Burada bazen okuyorum bayanlar işte eşim Yok kafa dinledim filan diyor ben böyle şoka girip okuyorum onlarıİş dönüşü o yolları karadan değilde sanki bulutların üzerinden gidiyorum. 5 dk sarılıp yatmak, birlikte çay içmek gibi basit hayallerim var, evlilik bambaşkaymış biz hiç hayatımızı zorlaştırmadık allah herkese huzur mutluluk versin
Eşimin sevdiği tek şey kuruyemiş, illa onu alıyorum.
A101 de geçen ay dondurmalar indirimdeydi, biraz stok yapmıştık, birer ikişer oreo yedik bitirdik.
İki kişiyiz evde yokuz diye daha çok hazır şeyler alıyorum, ama arada kek yapıyorum.
Alarm veriyorum ciddiye almalıyım haklısınız, inşallah bsy cıkmaz
Benim uzun süredir motivasyonum çok düşük, kış izni istiyorum ama 1 ay içinde tekrar izin almam gerekebilir diye sabrediyorum. Havalar da kuru, kar yağarsa diye bekliyorum
Şu an battaniye altında saçma sapan tv programı izleyesim var. Tüm hücrelerim yat diye bağırıyor resmen.
Evde olmaya ihtiyacım var. En kısa zamanda kan tahlili de yaptırmak istiyorum, ama izin, iş , toplantılar
Yani hevesi o yönde canım.. Bin defa çağırdı bir tanesinde bahane bulamadım artık gittim.. Onda da çok hizmet etmedim oturdum kızımı doyurdum.. Zaten geç gitmiştim. Kızım da mızmızlanınca sen kızına bak ben hallederim dedi. Zaten eşimin teyzesi de ordaydı o yardım etti kv deye..
1.5 yıl olcak gitmiyorum günlerine ya da misafirlerine.. Eltilerim geldiyse anca öyle gidiyorum...
Kızım da uyandı mis miss kokladım öptüm resim yapıcaz şimdi.. İnşallah unutur canım
Ya Kızlar siz akşam arkadaşlarınız filan eşleriyle çaya gelince ne ikram ediyorsunuz
Nedir bu kayınvalidelerin gelinlerini misafirlerine karşı sergileme isteği anlamıyorum. Hepsi mi aynı olur yahu
O nasil bi kafaymis oyleAynılar galibaa... " kıvırta kıvırta çay ikram et istiyorum " dediNiye kıvırtıcam hayret bişey yaa
Herhalde millet " ay gelini ne hamarat , ay gelini nasıl hizmet ediyo " desinler diye herhalde
İlginçAynılar galibaa... " kıvırta kıvırta çay ikram et istiyorum " dediNiye kıvırtıcam hayret bişey yaa
Herhalde millet " ay gelini ne hamarat , ay gelini nasıl hizmet ediyo " desinler diye herhalde
Biz gorusmedigimiz için hiç böyle dertlerim yok yabanciyim bu konularaO nasil bi kafaymis oyle
Havalardan mı acaba? Soğukta kimsenin evden çıkası gelmiyor. Gerçi yazın da güzel güneşli havalarda da çalışılmıyor. Ama gene de çalışmak güzel.
Nedir bu kayınvalidelerin gelinlerini misafirlerine karşı sergileme isteği anlamıyorum. Hepsi mi aynı olur yahu
Misafirimize göre değişiyor. Çok çok sevdiğim misafirlerimizse genelde yemeğe alıyorum, çayın yanına da genelde ıslak kek ya da tarçınlı kurabiye yapıyorum.
Kuruyemiş ve meyve fiks zaten
Bende hafta sonu bir misafir gelmek istiyor eşimin iş arkadaşı ve ben daha önce tanışmadım. Çaya gelecekler bu durumda ıslak kek yapıp üzerine krem şanti ve nar yapmak istiyorum. Cevizli kurabiye patatesli börek . Çaydan önce kahve servisi yapıcam sonra çekirdek ve Mısır. Ardına çay servisi ardına da meyve servisi . Sizde uygun olur muHavalardan mı acaba? Soğukta kimsenin evden çıkası gelmiyor. Gerçi yazın da güzel güneşli havalarda da çalışılmıyor. Ama gene de çalışmak güzel.
Misafirimize göre değişiyor. Çok çok sevdiğim misafirlerimizse genelde yemeğe alıyorum, çayın yanına da genelde ıslak kek ya da tarçınlı kurabiye yapıyorum.
