfen sana hep ihtiyacım var
Ya Kızlar siz akşam arkadaşlarınız filan eşleriyle çaya gelince ne ikram ediyorsunuz
haftaiçi akşam misafir çağırmıyoruz, biz de gitmiyoruz.Ya Kızlar siz akşam arkadaşlarınız filan eşleriyle çaya gelince ne ikram ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?