Kuruyemiş ve meyve fiks zaten
Tövbe tövbe ya nasıl bir fantezi dünyası böyleAynılar galibaa... " kıvırta kıvırta çay ikram et istiyorum " dediNiye kıvırtıcam hayret bişey yaa
O nasil bi kafaymis oyle
İlginç
Tövbe tövbe ya nasıl bir fantezi dünyası böyle
ben yemeğe almışsam yemek sonrası çay faslında yaptığım tatlıyı arkasından kuruyemiş veya meyve ikram ediyorumYa Kızlar siz akşam arkadaşlarınız filan eşleriyle çaya gelince ne ikram ediyorsunuz
En güzelini yapıyorsun cok problemli değilse sabretmek lazim.Bunlar bişey değil canım yazsam roman olur maşallahı var laf konusunda sevgili kvciğimin :)))
Çağıracağı zaman " gel de evler gelin görsün " der
En çok kurduğu cümle " Aldınız gitiniz çocuklarımı "
Bence de ilginç hatta çoğu zaman dayanılmaz bile ama işte diz yaması değil söküp atasın hesabı yapılabilecek bişey olmuyor.. Saygıda kusur etmemeye çalışıyorum , elimden geldiğince gönlünü yapıyorum.. Çok kırılıp üzüldüğümde de "kocamın hatrına" diyip mümkün mertebe kenara çekiliyorum..
benim menü gibi seninkide canım bende az mı yapıyorum diye düşünüyorumben yemeğe almışsam yemek sonrası çay faslında yaptığım tatlıyı arkasından kuruyemiş veya meyve ikram ediyorum
sadece çaya geliyorlarsa öncelikle bir çeşit börek oluyor peynirli milföy böreği,sigara böreği ya da hazır donmuş böreklerden
en kolayıma gelen salata makarna salatası yapıyorum
kek veya hazır kurabiyelerden veya yalancı tavuk göğsü
vaktime ve keyfime göre seçenekleri döndürüp döndürüp bir menü çıkartıyorum
hoşgeldin canım bende dolma ve çorba yaptım salata turşu yedik. Eşim halı saha maçına gitti . Bende yanlızım diye hemen kurabiye yaptım fırın çalışmışken birde yeni poaça deneyeyim dedim. Kurabiye çıktı ardına şuan poaça fırına girdi. Eşim gelince çay koyucam kurabiye ile yeriz. zaten birkaç adet ayırıp devamını dondurucuya koyucam . Zor zamanlara iyi oluyor hemde belki hafta sonu eşimin arkadaşı ailesi ile çaya gelmek istiyormuş onlara çıkartırım dedimBugün üniversite okuyan kardeşime 80 lira gönderdim.
Akşam yemeğinde de sulu köfte ve şehriye çorbası yaptım. Yanında salata turşu oh mis.
Köftem bitti, çorbam yarına kaldı. Yarına Allah kerim. Aslında somon yapmak istiyorum ama karar veremedim.
Sizler nasılsınız?
Canım çok yapınca ziyan oluyor.benim menü gibi seninkide canım bende az mı yapıyorum diye düşünüyorum
ya evde ben herşeyi tam 2 kişilik yapıyorum .Geçen migrostan bulgur aldım dün ona pilav yaptım ayarı kaçırmışım o kaldı bi çorba var mesela yarın buzluktan yeşil fasulye pişiricem sonra pilav çorba yicez. Ama işte misafir olunca tabak boş kalmasın güzel ağırlansınlar filan istiyorum derdim o. Bu israf işinide çözmeye başladım sanki öğrenicem inşallahCanım çok yapınca ziyan oluyor.
Ben 3 çeşit yaparım hep 2 tuzlu 1 tatlı.
Geçen özlem denizmen in sunduğu programda cemalnur hoca vardı mevlanayı anlatıyor
Mevlana oğlunun düğününde evde çok çeşit yemek yapılmış. Evimiz şeytan evine dönmüş demiş. Çok etkiledi beni birdr şimdiye baktım. Yapalımda yapalım derdindeyiz artık yemek çeşitlerini azaltıcam.
Bugünde dünden kalma yemekleri yedik. Azdı. Geçendende mermek yemeği vardı erişteli çorbaya çevirdim biraz kerevizi eşimle bölüştük patateslerini oğluma erdim pilavda azdı yettirk. Atılmadı içim huzur doldu. Yoksa bunlar yetmez der yenisini yapardım özelliklede pilav( gerçi pirinç atmıyorum artan pilavı dondyrucuya koyuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?